Binnaz Abla

Yahu Serkan Batu beni delirtecek 😂 An da iyi oldugunu düsünen var mi arkadaslar? Bana öyle seyler diyor ki anlik ile ilgili yani artik benimle uğraşmamak için bana özel önceden otomatik ses kaydi hazirladigini düsünüyorum 😂 inatla hayatinda biri var görüyorum dememe ragmen iyi vakit geciriyordur flört ediyordur ama duygusal bir bagi yok bir aska dönüsen bir sey yok diyor 😂 Benim duygularima gelince tamam asiksin diyor dogru seviyorsun diyor dogru ama ekimde sen adim aticaksin ve olumlu dönüs alicaksin diyor ???? Ben adim atmam ki imkansiz. 15 gün icinde haber alicaksin adim atmam diye düsünüyorsun ama son kez bir sey yapiyim diceksin diyor ben daha ne yapayim ki onca dil döktüm 😂 merak ediyorum ani bildigini teyit eden veya böyle durumlar yaşayan oldu mu ? Çünkü ben batuyu çok seviyorum ama artık vademi ilerletmesini geçtim zorlamasam mı benimle cidden uymuyor diye düşünmeye başldım 😔
Beni bilen biliyor benim anlık çok iyidir ve cogu seyi de vade sarksada yaşadım. Ama enerji meselesi tabii ki.

Merhaba telefonda bakan Elif’e yaklaşık 3 gün önce randevu almak için yazdım ;fakat ses Seda çıkmadı. Siz yakın bir zamanda mı baktırdınız? Yakın zamanda baktıran oldu mu acaba?
1 ay kadar oldu baktirali, saniyorum bana bakim yaptiktan 1 hafta kadar sonra yeni dogum yapmis herhalde o nedenle bir sure ara verdi, Whatsaop'tan yazdiysan oradan donus yapar ben ilk yazdigimda tatildeymis 1 ay sonra yazmisti musaitim diye.

Son düzenleme:
Yahu Serkan Batu beni delirtecek 😂 An da iyi oldugunu düsünen var mi arkadaslar? Bana öyle seyler diyor ki anlik ile ilgili yani artik benimle uğraşmamak için bana özel önceden otomatik ses kaydi hazirladigini düsünüyorum 😂 inatla hayatinda biri var görüyorum dememe ragmen iyi vakit geciriyordur flört ediyordur ama duygusal bir bagi yok bir aska dönüsen bir sey yok diyor 😂 Benim duygularima gelince tamam asiksin diyor dogru seviyorsun diyor dogru ama ekimde sen adim aticaksin ve olumlu dönüs alicaksin diyor ???? Ben adim atmam ki imkansiz. 15 gün icinde haber alicaksin adim atmam diye düsünüyorsun ama son kez bir sey yapiyim diceksin diyor ben daha ne yapayim ki onca dil döktüm 😂 merak ediyorum ani bildigini teyit eden veya böyle durumlar yaşayan oldu mu ? Çünkü ben batuyu çok seviyorum ama artık vademi ilerletmesini geçtim zorlamasam mı benimle cidden uymuyor diye düşünmeye başldım 😔
Serkan bana anlikta karsi tarafin bana asik oldugunu soylemisti ama mumkun degil boyle bir durum. Bana bir tek soyledigi kucuk bir sey oldu onun disinda anlik ve gelecek tutmadi maalesef Serkan'in. Mesela su an sen soyle dusunuyorsun demis falda ama alakasi yoktu oyle duusnmuyordum, ya da sunu istiyorsun demisti onun da alakasi yoktu yani fal boyunca anlik durumlarda hep "hmm hic alakasiz" diye dinledim, tutmayinca tutmuyor gercekten iki defa denedim olmadigi icin artik baktirmam.

Serkan bana anlikta karsi tarafin bana asik oldugunu soylemisti ama mumkun degil boyle bir durum. Bana bir tek soyledigi kucuk bir sey oldu onun disinda anlik ve gelecek tutmadi maalesef Serkan'in. Mesela su an sen soyle dusunuyorsun demis falda ama alakasi yoktu oyle duusnmuyordum, ya da sunu istiyorsun demisti onun da alakasi yoktu yani fal boyunca anlik durumlarda hep "hmm hic alakasiz" diye dinledim, tutmayinca tutmuyor gercekten iki defa denedim olmadigi icin artik baktirmam.

Ya gerçekten enerji meselesi buna inanıyorum. O yüzden hiçbir falcıya kesinlikle kötü berbat dememe kararı aldım tabii bariz kötüler vardır onlar ayrı... Batu ben de şöyle şöyle olacak diyordı hopp o hafta onu yaşıyordum bana baya baya çok ilginç detaylar bildi vs vs vs... Şu an derseniz o konuyu hayatımda ve fallarda kapadıgım için baktırmıyorum ...

Arkadaşlar ben nacizane bir şey söylemek istiyorum. Diyoruz ya enerji önemli, enerjimiz yok tuttu yok tutmadı diye; falcıya bizim soru kısmında aktardığımız enerji, yazdığımız yazı çok önemli bence. Zaten sanal ortamdan bakılıyor, en azından güzel bir enerjiyle gidelim ki daha çok verim alalım. Ben dikkat ettim de soru kısmında hatrını sorduğum, telefonda enerjik konuştuğum falcılar çıkmış. İstemeyerek ya da fal baktırmak için baktırdığım en iyi falcıların yakın tarihte olacak dedikleri şeyler bile çıkmamış. Ufak ama etki edebilir, sonuçta hem umut ediyoruz hem masraf yapıyoruz. Dikkat edersek, çıkacak umuduyla inanıp gidersek bizim için iyi olur bence. 🥰✨

ÇIKAN/ÇIKMAYAN/BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR

ÇIKAN/ÇIKMAYAN/BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR

Herkese merhaba, öncelikle beklediğiniz ne varsa olması dileğiyle... 🌸🌸🌸 Aşağıdaki listeden dolayı kendimden utanıyorum ve halinizden anladığım için bu kadar detayla yazdım. Hatta bazı falcılara bir umut birden fazla baktırdığım bile oldu. Ama bu da bir tecrübe diyelim, geçmişe dönemediğimize göre... Son 1 yıldır bazen günde 2 kere, bazen haftada 3 kere fal baktırıyorum. Son zamanlarda azalttım ama hala baktırmaya devam ediyorum. Saatlerdir bu analizi yapmakla uğraştım, umarım herkese yardımcı olabilirim. Aklınıza takılan soru olursa yanıtlandırabilirim. Sevgiler... 💜💜💜

ÇIKAN FALLAR

Nesibe Tekbaşer: 1. falı komple çıktı. 2. falını dün yolladım. Param sonuna kadar helal olsun. Biraz acelesi varmış gibi hızlı konuşuyor, tek problem bu. Çok beğendim.

elifsucan: Çoğu söylediği çıktı, sonuç beklemede. Kendisini gözüm kapalı tavsiye ederim, özellikle su falını. Tanışacağım farklı bir insanı aylar öncesinden gören kişi.

Alex: 1 yıl önceki dediği şeylerin hepsi doğruymuş. Param sonuna kadar helal olsun. Ne sorsam doğru biliyor.

Melek Ay: Fal komple çıktı. Söylediği gibi biriyle tanıştım, hem de bana çok imkansız gelirken.

Nihal Soy: 1. falında sonuç hariç dediği tüm şeyler çıkmış. Beğendiğim için 2. kez fal atmıştım, onun vadesi beklemede.

Ayşim Eren: Şu şu tarihte sevgililik var dediği gün başkasıyla tanıştım ama sorduğum kişiyle sevgililik olmadı. Çıkmış mı sayılıyor, karar sizin. Ama diğer fallarında aynı şeyi çok uzun tekrar ediyor, lafları uzatıyor. Açıkçası diğer fallarını dinlemeye üşeniyor insan ve devamı da hep tavsiye.

Serkan Batu Kılıç: Sonuç büyük ihtimalle patlayacak ama yakın zamanda olacak dediği çoğu şeyden sadece 1 tanesi çıktı. Kişilik analizi, özeni iyi.

Rezzan Abla: 1. ve 2. falı komple çıktı. 3. falı için beklemedeyim. Ama insanı muallakta bırakıyor yani net konuşmuyor, bilginize. “seruven” de aynı kişi sanırım, o da çıktı.

taraca: Ufak bir kısım çıktı yani şu tarihe kadar görüşme yok dedi, dediği gibi görüşme olmadı ama söylediği gibi devamı da gelmedi. Çıkmış sayılmaz. Vadesi ilerde. Beklemede diyelim.

seyyah0404: %60 çıkmış, gerisi çıkma ihtimali düşük.

ÇIKMAYAN FALLAR

Ruhfall, BANUYILMAZ, UYUMSUZZ, shayla, kehanetci, parlakzel: Çıkmamış, UYUMSUZZ ve Ruhfall ufak bir şeyi bildi yazmıştım önceden ama gerisi full sallamasyon, para tuzağı.

Yesilcingene: Çıkmadı.

Engin Gümüş: Çıkmadı.

Nehir Ateşoğlu: Sadece tavsiyeydi ve yakın vadede olacak dedikleri bile olmadı.

Şevval Erdal: Yakın vadede olacak dediği bile çıkmadı, sonuç beklemede. Fazla pembe o yüzden çıkacağını sanmıyorum.

Özlem Yılmaz: Analizi güzel ama yakın zamanda olacak dedikleri bile çıkmıyor.

Sahra Aykız: Analizi güzeldi ama sonuç çıkmadı.

Valentina Wolf: Çıkmadı.

Asu Çiftçi: İlk falında yakın zamanda olacak şeyi bilmiş ama sonrasında ne yakın zamanda olacakları ne de sonucu bilememiş. Netice itibariyle ilk falının da sonrakilerinin de sonucu da çıkmadı.

Neva Demir: Asu Çiftçi gibi aynı.

Asya Naz, İpek Pekin, Ersan Sam, Lal Akın, Kahin Kraliçe, Derin Hisler, Senanur Tan, Melek Kara, Almila Umay, Selin Ay, Oya Boran, Nisan Yıldız, Anette Claire, Çiğdem Atlı, Liya Costanta, Özgür Can, Burcu Karen, Demir, Zümrüt Safir, Sahra Yıldız, Samantha Grey, Aslı Çınar, Bade Doğan, Eftelya Esen, Sezen Yıldız, Buket Türkmen, Ece Katre, Zülal Şen, Dennis, Su Mutlu, Didar Evren, Berke Gürsoy, Falcı Nezo, Ayışığın, Senem Şah, Simya Doğa: Paranız boşa gider. Tamamen boş bunlar. Aralarında pembeciler de var ama pembeci olmayanlar da çıkmadı.

Emre Dinç, Buğra, Medyum Gizem: Bunlar hiç çıkmadığı halde neden bu fiyat diye insan merak ediyor açıkçası. Tamamen boş bunlar. Pahalı diye bir umut çıkar, hisleri vardır sanmıştım.

Medyum Namaste: Bir söylediği bir söylediğini tutmuyor. Mesela 2 yıl vade verirken diğer falında önceye aldı ama yakın zamanda olacak dedikleri bile olmadı.

Fulya Nas, Duygu Aura: Vadeleri hep atlattılar, hiç çıkmıyor.

Melisa Donukuk: İddialı olduğu şey uzak-yakın vadede hiçbirisi çıkmadı. İlk baktığı fal çok güzeldi, sonraları hep sallamasyona döndü, sorularıma yanıt alamadım. İlk falı için tavsiye ettiysem kusura bakmayın, sonuç asla çıkmıyor. Ayrıca söyledikleri olmayınca başka senaryo yazıyor, paranızı harcamayın.

Venüs Ateş, Sevgi Derman, Beril Yavuz, Alev Seçkin, Yorumcu Zeus, Rosetta Stone, Oylum Genç, Zeliş Can, Utku İnanç, Nas Kendinehas: Para tuzakları!!! Bunlar beni evlendirdi, aşırı pembeciler. Söyledikleri çıkmayınca tarihi hep ileri attılar. İçlerinde falları çıkmayınca başka senaryolar kuranlar da olmuş.

BEKLEMEDE OLAN FALLAR

Nil Güneş: Kişilik analizinde iyi ama pembeci buldum.

Zümra Lal

Elfin Demet

FAMA

Saraylıhanım

Mısırlı Talia: Analizleri çok güzeldi ama sonuç beklemede.

Yağız Okur: Analizlerinde tutturduğu şeyler olmuş ama sonuç beklemede.

Yağmur: Vade vermiyor, tüm sorularıma yanıt alamıyorum.
ÇIKMAYAN FALLAR

Tellwe'de FALCANANAY, Aytence, ecem23, okaliptus49, eflin4, Bubastis999, Klothoyagmur, Fildor adlı falcıların söylediği hiçbir şey çıkmamış, yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Tellwe’de Maviyakamoz’un söyledikleri de çıkmamış ve aşırı pembeci.
ÇIKAN/ÇIKMAYAN FALLAR

Birden fazla gittiğim falcıların saçmalaması, beni tanıyarak yorum yapması üzücü... Çünkü ben fal baktırıyorum, tavsiye duymak istesem arkadaşıma sorarım. Çok büyük değişiklikler olmazsa şimdilik durumum böyle arkadaşlar, sizi de bilgilendirmek istedim. Sevgiler. 💜💜💜

Alex: Yakın zaman için söyledikleri çıktı ama sonuç çıkmadı.

Zeyder: Büyük ihtimal sonuç kısmı çıkmayacak ama yakın zaman için söyledikleri çıkmış.

Serkan Batu Kılıç: Sorduğum şey için aylardır inatla olacak diyor ve olmayınca tarihi öteliyor. Falın içinde söylediği çok ufak bir şey çıktı ama çıkan şey sorduğum sorular içindendi.

Senem Şah: Çok uzun vade vermiş ve aynı falda bir dediği bir dediğini tutmuyor. Özetle net konuşmuyor, sanırım falının patlamaması için.

FAMA: Çok uzun vade vermiş.

Saraylıhanım: Yakın zaman için söylediği ufak bir şey çıktı ama falın geri kalan kısmı çok uzun vade. Falı çok karışık ve biraz sallamasyon gibi.

Melek Ay: Yakın zaman için söyledikleri çıktı. Ekim ayında bir mucize olmazsa falı patlamış olacak.

elifsucan: 2 gün önce fal baktırdım ve önceki söyledikleriyle çok çelişti. Sorularıma göre cevap ve tavsiye vermeye başladı.

Nesibe Tekbaşer: Sorduğum bir şey hakkında sanırım haklı çıktı. Ama falın geri kısmı karışık ve belirsiz. Söylediklerini çok tekrar etmesi ve fiyatına göre falın kısa olması kötü. Tamamen çıktı/çıkmadı diyebilmem için biraz zaman var.

Rezzan Abla: Patlamamak için net konuşmuyor. İhtimal olarak söylediği için çıktı/çıkmadı diyemiyorum.

Yağız Okur: Patladı.

Yağmur: Patladı.

Zümra Lal, Elfin Demet, Nil Güneş, Mısırlı Talia: Patlamak üzere olanlar.

Ya gerçekten enerji meselesi buna inanıyorum. O yüzden hiçbir falcıya kesinlikle kötü berbat dememe kararı aldım tabii bariz kötüler vardır onlar ayrı... Batu ben de şöyle şöyle olacak diyordı hopp o hafta onu yaşıyordum bana baya baya çok ilginç detaylar bildi vs vs vs... Şu an derseniz o konuyu hayatımda ve fallarda kapadıgım için baktırmıyorum ...
Başka açıklaması yok bence de enerji uyumu falda da onemli demek ki bazı falcılar bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor deneyip tutanı bulmak lazım.

Kızlar ben muhtemelen yascada cogunuzdan büyüğüm bir çoğunuzla özelden görüşüyoruz. Sanal ortamda son 1 yıldır çok baktirdim istanbul semabi fama sarayli hanim eskilerden ilkaay sehrazat hakkini yemek istemem cogunlugu anda bildi ama gerisi gelmedi normalde yüzyüze telefonda baktiririm hep eskiden yiğit vardı meşur telefonda bakardı şimdi yok nerde bilmiyorum favorimdi üsküdarda arzu vardı onu severdim anda sadece iyiydi gelecek cikmazdi.telefonda kadriye suna beylikdüzü zeynep ramek elmira didem hepsine baktirdim gün de üç dört fal bagimliligim vardı şuan okadar cafe falcilari hatirlamadiklarim o kadar çok ki. Suan ve son zamanlarin nerde ne yaptığını gören tek falcı yargıç oldu. Bana şuan şöyle biriyle diyp üstündeki kıyafete kadar söyledi ve teyit ettim bunu. O adam ne ile bakıyor cozemedim ama çok ince özel konuları bile söylüyor. Enerji kısmına çok ınanıyorum bende ama böyle bakan ilk kez gördüm hangi odamda bana aldığı ne var onlari sayıyor falda kimseye kefil olmak istemem fakat bana iki saat önce msg gönderip bugün buluşabilirsin dedi. Dün için gitme beklet her kafasına esip aradığında gitmemelisin tekrar arayacak yada yazacak dedi ve yine yazdi bugün bulusacagim inşallah son ayrılık olsun bu dua edin bana da ben hepinize canı gönülden ediyorum. Hepimiz mutlu olalım bu gunlerimize gülüp geçelim inşallah

Kızlar ben muhtemelen yascada cogunuzdan büyüğüm bir çoğunuzla özelden görüşüyoruz. Sanal ortamda son 1 yıldır çok baktirdim istanbul semabi fama sarayli hanim eskilerden ilkaay sehrazat hakkini yemek istemem cogunlugu anda bildi ama gerisi gelmedi normalde yüzyüze telefonda baktiririm hep eskiden yiğit vardı meşur telefonda bakardı şimdi yok nerde bilmiyorum favorimdi üsküdarda arzu vardı onu severdim anda sadece iyiydi gelecek cikmazdi.telefonda kadriye suna beylikdüzü zeynep ramek elmira didem hepsine baktirdim gün de üç dört fal bagimliligim vardı şuan okadar cafe falcilari hatirlamadiklarim o kadar çok ki. Suan ve son zamanlarin nerde ne yaptığını gören tek falcı yargıç oldu. Bana şuan şöyle biriyle diyp üstündeki kıyafete kadar söyledi ve teyit ettim bunu. O adam ne ile bakıyor cozemedim ama çok ince özel konuları bile söylüyor. Enerji kısmına çok ınanıyorum bende ama böyle bakan ilk kez gördüm hangi odamda bana aldığı ne var onlari sayıyor falda kimseye kefil olmak istemem fakat bana iki saat önce msg gönderip bugün buluşabilirsin dedi. Dün için gitme beklet her kafasına esip aradığında gitmemelisin tekrar arayacak yada yazacak dedi ve yine yazdi bugün bulusacagim inşallah son ayrılık olsun bu dua edin bana da ben hepinize canı gönülden ediyorum. Hepimiz mutlu olalım bu gunlerimize gülüp geçelim inşallah
Inşallah her şey istediğin gibi olur musmutlu ol canım 😍😍🤩

ins guzel gecer cnm.guzel hbrlerini bekliyoruz 😊

Su falı atmistiniz degil mi sanki yanlis hatirlamiyorsm

X