İnşallah barışırsınızGeldim yoldaşlarım ne barıştık ne barışmadık yine birbirimizin hatalarını yüzümüze vurduk ben artık beklemekten sıkıldığımı söyledim. Ilk defa haklisin dedi ben şoktam olarak neyiz bilemedim ama güzel geçti kahve eşliğinde sohbet. Yargıca bir teşekkür msji yolladim ne yapayım diye de sordum
Kahve falı mı?Yargıç ile ilgili mesajları okuyunca gaza gelip dönüp kendi falımı okuyorum ve çıldırıyorum yakısa vade ya kısa vade içinde olumlu bir iletişim olacak dediğinin kısa vade sonrası yıkıldı herşey benim için ya nasıl bir şanssızım ben
Valla banada teyze falından halliceydiYargıç ile ilgili mesajları okuyunca gaza gelip dönüp kendi falımı okuyorum ve çıldırıyorum yakısa vade ya kısa vade içinde olumlu bir iletişim olacak dediğinin kısa vade sonrası yıkıldı herşey benim için ya nasıl bir şanssızım ben
Bu yorumları okuyunca ümidi kesiyorumValla banada teyze falından halliceydi
En ümitsiz bendim sanırım . Olumlu düşünelim hep iyi olsunBu yorumları okuyunca ümidi kesiyorum
Normal yaşantısında öyleymiş zaten enerji uzmanlığı eğitimi almış canım pandemiden dolayı şuanlik internet üzerinden devam ediyorum dediyargıctan ilişki koçu da olur :)
enerji cok onemli ya..belki dogru davranmayi bilsek bu kdr fala sarmicazNormal yaşantısında öyleymiş zaten enerji uzmanlığı eğitimi almış canım pandemiden dolayı şuanlik internet üzerinden devam ediyorum dedi
Bana buluşmayacaksın dedi canım işte ilk aramada neden bunu bekliyorum zaten dedim sen şimdi gidersen arkası gelmez bekle o tekrar arayacak dedi ozaman buluşma olur öyle yaptım bende bizlerde de var bence suçenerji cok onemli ya..belki dogru davranmayi bilsek bu kdr fala sarmicaz
ztn erkek arayinca hemen yelkenleri suya indirip bulusmaya gitmemek lazm dedigi gibi gerisi gelmiyoBana buluşmayacaksın dedi canım işte ilk aramada neden bunu bekliyorum zaten dedim sen şimdi gidersen arkası gelmez bekle o tekrar arayacak dedi ozaman buluşma olur öyle yaptım bende bizlerde de var bence suç
Aaa 1500 degilmiydi okizlar byv himmetnur indirim yapmis..
Bozma kuzumIndirimli bilr çok pahalı... neyse ben fal orucumu bozmuyorum :)
Kahve falı mı?