Çok pembeci olduğunu söylüyorlardı.Serkan tek iyi diyenler?baktırsam mı?
ben begenmstm cnmBir de rehberi iyi bulanlar vardı sanırım
Bana pembeci geldi biraz vadeyi de 5 ay dedi bakalımSerkan tek iyi diyenler?baktırsam mı?
Anlık,karakter analiz iyi miydi?yakın gelecek tutturdu mu?ben begenmstm cnm
uzaak bi zmn verdi cnm ama analizler guzeldi.Anlık,karakter analiz iyi miydi?yakın gelecek tutturdu mu?
Ben dün gaza gelip su falı baktırdım Kasım ayını vade verdi bana herhalde yıldıznamede de veriyordur.Yargıca Yıldızname baktıracağım da tarih falan veriyor mu
kahve haric tarih veriyo cnmYargıca Yıldızname baktıracağım da tarih falan veriyor mu
Veriyor da cıktı çıkmadı diyemem benimki henüz gelmedi ama bu ay icindeYargıca Yıldızname baktıracağım da tarih falan veriyor mu
Yargıca Yıldızname baktıracağım da tarih falan veriyor mu
Biraz daha bekliyim bari teşekkür ederimKahve hariç tarih veriyor detayların çoğu su ve yildizname
Bana kahve ve su tarih vermez demiştiKahve hariç tarih veriyor detayların çoğu su ve yildizname
Bana söyle yazmış canım tarihlerin belirtiyor atıyorum işteBana kahve ve su tarih vermez demiştiYıldızname en güvenilirmiş
Canım ben Fal Evi , Peri Mutlu yu , Hanzade Soydan denedim , beğendim baktırabilirsiniz. Daha vadeleri çıkmadı ama hanzade hanım , böyle daha bir hissiyatlı bakıyor , farklı bir enerji aldım . Jale açıkgöz ü de çok önerdiler ama henüz yakalayamadım , ona da baktırınca yazarım.
Moral bozmuş gibi olmayayım ama Hanzade soydana ben baktırdım hiçbir dediğini yaşamadım ben de güzel bakıyor diye düşündüm ama gelecekle ilgili hiçbir şeyi bilemedi vadeler de çoktan geçti deşiği gibi olmadı