Binnaz Abla

Aaaa Çok olumsuzdun geçenler de canım maşallah diyelim ozaman çok sevindim. Hepsi çıksın Iyi olanlarin inşallah

Kızlar anda çok iyi dediğiniz biri var mı?
Geysuyu duymuştum burada hala bakiyor mu ne kadara bakiyor

Yaa okudukça şaşırdım :) Yargıç bir bende mi patladı ya delircem Bana kısa vadede iletişim olucak ve aklındasın dedi bir kaç güm sonra fotoları gördüm yeni koyduğu bi tane görmüştüm hatta. 10 gün felan oldu kısa vade sonra iletişim dediği 1-2 ay sonra değildir heralde

Kızlar anda çok iyi dediğiniz biri var mı?
Geysuyu duymuştum burada hala bakiyor mu ne kadara bakiyor
Evet 35e bakıyor geysu tellwe ismi facebook ta. Bende anda iyi. Teyit ettiğim şeyler de olmuştu. Ama gelecek vadesi henüz gelmedi. Tam cıktı diyemem.

Burda patladı diyen 2 arkadaş daha vardı sadece sen değil

Merhaba siz yargıcın yap dediği bir şeyi mi yaptınız mesela ufak bir hareket yap ya da sosyal medyadan takip isteği at gibi. Eski erkek arkadaşınız mı bu kişi sizin yeni biri mi? Detaylı sordum kusura bakmayın yargıcın dediği bir şey için sordum

Serkan Batu'yu niye bilmiyorum çok çok seviyorum kaç kere çıkmamasına ragmen fal gönderdim ama böyle tutmayan vadelerini veya dediklerini görünce üzülüyorum ya Bana da dedikleri hiç olmadı. İlk falda dediği çok spesifik bir durumu bilmesi hariç hep vademi erteledi veya şöyle böyle olucak dediklerinin hiç biri olmadı Umarım olumlu dediklerinin hepsi herkese olur enerjisini çok çok seviyorum onun ama olur da gaza gelip zam yaparsa 100 liraya felan cık değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…