Binnaz Abla

Bende fala inanma falsız kalma diyenlerdenim , eglencesine baktırdıklarımda oldu , ciddi sıkıntılı zamanımdada oldu ama belki enerji meselesi belkide olacagı vardı olanlarda oldu , bana tarih konusunda en doğrusunu binnaz da destan ada verdi , dediğim gibi belkide denk geldi .. Ama enerjimin uyduğu falcılarla güzel iletişimimiz oldu .. binnazda yeni gelen yorumcular değil rozeti en az 4 yıl olanların hisleri gerçekten kuvvetli , yoksa bu sitede önüne gelen herkesi almiş ..

Bende fala inanma falsız kalma diyenlerdenim , eglencesine baktırdıklarımda oldu , ciddi sıkıntılı zamanımdada oldu ama belki enerji meselesi belkide olacagı vardı olanlarda oldu , bana tarih konusunda en doğrusunu binnaz da destan ada verdi , dediğim gibi belkide denk geldi .. Ama enerjimin uyduğu falcılarla güzel iletişimimiz oldu .. binnazda yeni gelen yorumcular değil rozeti en az 4 yıl olanların hisleri gerçekten kuvvetli , yoksa bu sitede önüne gelen herkesi almiş ..
O bende hiç tutturamamisti mesela.

merhaba binnaz abla da maya var ulaşılamıyor , baktıran ve falı çıkan varmı ...?????
Maya anda çok iyi gelecek kısmınında bır kısmı tutuyor ama vadeler tutmadı bende ıkı sene once baktırmıştırm guzel yorumluyor ama sımdı o kafar parayı vermem sanırım çok pahalı olmuş çünkü

şimdi pembe tablo çiziliyor diye kızıyoruzda , istemediğimiz bir şey duyduğumuzdada 1 , basıyoruz , onları biz mi iyiye yönlendiriyoruz acaba , çünkü ben genelde hoşuma gitmedimi daha doğrusu istediğim söylenmedimi 1 verdiğim çokkk oldu .. :KK43:((((((((((

BYV Gulistan'a baktiranlar olmus hem de 500kaymelik durugoru :sampiyon: Simdi de sirada 3 kisi var :KK51:

1500TLlik Himmetnur'da daha yorum veya sira yok, burdan sesleniyorum ablaaaaaaaaaa biraz dusur parayi da millet gelsin surumden kazan
Kadını bekliyorum resmen baktiran olurmu acaba :))) onlar nasıl fiyatlar ben anlamadım

X