Binnaz Abla

Aaa şimdi ona attım 10 kredm kalmıs şey yazmıs Falın biraz uzun detaylı iade etmeyeceğim ama zaman alacak vaktin varsa yazmış okey bebeğim ddeidm tüm vakitler senin olsun yeter ki güzel bak bekliyorum yazarım gelince

bana da aynısını yazdı acaba karıştırdı mı bakalım memnun kalacak mıyız :)

Nil güneşe fal yolladım sanki zorla yorumlatmisim gibiydi hep mi boyle bana mi boyle denk geldi
Niloşum biraz öyledir, aldırmayın bir de çok hızlı konuşur. ‘Merhaba x’ciğim hoş geldin hayatım sefalar getirdin’ der, siz ‘merhabaxciğimhoşgeldinhayatımsefalargetirdin’ anlarsınız fkdkdkdk

Amaaaaaaaaaaa

Çok iyi bir yorumcudur! Benim için Binnaz’ın en iyi yorumcusu o dur!

Fal geldi geçen gün fal alemde demir diye biri vardı ona atmıştım pek begenmemiştim bu adam o sesli çünkü yine begenmedim
Aa falalemde Demir Çınar var aynı kişi mi ? Benim de gelmiş ama henüz boşluk bulup dinleyemedim. Dinleyince hemen paylaşıcam yorumumu burada. Siz neden beğenmediniz çok mu pembeydi yoksa

Aa falalemde Demir Çınar var aynı kişi mi ? Benim de gelmiş ama henüz boşluk bulup dinleyemedim. Dinleyince hemen paylaşıcam yorumumu burada. Siz neden beğenmediniz çok mu pembeydi yoksa
Pembe demeyelim de Allah affetsin çok güldüm. Çok komik bi faldı anlatılmaz yaşanır yani suranın ses kısmı olsa koyardım kahkaha şelalesi gibiydi hiççç abartmıyorum.

Pembe demeyelim de Allah affetsin çok güldüm. Çok komik bi faldı anlatılmaz yaşanır yani suranın ses kısmı olsa koyardım kahkaha şelalesi gibiydi hiççç abartmıyorum.
aaa yanlış anlamadıysam biraz atmasyon tadında olmuş sanırım Çok üzüldüm ya ortada bir maddiyat var sonuçta birazdan ben de dinleyeceğim bakayım bi :)

Arkadaşlar tellwe gnoxis falımı dinledim. Benim için çok ilginç oldu Yani ilişkim hakkında beni gerçekten şaşırtan bir detayı bildi ama bazı kısımlar çok pembe geldi. İlişkisi hakkında yok demedi ama aradığını bulamayacak yakın zamanda bir iletişiminiz var fakat sen kavga ediceksin, içinde acaba kabul etsem mi etmesem mi düşüncesi var dedi bana sorsanız ne kavgası direkt kabul ederim Yani falına nasıl bir yorum yapayım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…