Binnaz Abla

Bana kahve ve su tarih vermez demişti Yıldızname en güvenilirmiş
Bana söyle yazmış canım tarihlerin belirtiyor atıyorum işte
1...... şu şu tarihte şu olacak söyle yap
2..... bu tarihte böyle olacak. Bunlar yildizname.
Su olanda şu tarihler aralığında yakın zamanda bunlar olacak gibi yazmış. Asıl detaylı tarihleri yildiznamede yazmış. Ama ben su bakımını da çok beğenmiştim

Arkadaşım youtubeda keşfettiği Özlem ile tarot diye bir sayfaya geçen özel açılım yaptırmış fiyatıda uygun dedi yanlış hatırlamıyorsam 100 tl. genel anlamda memnun kalmış spesifik şeyleri bildi dedi. Denemek isteyen olur veya daha önce denemiş birisi varsa söyler diye buraya bilgi vereyim dedim :)

Bu arada Medyum Fatimayı bir arkadaş sordu . O zamanlarda çok fal baktırdım ve çoğu hatırlamıyorum. Şimdi tekrardan dinledim . İletişim ne zaman olacak birebir tutturmuş . Bide eskiden kalan biri yazacak 10 gün sonra demiş . 24 gün sonra yazdı .

Sonucu evlilik dedi Orası çıkarsa yazarım .

Yine iletişim tarihleri sallayıp tutturmuş olabilir

Orada yazamamışım cevap olarak girmemiş tekrar yazayım
Moral bozmuş gibi olmayayım ama Hanzade soydana ben baktırdım hiçbir dediğini yaşamadım ben de güzel bakıyor diye düşündüm ama gelecekle ilgili hiçbir şeyi bilemedi vadeler de çoktan geçti deşiği gibi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…