Aaa şimdi ona attım 10 kredm kalmısDün tellwede ücretsiz fal baktırmıştım gnoxis diye bir falcı denk geldi epey uzun detaylı bir yorum yazmış.aileden bir yakınınız rahatsızlancak ama çok korkmayın dedi bugün eniştem kalp krizi geçirdi çok şükür şu an durumu iyi.ama yani çıkan falım hiç ummadığım yerden böyle bir şey
bana da aynısını yazdı acaba karıştırdı mıAaa şimdi ona attım 10 kredm kalmısşey yazmıs Falın biraz uzun detaylı iade etmeyeceğim ama zaman alacak vaktin varsa yazmış okey bebeğim ddeidm tüm vakitler senin olsun yeter ki güzel bak bekliyorum yazarım gelince
Niloşum biraz öyledir, aldırmayınNil güneşe fal yolladım sanki zorla yorumlatmisim gibiydi hep mi boyle bana mi boyle denk geldi
Hep öyle tarzı onun o ama deidkleri bende cıktı dün attım hatta ya ablam az sevecen ol diyesim geliyor ama öyle maalesef tarzı :)Nil güneşe fal yolladım sanki zorla yorumlatmisim gibiydi hep mi boyle bana mi boyle denk geldi
Hadi bakalım heyecanla bekliyorumbana da aynısını yazdı acaba karıştırdı mıbakalım memnun kalacak mıyız :)
Tahmin edilebilir bir durum olabilir mi acaba ? Net olarak 2 gün sonra yaşaman şaşırtıcı çünküKızlar telefonda baktrdigim didemin verdigi tarihin iki gün sonrasın da dediği cıktı. Ve biz kavga ettik bugün.Semabi de söylemişti ama tarih yoktu onda.
Söyle bir konu arkasından tartışma olacak dedi biz kavga ettik canım. Tarihe gore iki gün geçtiTahmin edilebilir bir durum olabilir mi acaba ? Net olarak 2 gün sonra yaşaman şaşırtıcı çünkü
Rica etsem iletişim bilgilerini ve fiyatını özelden alabilir miyim Didem'in ? Kalsın mesaj kutumda ilerde denerim :)Söyle bir konu arkasından tartışma olacak dedi biz kavga ettik canım. Tarihe gore iki gün geçti
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum
Aa falalemde Demir Çınar var aynı kişi mi ?Fal geldi geçen gün fal alemde demir diye biri vardı ona atmıştım pek begenmemiştim bu adam o sesli çünküyine begenmedim
Pembe demeyelim de Allah affetsin çok güldüm. Çok komik bi faldıAa falalemde Demir Çınar var aynı kişi mi ?Benim de gelmiş ama henüz boşluk bulup dinleyemedim. Dinleyince hemen paylaşıcam yorumumu burada. Siz neden beğenmediniz çok mu pembeydi yoksa
aaa yanlış anlamadıysam biraz atmasyon tadında olmuş sanırımPembe demeyelim de Allah affetsin çok güldüm. Çok komik bi faldıanlatılmaz yaşanır yani suranın ses kısmı olsa koyardım kahkaha şelalesi gibiydi hiççç abartmıyorum.
Aa yargıç bunu söylemedi dimi? O zaman tam bilememiş oluyor.Söyle bir konu arkasından tartışma olacak dedi biz kavga ettik canım. Tarihe gore iki gün geçti
Ayrilik boyutunda olmadi canim. Yargıç tekrar uzun bir ayrılık görmüyorum demişti inşallah öyle olur.Aa yargıç bunu söylemedi dimi? O zaman tam bilememiş oluyor.
Bi de biz sen barışınca bayağı sevinmiştik, inşallah ayrılık derecesinde.bi kavga olmamıştır
Genel de su yildizname aradaki fark vadeleri tarihleri çok net veriyor o kadar.Yargıçın çıkan falları yildizname mu su mu yoksa durugörü mü