Binnaz da Didem Servet ve Akasya Kahraman konusuldu bir ara. Akasya‘yi ben takibe aldim fakat henüz baktiramadim.yeni falcı deneyen oldu mu?
Binnaz da Didem Servet ve Akasya Kahraman konusuldu bir ara. Akasya‘yi ben takibe aldim fakat henüz baktiramadim.
Anlik ile ilgili olarak ben forumda hep Ares Levi yi duymustum ama bana aklinda sen varsin baska biri düsüncesinde yok dedigi dönemlerde flörtü varmisKızlarr Anlıkta sizce kim iyi? Anlıktan bahsettiğim karşı tarafın benim hakkımda düşüncelerini hislerini söyleyecek (tabi bunları benim bilmem imkansız) ama benimde duygu durumumu doğru tahmin ederse ozaman emin olabilirim. Artık gelecekten umudu kestim de bari anlığı bileyimm ona göre şekil alayım
Zaten merek ettiğin konulardan biri bu o zaman o kalsın batırmam onaAnlik ile ilgili olarak ben forumda hep Ares Levi yi duymustum ama bana aklinda sen varsin baska biri düsüncesinde yok dedigi dönemlerde flörtü varmis
Bence anlıkta YargıçKızlarr Anlıkta sizce kim iyi? Anlıktan bahsettiğim karşı tarafın benim hakkımda düşüncelerini hislerini söyleyecek (tabi bunları benim bilmem imkansız) ama benimde duygu durumumu doğru tahmin ederse ozaman emin olabilirim. Artık gelecekten umudu kestim de bari anlığı bileyimm ona göre şekil alayım
Eskiden çok meshurdu canım burda baktiranida çoktu ama sonra nereye gitti bilmiyorum. Oda anda iyiydiEskiden tellwede selena diye biri varmis forumda baya eskilere gidince gordum suan tellwede yok baska bi yerde bakiyor mu hic duydunuz mu
Keske eski falcılar olsa tekrarEskiden çok meshurdu canım burda baktiranida çoktu ama sonra nereye gitti bilmiyorum. Oda anda iyiydi
Benim için Binnaz Elfin Demet, Katina’da, Mısırlı Talia Tarot ilişki açılımında anlık iyiler, ikisini de hep teyit etim soyledikleri dogru cıktı ama Elfin’e artık baktıramıyorum ucretinden dolayı. Bir de telefonda bakan Elif anlık bende efsane bildi.Kızlarr Anlıkta sizce kim iyi? Anlıktan bahsettiğim karşı tarafın benim hakkımda düşüncelerini hislerini söyleyecek (tabi bunları benim bilmem imkansız) ama benimde duygu durumumu doğru tahmin ederse ozaman emin olabilirim. Artık gelecekten umudu kestim de bari anlığı bileyimm ona göre şekil alayım
Merhaba telefonda bakan Elif’e yaklaşık 3 gün önce randevu almak için yazdım ;fakat ses Seda çıkmadı. Siz yakın bir zamanda mı baktırdınız? Yakın zamanda baktıran oldu mu acaba?Benim için Binnaz Elfin Demet, Katina’da, Mısırlı Talia Tarot ilişki açılımında anlık iyiler, ikisini de hep teyit etim soyledikleri dogru cıktı ama Elfin’e artık baktıramıyorum ucretinden dolayı. Bir de telefonda bakan Elif anlık bende efsane bildi.
Geçen sene Eylül’ü bekliyordum, bu sene hala Eylül’ü bekliyorumKızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama genelde hepsinin verdiği vade aynı konuyu takip ediyorum sürekli ilişkide çoğu kişiye kasım diyorlar hep aynı vadeler ve çoğu aynı cümleler Serkan’da dahil. Çıkanlar var evet ama sanki hepimize aynı vadeler ve cümleler kuruluyor gibi ya da enerji uyması bilemedim
Ben fal işini bıraktım 10 gündür falan batırmıyorum ama serkan batu bana uzun bir fal göndermesine ragmen dediği iyi ve kötü şeylerin hiçbiri olmadı.Yahu Serkan Batu beni delirtecekAn da iyi oldugunu düsünen var mi arkadaslar? Bana öyle seyler diyor ki anlik ile ilgili yani artik benimle uğraşmamak için bana özel önceden otomatik ses kaydi hazirladigini düsünüyorum inatla hayatinda biri var görüyorum dememe ragmen iyi vakit geciriyordur flört ediyordur ama duygusal bir bagi yok bir aska dönüsen bir sey yok diyor Benim duygularima gelince tamam asiksin diyor dogru seviyorsun diyor dogru ama ekimde sen adim aticaksin ve olumlu dönüs alicaksin diyor ???? Ben adim atmam ki imkansiz. 15 gün icinde haber alicaksin adim atmam diye düsünüyorsun ama son kez bir sey yapiyim diceksin diyor ben daha ne yapayim ki onca dil döktüm merak ediyorum ani bildigini teyit eden veya böyle durumlar yaşayan oldu mu ? Çünkü ben batuyu çok seviyorum ama artık vademi ilerletmesini geçtim zorlamasam mı benimle cidden uymuyor diye düşünmeye başldım
Aynen, bana da.Ben fal işini bıraktım 10 gündür falan batırmıyorum ama serkan batu bana uzun bir fal göndermesine ragmen dediği iyi ve kötü şeylerin hiçbiri olmadı.
Ben de bırakıcam inşallahBen fal işini bıraktım 10 gündür falan batırmıyorum ama serkan batu bana uzun bir fal göndermesine ragmen dediği iyi ve kötü şeylerin hiçbiri olmadı.
Ben de de hiçbir dediği çıkmadı. Olmayınca olmuyor bazı falcılarla aradaki enerji zorlamamak gerekli diye düşünüyorum. Hele bana Mart ayından beri tek bir falcının dediği çıkmadı önceleri yine tutturanlar oldu. Serkan batu, Gilda Koç, Zişan, şevdar, tumay, yargıç, Peri yıldız, Alex, Beril Yavuz, yesilcingene, trans zeynep. Bunların tamamına göre şimdiye kadar çoktan iletişim olmalıydı. Daha öncesinde yesilcingene ve Zeynep’in dediklerini yaşamıştım. Son falları olmadı henüz. Ben de artık doğal akışına bırakmaya karar verdimYahu Serkan Batu beni delirtecekAn da iyi oldugunu düsünen var mi arkadaslar? Bana öyle seyler diyor ki anlik ile ilgili yani artik benimle uğraşmamak için bana özel önceden otomatik ses kaydi hazirladigini düsünüyorum inatla hayatinda biri var görüyorum dememe ragmen iyi vakit geciriyordur flört ediyordur ama duygusal bir bagi yok bir aska dönüsen bir sey yok diyor Benim duygularima gelince tamam asiksin diyor dogru seviyorsun diyor dogru ama ekimde sen adim aticaksin ve olumlu dönüs alicaksin diyor ???? Ben adim atmam ki imkansiz. 15 gün icinde haber alicaksin adim atmam diye düsünüyorsun ama son kez bir sey yapiyim diceksin diyor ben daha ne yapayim ki onca dil döktüm merak ediyorum ani bildigini teyit eden veya böyle durumlar yaşayan oldu mu ? Çünkü ben batuyu çok seviyorum ama artık vademi ilerletmesini geçtim zorlamasam mı benimle cidden uymuyor diye düşünmeye başldım