- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
indirim olur belki..indirimde atarsn..verme 400 lira cok pahaliKızlar daha önce yargıça kahve baktırmıştım.karakter analizleri doğruydu ve kısa sürede görüşeceksiniz ama 2 ay yine yok demişti.falı baktırdığım günün akşamına görüşmüştük.evet şimdi yine yok ama 2 ay dolmadı.şimdi yine baktırsam mı? Baktıranlar ne baktırdınız? Yıldız çok pahalı ama su yada durugörüyle sanki tam cevap alamayacakmışım gibi hissediyorum
Faydalı olacak diye sizin için paylaşmak istedim arkadaşlarBu arada bende şu an Yargıc’ın söylediği gibi bir tatil yapıyorum cam kenarına bakıp dinleniyorum söylediği gibiOnun söylediği çok şey doğruydu bazı şeyleri de yaşadım ama maalesef asıl konu söylediği gibi Pembe olmadı. Yine en beğendiğim falcı Yargıc oldu. Umarım hepimiz mutlu oluruz ♥
2 senedir mi tanışıyorsunuz? Kız 2 senedir platonik misin?Faydalı olacak diye sizin için paylaşmak istedim arkadaşlar
Yargıc şu tarihte tatile gideceksin işte o zaman durum netlik kazanacak , karşı taraf kahve içme teklifi yapacak demişti. Durum bu arada çok olumsuz . Adımı 2 sene bekliyorumve aslında konuyu kapattım .
Kahve içme teklifi almadımama bir sürü paylaşım yaptım yaklaşık 20 yapmışım ve Hepsini karşı taraf izledi kaçırmadan hemde hemen paylaştıktan 10 dakika sonra ( 1 ay önce instagramdan ekledim ) . Bu arada karşı taraf instagramı aktif kullanmıyordu ( gizliden bakmıştım ) şu aralar çok aktif kullanmaya başladı sürekli storyler atıyor. Bir story için yorum yaptım ve beğendi ...
2 sene içinde böyle gelişme olmadı hiç iletişim yoktu. Yargıc yüzünden instagramdan ekledim.
Durum böyle ; merak edenler için paylaştım
Biraz uzun oldu2 senedir mi tanışıyorsunuz? Kız 2 senedir platonik misin?
Yargıç inatla benim fallarımı geri iade ediyor. Benim durumda buna benzerdi yargıcın tarihinden önce oldu söylediği ama dediği gibi ilerliyor şuan. Yıldızname çok pahalı evet.Kızlar daha önce yargıça kahve baktırmıştım.karakter analizleri doğruydu ve kısa sürede görüşeceksiniz ama 2 ay yine yok demişti.falı baktırdığım günün akşamına görüşmüştük.evet şimdi yine yok ama 2 ay dolmadı.şimdi yine baktırsam mı? Baktıranlar ne baktırdınız? Yıldız çok pahalı ama su yada durugörüyle sanki tam cevap alamayacakmışım gibi hissediyorum
tekrardan iade mi etti? gerci bi yonde iyi..bosu bosuna ayni seyi yollamiyoYargıç inatla benim fallarımı geri iade ediyor. Benim durumda buna benzerdi yargıcın tarihinden önce oldu söylediği ama dediği gibi ilerliyor şuan. Yıldızname çok pahalı evet.
Söylediği hiçbir şey çıkmadı, hiç memnun kalmamıştım.Tellwe de bubastis geri dönmüş galiba ? Önceden konuda okumuştum seveni de çoktu, patlayan da :) Haberiniz olsun arkadaşlar varsa önceden baktıran yazabilir mi?
Beğenmedim benTellwe de bubastis geri dönmüş galiba ? Önceden konuda okumuştum seveni de çoktu, patlayan da :) Haberiniz olsun arkadaşlar varsa önceden baktıran yazabilir mi?
Evet Asude iyi 2 defa baktırdım begendimBu aralar falsepetinde ucuz diye asude yıldıza baktırdım.hiç bilgi vermedim ama karakter ve anlık cidden iyiydi
Bu aralar falsepetinde ucuz diye asude yıldıza baktırdım.hiç bilgi vermedim ama karakter ve anlık cidden iyiydi
aa kredisi çok uygunmuş evet rica etsem ilişki açılımında ne baktırdınız söyler misiniz? ( katina, tarot gibi yani )Evet Asude iyi 2 defa baktırdım begendim
Kahve attım ben,öylesine atmıştım ama iyi çıktıaa kredisi çok uygunmuş evet rica etsem ilişki açılımında ne baktırdınız söyler misiniz? ( katina, tarot gibi yani )
Valal ben direk kahve attım o kendisi kartlarıyla baktı baya güzel yorumladıaa kredisi çok uygunmuş evet rica etsem ilişki açılımında ne baktırdınız söyler misiniz? ( katina, tarot gibi yani )