Binnaz Abla

Canım didem yildizname ve su bakıyor sadece. Randevu çok zor alıyorsun onda ve pembe hikayeler yazmamı bekleyen beni aramasın der. Günde 5 taneden fazla fal bakmaz 300 tuzlu didem ama doyurur seni aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorarsın
Çok teşekkür ederm
🌺 güzellikler hep seninle olsun

Yaklaşık 2 ay kadar önce baktırmışım zeyder ve medyum fatimaya. Zeyder detayda bildiği şeyler olmuş ama esas konunun vadesine var. Fatima ise fiziksel özellik ve karakter analizinde başarılı olmuş, dediği buluşma söylediği vadeden çok çok sonra oldu. Tam tutmuş diyemiyorum o yüzden. Falalemcilere duyrulur 😊
Fatima fiziksel özelliklerinde bende de çok başarılıydı ama sanki çok pembeci :KK70:

Bir yolun var istanbula fal attım aşırı olumsuz bir fal geldi yani umarım çıkmaz daha önce bakıp çıkmadığı var mı bir de kartları koyayım buraya anlayan varsa o kadar olumsuz gözükmüyor ama

Eklentiler

• Screenshot_20200907_143831_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200907_143831_com.android.chrome.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200907_143833_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200907_143833_com.android.chrome.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 33
Bir yolun var istanbula fal attım aşırı olumsuz bir fal geldi yani umarım çıkmaz daha önce bakıp çıkmadığı var mı bir de kartları koyayım buraya anlayan varsa o kadar olumsuz gözükmüyor ama
Ulmiye hanım açılım türü neydi acaba ? Sanırım ilişki açılımı yani fal bilgim pek yok ama katinayı severim , Geçmiş yaşadıklarınızdan ders almanız gereken bir zaman var ve ilişki deki partner sessizliğe bürünmüş , sanırım arada bir kırgınlık soğukluk var , sol taraftaki kartlar partnere niyet çekilmiş ise , bu kişi size geri dönecek görünüyor.. Size ait ise , siz bu kişinin dönmesini istiyorsunuz ama geçmişte yaşadığınız olumsuz durumlarında sona ermesini ümid ediyorsunuz , ilişki benim istediğim çerçevede ilerlesin bakışı var eğer sizinse bu taraf , Sağ tarafta gelen kartlarda partnerin se tagral dönecek ama biraz sorunlu bir dönemden geçiyor , bu kişi kimse sessizliğini bozup , tekrar size dönecek , yani bir ilişki yaşarsanız ozaman yine durum değişir , yaşanılan bir beraberlikte bu kartlar seçim yapıldıysa , ilişki sorunlar yaşanılacak özellikle erkek çephesinde ama sonra yine toparlanacak , olumsuz değil, sonucu pozitif. haha bende fal bakıyorum yaaahuuuu :)

Son düzenleme:
Katina imparator açılımı
İmparatorsa sonuca bakacak olursa , fırtınalı bir ilişki sesizlikler ilgisizlikler veya bölünmeler var , ama bunun en nihayetinde kavuşma oluyor , çünkü sonuç atart gelmiş , korkmayın toparlanma var bu kişi ile denge olacak , atart toprak ananın desteğini alacağınızı kutsanmış bir ilişki olacağını evrenin sizi birleştireceğini müjdeliyor , hayırlısı olsun ama olumsuz bir durum yoook. :KK70:

Kızzz hayırrr takmaaa o banada baktııı bana da dedikiii sen heppp mutsuz olmussun ilişkilerinde bundan sonra da böyle olacak mutluluğu asla bulamıcaksınn hep mutsuz olacaksın falan yazmıştııı takmaa sakın sallamasyon bence o kadın yaa sanki düşmanına fal atıyor pis

İmparatorsa sonuca bakacak olursa , fırtınalı bir ilişki sesizlikler ilgisizlikler veya bölünmeler var , ama bunun en nihayetinde kavuşma oluyor , çünkü sonuç atart gelmiş , korkmayın toparlanma var bu kişi ile denge olacak , atart toprak ananın desteğini alacağınızı kutsanmış bir ilişki olacağını evrenin sizi birleştireceğini müjdeliyor , hayırlısı olsun ama olumsuz bir durum yoook. :KK70:
Ağzınıza sağlık çok teşekkür ederim 😘😘

Kızzz hayırrr takmaaa o banada baktııı bana da dedikiii sen heppp mutsuz olmussun ilişkilerinde bundan sonra da böyle olacak mutluluğu asla bulamıcaksınn hep mutsuz olacaksın falan yazmıştııı takmaa sakın sallamasyon bence o kadın yaa sanki düşmanına fal atıyor pis
Yani çok olumsuz olunca dedim noluyor ama içime bir şüphe düştü umarım olmaz

Yani doğru uzun zamandır sessizlik hakim öncesinde de inişli çıkışlıydı ama umarım sonuçta dediğiniz gibi olur
hımmm bu kişi kumral , kahve rengi gözleri var , bazen eserekli bir tip bazen zor ve yorucu birisi , ama aradaki bağ tekrar bağlayacak , Allah bilir tabi de ben döneceğini yani dileğiniz ne ise olacağını anlıyorum bu kartlarda.. Her falcıya kanmayın , kendinizi de yıpratmayın.çok öptüm..

hımmm bu kişi kumral , kahve rengi gözleri var , bazen eserekli bir tip bazen zor ve yorucu birisi , ama aradaki bağ tekrar bağlayacak , Allah bilir tabi de ben döneceğini yani dileğiniz ne ise olacağını anlıyorum bu kartlarda.. Her falcıya kanmayın , kendinizi de yıpratmayın.çok öptüm..
Çok teşekkür ederim ederim inşallah gelir

X