Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Platonik aşktı galiba, olumlu derken bir adımı mı oldu yani hoşlandıgını falan mı belli etti? Cok sevindim olumlu olmasına, bir gunde bile her sey degisebiliyor iste pozitif dusunmek lazım.evet öyleydi , hiç olumlu bir şey olacak gibi durmuyordu ama olumlu yöne döndük Yolculukta Yargıc dediği gibi olumlu şeyler oldu ve devam ediyor
Maya’ya kac sene evvel 3 defa fal atmistim, hic biri de tutmadı ne anda ne gelecekte.300 tl çokkkk büyük para
Maya’ya kac sene evvel 3 defa fal atmistim, hic biri de tutmadı ne anda ne gelecekte.
Bence Avrupa’da yaşayan Turkler baktırıyor bunlara, Euro aldı başını gitti gerçi onlar icin bile pahalı 80-100 euro ama hickimsenin burada byv sitesinde online falabu kadar verecegini dusunmuyorum acıkcası.Kadını bekliyorum resmen baktiran olurmu acaba :))) onlar nasıl fiyatlar ben anlamadım
Merakla baktiran varmı diye her siteye girişte bakıyorum. Şaşırıyorum o fiyatlaraBence Avrupa’da yaşayan Turkler baktırıyor bunlara, Euro aldı başını gitti gerçi onlar icin bile pahalı 80-100 euro ama hickimsenin burada byv sitesinde online falabu kadar verecegini dusunmuyorum acıkcası.
Maya konusunda katiliyorum kesinlikle+1
Mayanın ağzı çok iyi laf yapıyor pembe pembe konuşuyor işte çıkmıyor sonuç olaraj
Canim didem sikintili yazdim ben sana olumsuzu catir catir soyluyor o yüzden kimse sevmez onu. Yıllardır bakar en son ünlü tayfasına bakiyordu ulaşmak zor birde pahalı. Görüşürsen bilgi ver
[/QUOTE
Canim didem sikintili yazdim ben sana olumsuzu catir catir soyluyor o yüzden kimse sevmez onu. Yıllardır bakar en son ünlü tayfasına bakiyordu ulaşmak zor birde pahalı. Görüşürsen bilgi ver
Merhaba
Didem ne kadara ne fali bakiyor?
Talia bana 2 haftaya kadar biliyor ama ondan ilerisini goremiyor maalesef, şu ana kadar cok baktırdım kısa vadeleri hep tuttu ama 2 haftadan sonra soyledikleri olmadıMerhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir :) 2 aydır fallara bulaşmıyor idim hazır olumlu sonuçlanmışken :)))
Geçen hafta fal sepeti Mısırlı talia ya danıştım bir konu için... bu ilk baktırışım
çok kısa bir vade verdi 8 gün ve 13 gün vadesinin dolmasına çok az kaldı... analizleri güzel ve ikna edici fakat vade konusu nasıl ? tam günü tutuyor mu ? gecikme yaşanıyor mu ? yoksa tamamen patlıyor mu ?
Canım didem yildizname ve su bakıyor sadece. Randevu çok zor alıyorsun onda ve pembe hikayeler yazmamı bekleyen beni aramasın der. Günde 5 taneden fazla fal bakmaz 300 tuzlu didem ama doyurur seni aklına takılan herşeyi rahatlıkla sorarsın
ben de isterimmmDidem kimdir kiz telefonunu isterimmmm
hemen hemen vade evet böyle :)) teşekkürler Lizya cığım ♥Talia bana 2 haftaya kadar biliyor ama ondan ilerisini goremiyor maalesef, şu ana kadar cok baktırdım kısa vadeleri hep tuttu ama 2 haftadan sonra soyledikleri olmadı
Merkür Kedisi olabilir mi?Kızlar Twitter da bir falcı vardı bir ara herkesin önerdiği adı neydi acaba
evett olabilir bir bakayimMerkür Kedisi olabilir mi?
Medyum fatimanin ses kaydinın yarısını dinleyebildim ben Senden borç para isteyecek felan diyordu ve bu imkansızın imkansızıYaklaşık 2 ay kadar önce baktırmışım zeyder ve medyum fatimaya. Zeyder detayda bildiği şeyler olmuş ama esas konunun vadesine var. Fatima ise fiziksel özellik ve karakter analizinde başarılı olmuş, dediği buluşma söylediği vadeden çok çok sonra oldu. Tam tutmuş diyemiyorum o yüzden. Falalemcilere duyrulur