Binnaz Abla

Didem servete baktiran oldu mu? Olumlu mu konuştu size de

evet öyleydi , hiç olumlu bir şey olacak gibi durmuyordu ama olumlu yöne döndük Yolculukta Yargıc dediği gibi olumlu şeyler oldu ve devam ediyor
Platonik aşktı galiba, olumlu derken bir adımı mı oldu yani hoşlandıgını falan mı belli etti? Cok sevindim olumlu olmasına, bir gunde bile her sey degisebiliyor iste pozitif dusunmek lazım.

Kadını bekliyorum resmen baktiran olurmu acaba :))) onlar nasıl fiyatlar ben anlamadım
Bence Avrupa’da yaşayan Turkler baktırıyor bunlara, Euro aldı başını gitti gerçi onlar icin bile pahalı 80-100 euro ama hickimsenin burada byv sitesinde online falabu kadar verecegini dusunmuyorum acıkcası.

Bence Avrupa’da yaşayan Turkler baktırıyor bunlara, Euro aldı başını gitti gerçi onlar icin bile pahalı 80-100 euro ama hickimsenin burada byv sitesinde online falabu kadar verecegini dusunmuyorum acıkcası.
Merakla baktiran varmı diye her siteye girişte bakıyorum. Şaşırıyorum o fiyatlara

Merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir :) 2 aydır fallara bulaşmıyor idim hazır olumlu sonuçlanmışken :)))

Geçen hafta fal sepeti Mısırlı talia ya danıştım bir konu için... bu ilk baktırışım

çok kısa bir vade verdi 8 gün ve 13 gün vadesinin dolmasına çok az kaldı... analizleri güzel ve ikna edici fakat vade konusu nasıl ? tam günü tutuyor mu ? gecikme yaşanıyor mu ? yoksa tamamen patlıyor mu ?

ÇIKAN/ÇIKMAYAN FALLAR

Birden fazla gittiğim falcıların saçmalaması, beni tanıyarak yorum yapması üzücü... Çünkü ben fal baktırıyorum, tavsiye duymak istesem arkadaşıma sorarım. Çok büyük değişiklikler olmazsa şimdilik durumum böyle arkadaşlar, sizi de bilgilendirmek istedim. Sevgiler.

Alex: Yakın zaman için söyledikleri çıktı ama sonuç çıkmadı.

Zeyder: Büyük ihtimal sonuç kısmı çıkmayacak ama yakın zaman için söyledikleri çıkmış.

Serkan Batu Kılıç: Sorduğum şey için aylardır inatla olacak diyor ve olmayınca tarihi öteliyor. Falın içinde söylediği çok ufak bir şey çıktı ama çıkan şey sorduğum sorular içindendi.

Senem Şah: Çok uzun vade vermiş ve aynı falda bir dediği bir dediğini tutmuyor. Özetle net konuşmuyor, sanırım falının patlamaması için.

FAMA: Çok uzun vade vermiş.

Saraylıhanım: Yakın zaman için söylediği ufak bir şey çıktı ama falın geri kalan kısmı çok uzun vade. Falı çok karışık ve biraz sallamasyon gibi.

Melek Ay: Yakın zaman için söyledikleri çıktı. Ekim ayında bir mucize olmazsa falı patlamış olacak.

elifsucan: 2 gün önce fal baktırdım ve önceki söyledikleriyle çok çelişti. Sorularıma göre cevap ve tavsiye vermeye başladı.

Nesibe Tekbaşer: Sorduğum bir şey hakkında sanırım haklı çıktı. Ama falın geri kısmı karışık ve belirsiz. Söylediklerini çok tekrar etmesi ve fiyatına göre falın kısa olması kötü. Tamamen çıktı/çıkmadı diyebilmem için biraz zaman var.

Rezzan Abla: Patlamamak için net konuşmuyor. İhtimal olarak söylediği için çıktı/çıkmadı diyemiyorum.

Yağız Okur: Patladı.

Yağmur: Patladı.

Zümra Lal, Elfin Demet, Nil Güneş, Mısırlı Talia: Patlamak üzere olanlar.

Talia bana 2 haftaya kadar biliyor ama ondan ilerisini goremiyor maalesef, şu ana kadar cok baktırdım kısa vadeleri hep tuttu ama 2 haftadan sonra soyledikleri olmadı

M minikiii

Yazdığım şey çıkmamış tam sanırım
Didem ne falı bakıyor, bir de ne kdra bakıyor yazabilir msnz?

Canım didem yildizname ve su bakıyor sadece. Randevu çok zor alıyorsun onda ve pembe hikayeler yazmamı bekleyen beni aramasın der. Günde 5 taneden fazla fal bakmaz 300 tuzlu didem ama doyurur seni aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorarsın

Yaklaşık 2 ay kadar önce baktırmışım zeyder ve medyum fatimaya. Zeyder detayda bildiği şeyler olmuş ama esas konunun vadesine var. Fatima ise fiziksel özellik ve karakter analizinde başarılı olmuş, dediği buluşma söylediği vadeden çok çok sonra oldu. Tam tutmuş diyemiyorum o yüzden. Falalemcilere duyrulur

Medyum fatimanin ses kaydinın yarısını dinleyebildim ben Senden borç para isteyecek felan diyordu ve bu imkansızın imkansızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…