- 25 Temmuz 2012
- 489
- 583
Bence yıldızname ve su. Bana dediği ufak şeyler anında olmuştu. Esas mesele olmadı henüz.Yargıçın çıkan falları yildizname mu su mu yoksa durugörü mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yıldızname ve su. Bana dediği ufak şeyler anında olmuştu. Esas mesele olmadı henüz.Yargıçın çıkan falları yildizname mu su mu yoksa durugörü mü
demstn ya asil vadeden cok once oldu diye ..belki tam barsma asil vadede olur..Genel de su yildizname aradaki fark vadeleri tarihleri çok net veriyor o kadar.
Oda geldi aklıma canım. Ozaman da yargıç tam haklı çıkacakdemstn ya asil vadeden cok once oldu diye ..belki tam barsma asil vadede olur..
Aaaa Çok olumsuzdun geçenler de canım maşallah diyelim ozaman çok sevindim. Hepsi çıksın Iyi olanlarin inşallahBende şu an Yargıcın söylediği gibi ilerliyor , olay çok olumlu yöne gitti hiç beklemiyordum . Söylediğini yaptım ve doğru olmuş ; diğer falcılar gibi bekle demedi doğru yönlendirdi ♥ Umarım sonucu Yargıcın söylediği gibi olur .
Tek olumlu fallar çıksın olumsuz patlasın
evet öyleydi , hiç olumlu bir şey olacak gibi durmuyordu ama olumlu yöne döndük Yolculukta Yargıc dediği gibi olumlu şeyler oldu ve devam ediyorAaaa Çok olumsuzdun geçenler de canım maşallah diyelim ozaman çok sevindim. Hepsi çıksın Iyi olanlarin inşallah
Evet 35e bakıyor geysu tellwe ismi facebook ta. Bende anda iyi. Teyit ettiğim şeyler de olmuştu. Ama gelecek vadesi henüz gelmedi. Tam cıktı diyemem.Kızlar anda çok iyi dediğiniz biri var mı?
Geysuyu duymuştum burada hala bakiyor mu ne kadara bakiyor
Burda patladı diyen 2 arkadaş daha vardı sadece sen değilYaa okudukça şaşırdım :) Yargıç bir bende mi patladı ya delircem Bana kısa vadede iletişim olucak ve aklındasın dedi bir kaç güm sonra fotoları gördüm yeni koyduğu bi tane görmüştüm hatta. 10 gün felan oldu kısa vade sonra iletişim dediği 1-2 ay sonra değildir heralde
Merhaba siz yargıcın yap dediği bir şeyi mi yaptınız mesela ufak bir hareket yap ya da sosyal medyadan takip isteği at gibi. Eski erkek arkadaşınız mı bu kişi sizin yeni biri mi? Detaylı sordum kusura bakmayın yargıcın dediği bir şey için sordumBende şu an Yargıcın söylediği gibi ilerliyor , olay çok olumlu yöne gitti hiç beklemiyordum . Söylediğini yaptım ve doğru olmuş ; diğer falcılar gibi bekle demedi doğru yönlendirdi ♥ Umarım sonucu Yargıcın söylediği gibi olur .
Tek olumlu fallar çıksın olumsuz patlasın
Bana da lütfen!!! Ben bir kere baktırdım şok olmuştum. 2019 Nisan ayında. Instagram hesabı vardı artık yok. Numarası vardı silinmiş ben de rehber gitmişti bir ara. En son baktığı yere gittim dün kapı duvar, ama çok ihtiyacım var şu anda.Bende istiyorum
Ve bende Bir de ne kadara bakiyorBende istiyorum
Sağol canım denersem yazarım buraya daEvet 35e bakıyor geysu tellwe ismi facebook ta. Bende anda iyi. Teyit ettiğim şeyler de olmuştu. Ama gelecek vadesi henüz gelmedi. Tam cıktı diyemem.
Serkan batu: olumsuz bir şey söylemişti. Söylediği şeyin vadesi doldu ancak olay gerceklesmedi.