- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Su ve yildizname de canım kahve de hiç tarih söylemedi çıkmaz zaten demisti. Bu son baktığında yildizname harita olarak çıkarttı guzeldi
Iyi olan herşey çıksın cnmBen de yıldızname baktırmıştım siteden. Çıkarsa ilk iş buraya gelip yazacağım zaten❤
İnşallahIyi olan herşey çıksın cnm
Of keske bu kadar pahali olmasa ögrenciyim benCanım ben kahve su durugörü iki defa da yildizname baktirdim. En son 3 gün önce baktirdim instgrmdn yildizname site dışında sadece yildizname bakıyormuş zaten
Saçma sapan yorumculara 50-100 derken zatençok para gidiyor tek seferde para verip en azından bu ay bir daha baktırmamak üzeRe gönderdim benOf keske bu kadar pahali olmasa ögrenciyim ben
Bunu okuyup okuyup gaza gelebilirimSaçma sapan yorumculara 50-100 derken zatençok para gidiyor tek seferde para verip en azından bu ay bir daha baktırmamak üzeRe gönderdim ben
Dua edin çıksınBunu okuyup okuyup gaza gelebilirimcikarsa haber verir misiniz
Insallah cikarDua edin çıksıneğer dediği gibi ilerlerse tutturmuş yorumcular da olacak.hepsini yazarım
Site dışında yıldızname’ye ne kadara bakıyor?Canım ben kahve su durugörü iki defa da yildizname baktirdim. En son 3 gün önce baktirdim instgrmdn yildizname site dışında sadece yildizname bakıyormuş zaten
250 canimSite dışında yıldızname’ye ne kadara bakıyor?
Yargıçın instagramdaki hesabı nedır250 canim
Canım ben Fal Evi , Peri Mutlu yu , Hanzade Soydan denedim , beğendim baktırabilirsiniz. Daha vadeleri çıkmadı ama hanzade hanım , böyle daha bir hissiyatlı bakıyor , farklı bir enerji aldım . Jale açıkgöz ü de çok önerdiler ama henüz yakalayamadım , ona da baktırınca yazarım.yeni falcı deneyen oldu mu?
Falyargic canımYargıçın instagramdaki hesabı nedır
Şimdi bindim arabaya yazicam öptüm siziBuluştunuz mu?❤
Biz de öptük, iyi şanslarŞimdi bindim arabaya yazicam öptüm sizi
cok tesekkur ederim cnmCanım ben Fal Evi , Peri Mutlu yu , Hanzade Soydan denedim , beğendim baktırabilirsiniz. Daha vadeleri çıkmadı ama hanzade hanım , böyle daha bir hissiyatlı bakıyor , farklı bir enerji aldım . Jale açıkgöz ü de çok önerdiler ama henüz yakalayamadım , ona da baktırınca yazarım.