Binnaz Abla

Zeydere ne falı atiyorsunuz

Bir yolun var istanbula fal attım aşırı olumsuz bir fal geldi yani umarım çıkmaz daha önce bakıp çıkmadığı var mı bir de kartları koyayım buraya anlayan varsa o kadar olumsuz gözükmüyor ama
Tek mezar tasi bitis demek onun disinda diger kartlar gayet guzel hatta Attart var eger destede Attart varsa diger butun kartlarin negatifligini siler demisti bana bir yorumcu.

Tek mezar tasi bitis demek onun disinda diger kartlar gayet guzel hatta Attart var eger destede Attart varsa diger butun kartlarin negatifligini siler demisti bana bir yorumcu.
Bir de katina'da en sevdigim kart Bahceler karti da cikmis, bu bulusma demek yuzyuze bence gorusmek isteigin kisiyle guzel bir bulusma olacak.

Kızlar, burada konuştuklarımız dışında yargıç a baktıran var mı? Isle ilgili sehir dışı hayalim vardı da olmayacağını söylemistii. şu an stajyerimden çok bunaldim öyle yazdim buraya. 8 gündür fal baktırmıyorum

Bir yolun var istanbula fal attım aşırı olumsuz bir fal geldi yani umarım çıkmaz daha önce bakıp çıkmadığı var mı bir de kartları koyayım buraya anlayan varsa o kadar olumsuz gözükmüyor ama
Aa bi bana mı olumlu konuşmuş bu kadın anlamadım hatta birileri önermişti burdan bana da öyle baktırmıştım ve güzel şeyler söylemişti hatta ben çok pembe diye düşünmüştüm. Vadesi daha dolmadı bakalımm

İşlee alakalı mi söylediği olmadı canım ?

İşlee alakalı mi söylediği olmadı canım ?
şöyle; ben işle ilgili şehir dışı istiyordum. hayır olmayacak, bir süre daha aynı yerdesin demişti.
ben de bugün stajyerimden iyice bunaldım, gitmek istiyorum ama olmayacak, gidemeyeceksin demişti. o nedenle sordum

Bana da çok olumsuzdu bu kişi gitmiş yine gelir ama senin istediğin gibi yine olmaz falan demişti.. vadesi dolmadı ama kötüydü yani. Sıkmayın canınızı... hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Kartlar da böyleydi...olumsuz mu bilemem. 1 aydan fazla olmuş baktıralı

Eklentiler

• 2A1D9E55-6713-4780-83D6-B237FCEBA9DB.jpeg
    128,2 KB · Görüntüleme: 36
Kız benimki kart da değildi kahve falıydı sen kahve falından benim ömür boyu mutluluğu bulamıcağımı nerden biliyorsun yaaa foruma yazmıştım bi kaç kişi daha sallamasyon diye onaylayınca rahatladım. Hani kart falları da o an senin enerjin kötü oluyor kötü kart cıkıyor yada cok açılım yaptırıyosun kötü kart geliyor o yüzden eğer gerçek bi falcıysa kendide ekstra açılım yapar bizim sectiğimiz kartları tasdikler yoksa cıkan karta göre yorumlamayı bende yaparım.

Bence de kart fallarında falcinin kendisi desteklemeli. Yoksa sistemden basıyoruz kartlara.

son ucuz diye baktırdığım fallar çok pozitif oldu ve ben yine kaşınıp Yeşilçingeneye fal attım az önce
Bende aynısını yaşamıştım ... Hepsi pembe olunca ona gittim ve durumu tam olumsuz şekilde aktardım ... Faldan sonra 2 gün ağladım ... Ama patladı şükürler olsun

Bende aynısını yaşamıştım ... Hepsi pembe olunca ona gittim ve durumu tam olumsuz şekilde aktardım ... Faldan sonra 2 gün ağladım ... Ama patladı şükürler olsun
ahah ben de burada MissCherry'nin eskiden baktırdığı Zeynep K. 'ya baktırmıştım. söylediği şeyler çok olumsuzdu ama ondan ziyade tatlı bir sesi olmasına rağmen enerjisi çok kötüydü. gözlerimi açamadım 2 gün ve çok ağlamıştım

ya keşke keşke keşke bende de öyle olsa okurken bile geriliyorum ama malesef fal enerjimiz çok tutuyor onunla sanırım. Olumsuz ne dediyse hep öyle ilerledi sürecim bu sefer patlasın tek isteğim bu ya dua edin benim için lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…