O bende hiç tutturamamisti mesela.Bende fala inanma falsız kalma diyenlerdenim , eglencesine baktırdıklarımda oldu , ciddi sıkıntılı zamanımdada oldu ama belki enerji meselesi belkide olacagı vardı olanlarda oldu , bana tarih konusunda en doğrusunu binnaz da destan ada verdi , dediğim gibi belkide denk geldi .. Ama enerjimin uyduğu falcılarla güzel iletişimimiz oldu .. binnazda yeni gelen yorumcular değil rozeti en az 4 yıl olanların hisleri gerçekten kuvvetli , yoksa bu sitede önüne gelen herkesi almiş ..
Maya anda çok iyi gelecek kısmınında bır kısmı tutuyor ama vadeler tutmadı bende ıkı sene once baktırmıştırm guzel yorumluyor ama sımdı o kafar parayı vermem sanırım çok pahalı olmuş çünkümerhaba binnaz abla da maya var ulaşılamıyor , baktıran ve falı çıkan varmı ...?????
O bende hiç tutturamamisti mesela.
300 tl çokkkk büyük paraMaya anda çok iyi gelecek kısmınında bır kısmı tutuyor ama vadeler tutmadı bende ıkı sene once baktırmıştırm guzel yorumluyor ama sımdı o kafar parayı vermem sanırım çok pahalı olmuş çünkü
Maya bi ara efsaneydi binnazda ama şehir efsanesiymişmerhaba binnaz abla da maya var ulaşılamıyor , baktıran ve falı çıkan varmı ...?????
Meşhur bi gülistan vardı, bu o gülistan mı acaba?BYV Gulistan'a baktiranlar olmus hem de 500kaymelik durugoruSimdi de sirada 3 kisi var
1500TLlik Himmetnur'da daha yorum veya sira yok, burdan sesleniyorum ablaaaaaaaaaa biraz dusur parayi da millet gelsin surumden kazan
Kızlar telefonda baktrdigim didemin verdigi tarihin iki gün sonrasın da dediği cıktı. Ve biz kavga ettik bugün.Semabi de söylemişti ama tarih yoktu onda.
Meşhur bi gülistan vardı, bu o gülistan mı acaba?
Bir yolun var sitesiBYV Neresi ?????
çok teşekkür edrim .Bir yolun var sitesi
ben ilk kez bu siteyi gördüm ne çok fal sitesi varmış , ben binnaz da kalmışım . her zaman ki gibi bir başak burcu olarak ilklere takılıyorum .bir yolun var ismihana baktrdim guzeldi..tabi su fali degil. :) 50 liralik..iyi bakti
Canim didem sikintili yazdim ben sana olumsuzu catir catir soyluyor o yüzden kimse sevmez onu. Yıllardır bakar en son ünlü tayfasına bakiyordu ulaşmak zor birde pahalı. Görüşürsen bilgi verDidem kimdir kiztelefonunu isterimmmm
Anlikta iyimi canım baktirsammibir yolun var ismihana baktrdim guzeldi..tabi su fali degil. :) 50 liralik..iyi bakti
aynen cnm deneyebilirsnAnlikta iyimi canım baktirsammi
Tamam cnmaynen cnm deneyebilirsn
Kadını bekliyorum resmen baktiran olurmu acaba :))) onlar nasıl fiyatlar ben anlamadımBYV Gulistan'a baktiranlar olmus hem de 500kaymelik durugoruSimdi de sirada 3 kisi var
1500TLlik Himmetnur'da daha yorum veya sira yok, burdan sesleniyorum ablaaaaaaaaaa biraz dusur parayi da millet gelsin surumden kazan