- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne baktırdın ona çok pahalıydıbu arada himmetnurda guzeldi..ama vadesi cook uzun
kahve cnm...canım ne baktırdın ona çok pahalıydı
Kahve yorumunu bende beğendim,ötekiler zaten pahalıcanım ne baktırdın ona çok pahalıydı
Yaaaa tam bunu yazacaktım dün baktırdım berbattu ve yazılı sesli ayarlamaısnı göremedim o an benim hatam olabilir belki yazılı bakmıs o yüzden kısaydı zaten ve hiç begenmedim canımı sıkmıştı yorumda yazılı istemedim ama zaten cok kısaydı dedim mail atmışlar siz sectiniz bilmem ne diye yorumu silmişler o kısmı ama sorun o değil zaten kötüydüBir yolun var’da Falcı Aylin’i denedim. Kesinlikle berbat! Sorularımdan yola çıkarak senaryo kurmuş. Keşke tutarlı sallasaymış! Paranızı çöpe atmayın derim...
Ben de görmemişim o kısmı ve bana da yazılı bakmış, çok sinir oldum. Benim kötü yazdığım yorumda gözükmüyor yorumlar kısmında. İyi olsaydı iyi yorum yazardık zaten. Paramız boşa gitti canımYaaaa tam bunu yazacaktım dün baktırdım berbattu ve yazılı sesli ayarlamaısnı göremedim o an benim hatam olabilir belki yazılı bakmıs o yüzden kısaydı zaten ve hiç begenmedim canımı sıkmıştı yorumda yazılı istemedim ama zaten cok kısaydı dedim mail atmışlar siz sectiniz bilmem ne diye yorumu silmişler o kısmı ama sorun o değil zaten kötüydü
Canım vaka sayısı biraz azalınca İstanbul’da bir fal günü yapalımBu arada önceden arkdaş aracılığıyla baktırdıgım nişantası levent vardı smybolde öyle gecenlerde eski falları dinledim ve cok net dediği bir şey cıkmıs ilk begnmemiştim ama dinleyince uzun süreden sonra begendim bugunde nişantasına geldim yüzyüze gittim gayet iyiydi co kbegendim bakalım.
Yaaaa kuzum çok isterim ben İzmir'de yasıyorum. 2 günlük geldim gezmeye gelip fal baktıran yıkık ama yapın valla atlar gelirimCanım vaka sayısı biraz azalınca İstanbul’da bir fal günü yapalım
Yaaa demek ki ben salak değilmişim sayın byv bana salak muamelesi yapıp video atmışlar bi de . Ne hakla yorumu gizliyorlar ilginç yani neyse ki burası var yazıyoruz. Maillerine cevap bile vermedimBen de görmemişim o kısmı ve bana da yazılı bakmış, çok sinir oldum. Benim kötü yazdığım yorumda gözükmüyor yorumlar kısmında. İyi olsaydı iyi yorum yazardık zaten. Paramız boşa gitti canım
Bugün yeni yapiysan belki ondandır diye düşünmek istiyorum. Benim olumlu yorum ertesi gün çıkmıştı.Yaaa demek ki ben salak değilmişim sayın byv bana salak muamelesi yapıp video atmışlar bi de . Ne hakla yorumu gizliyorlar ilginç yani neyse ki burası var yazıyoruz. Maillerine cevap bile vermedim
Benim de Fama nin o iğrenç falına yaptığım yorumu yayinlamamislarYaaa demek ki ben salak değilmişim sayın byv bana salak muamelesi yapıp video atmışlar bi de . Ne hakla yorumu gizliyorlar ilginç yani neyse ki burası var yazıyoruz. Maillerine cevap bile vermedim
Allah Allah yönetime yazsana bana cevap vermişlerdi ama sorularıma ama tuhaflar yaArkadaşlar Fal Alem sitesindeki falcılar anlaşmış sanırım, asla sorularıma cevap alamıyorum aksine falda cevapladım diyorlar. Cevapladıysanız soru hakkımda neden aynı soruları tekrarlıyorum başka soru sormak varken!!! Soru hakkımı kullanmama rağmen cevap alamıyorum!!!
Yazdım, sorunuz cevaplanmıştır diyorlar. Ben birisinin karakterini soruyorum örneğin, bu olmayacak bunu boşver yeni kişi şöyle şöyle olacak diyorlar. Ben olumsuz yorumlara açığım yazdığımdan beri bu kişi olmayacak diyorlar. Ayrıca sorduğum sorular üzerinden hikaye yazan falcılara uyuz oluyorum, param falcıyım diye geçinen “yazarlara” haram olsun.Allah Allah yönetime yazsana bana cevap vermişlerdi ama sorularıma ama tuhaflar ya
Evet yeni kişiler bana tamamen hikaye geliyor . Aylinde öyle hikaye yazmıs resmen . Şimdi maillerine cevap verdim hadi benim hatam yazılı kısmı ama fal zaten berbattı dedimYazdım, sorunuz cevaplanmıştır diyorlar. Ben birisinin karakterini soruyorum örneğin, bu olmayacak bunu boşver yeni kişi şöyle şöyle olacak diyorlar. Ben olumsuz yorumlara açığım yazdığımdan beri bu kişi olmayacak diyorlar. Ayrıca sorduğum sorular üzerinden hikaye yazan falcılara uyuz oluyorum, param falcıyım diye geçinen “yazarlara” haram olsun.
Yani müşteri memnuniyeti olarak kesinlikle fal sepetinin üzerine tanımıyorum. Adamlara sabah aksam mesaj atıyorum özlem için mesela valla bıkmadan usanmadan ilgileniyorlar. Bu konuda kesinlikle tebrik ediyorumYazdım, sorunuz cevaplanmıştır diyorlar. Ben birisinin karakterini soruyorum örneğin, bu olmayacak bunu boşver yeni kişi şöyle şöyle olacak diyorlar. Ben olumsuz yorumlara açığım yazdığımdan beri bu kişi olmayacak diyorlar. Ayrıca sorduğum sorular üzerinden hikaye yazan falcılara uyuz oluyorum, param falcıyım diye geçinen “yazarlara” haram olsun.
Aynen, benden de bıkmadılar. Bu konuda Fal Sepeti çok iyi. Ayrıca Fal Sepeti’nin çoğu falcısı da uzun uzun sorularımıza cevap veriyor.Yani müşteri memnuniyeti olarak kesinlikle fal sepetinin üzerine tanımıyorum. Adamlara sabah aksam mesaj atıyorum özlem için mesela valla bıkmadan usanmadan ilgileniyorlar. Bu konuda kesinlikle tebrik ediyorum
Canım fallarımız aynı gelmiş olmasın?Evet yeni kişiler bana tamamen hikaye geliyor . Aylinde öyle hikaye yazmıs resmen . Şimdi maillerine cevap verdim hadi benim hatam yazılı kısmı ama fal zaten berbattı dedim