Binnaz Abla

Beni bilen biliyor benim anlık çok iyidir ve cogu seyi de vade sarksada yaşadım. Ama enerji meselesi tabii ki.

Merhaba telefonda bakan Elif’e yaklaşık 3 gün önce randevu almak için yazdım ;fakat ses Seda çıkmadı. Siz yakın bir zamanda mı baktırdınız? Yakın zamanda baktıran oldu mu acaba?
1 ay kadar oldu baktirali, saniyorum bana bakim yaptiktan 1 hafta kadar sonra yeni dogum yapmis herhalde o nedenle bir sure ara verdi, Whatsaop'tan yazdiysan oradan donus yapar ben ilk yazdigimda tatildeymis 1 ay sonra yazmisti musaitim diye.

Son düzenleme:
Serkan bana anlikta karsi tarafin bana asik oldugunu soylemisti ama mumkun degil boyle bir durum. Bana bir tek soyledigi kucuk bir sey oldu onun disinda anlik ve gelecek tutmadi maalesef Serkan'in. Mesela su an sen soyle dusunuyorsun demis falda ama alakasi yoktu oyle duusnmuyordum, ya da sunu istiyorsun demisti onun da alakasi yoktu yani fal boyunca anlik durumlarda hep "hmm hic alakasiz" diye dinledim, tutmayinca tutmuyor gercekten iki defa denedim olmadigi icin artik baktirmam.

Ya gerçekten enerji meselesi buna inanıyorum. O yüzden hiçbir falcıya kesinlikle kötü berbat dememe kararı aldım tabii bariz kötüler vardır onlar ayrı... Batu ben de şöyle şöyle olacak diyordı hopp o hafta onu yaşıyordum bana baya baya çok ilginç detaylar bildi vs vs vs... Şu an derseniz o konuyu hayatımda ve fallarda kapadıgım için baktırmıyorum ...

Arkadaşlar ben nacizane bir şey söylemek istiyorum. Diyoruz ya enerji önemli, enerjimiz yok tuttu yok tutmadı diye; falcıya bizim soru kısmında aktardığımız enerji, yazdığımız yazı çok önemli bence. Zaten sanal ortamdan bakılıyor, en azından güzel bir enerjiyle gidelim ki daha çok verim alalım. Ben dikkat ettim de soru kısmında hatrını sorduğum, telefonda enerjik konuştuğum falcılar çıkmış. İstemeyerek ya da fal baktırmak için baktırdığım en iyi falcıların yakın tarihte olacak dedikleri şeyler bile çıkmamış. Ufak ama etki edebilir, sonuçta hem umut ediyoruz hem masraf yapıyoruz. Dikkat edersek, çıkacak umuduyla inanıp gidersek bizim için iyi olur bence.

ÇIKAN/ÇIKMAYAN/BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR

ÇIKMAYAN FALLAR

Tellwe'de FALCANANAY, Aytence, ecem23, okaliptus49, eflin4, Bubastis999, Klothoyagmur, Fildor adlı falcıların söylediği hiçbir şey çıkmamış, yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Tellwe’de Maviyakamoz’un söyledikleri de çıkmamış ve aşırı pembeci.

Başka açıklaması yok bence de enerji uyumu falda da onemli demek ki bazı falcılar bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor deneyip tutanı bulmak lazım.

Kızlar ben muhtemelen yascada cogunuzdan büyüğüm bir çoğunuzla özelden görüşüyoruz. Sanal ortamda son 1 yıldır çok baktirdim istanbul semabi fama sarayli hanim eskilerden ilkaay sehrazat hakkini yemek istemem cogunlugu anda bildi ama gerisi gelmedi normalde yüzyüze telefonda baktiririm hep eskiden yiğit vardı meşur telefonda bakardı şimdi yok nerde bilmiyorum favorimdi üsküdarda arzu vardı onu severdim anda sadece iyiydi gelecek cikmazdi.telefonda kadriye suna beylikdüzü zeynep ramek elmira didem hepsine baktirdim gün de üç dört fal bagimliligim vardı şuan okadar cafe falcilari hatirlamadiklarim o kadar çok ki. Suan ve son zamanlarin nerde ne yaptığını gören tek falcı yargıç oldu. Bana şuan şöyle biriyle diyp üstündeki kıyafete kadar söyledi ve teyit ettim bunu. O adam ne ile bakıyor cozemedim ama çok ince özel konuları bile söylüyor. Enerji kısmına çok ınanıyorum bende ama böyle bakan ilk kez gördüm hangi odamda bana aldığı ne var onlari sayıyor falda kimseye kefil olmak istemem fakat bana iki saat önce msg gönderip bugün buluşabilirsin dedi. Dün için gitme beklet her kafasına esip aradığında gitmemelisin tekrar arayacak yada yazacak dedi ve yine yazdi bugün bulusacagim inşallah son ayrılık olsun bu dua edin bana da ben hepinize canı gönülden ediyorum. Hepimiz mutlu olalım bu gunlerimize gülüp geçelim inşallah

Inşallah her şey istediğin gibi olur musmutlu ol canım

ins guzel gecer cnm.guzel hbrlerini bekliyoruz

Su falı atmistiniz degil mi sanki yanlis hatirlamiyorsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…