Binnaz Abla

Kızlar daha önce yargıça kahve baktırmıştım.karakter analizleri doğruydu ve kısa sürede görüşeceksiniz ama 2 ay yine yok demişti.falı baktırdığım günün akşamına görüşmüştük.evet şimdi yine yok ama 2 ay dolmadı.şimdi yine baktırsam mı? Baktıranlar ne baktırdınız? Yıldız çok pahalı ama su yada durugörüyle sanki tam cevap alamayacakmışım gibi hissediyorum

Kızlar daha önce yargıça kahve baktırmıştım.karakter analizleri doğruydu ve kısa sürede görüşeceksiniz ama 2 ay yine yok demişti.falı baktırdığım günün akşamına görüşmüştük.evet şimdi yine yok ama 2 ay dolmadı.şimdi yine baktırsam mı? Baktıranlar ne baktırdınız? Yıldız çok pahalı ama su yada durugörüyle sanki tam cevap alamayacakmışım gibi hissediyorum
indirim olur belki..indirimde atarsn..verme 400 lira cok pahali

Bu arada bende şu an Yargıc’ın söylediği gibi bir tatil yapıyorum cam kenarına bakıp dinleniyorum söylediği gibi 🤣 Onun söylediği çok şey doğruydu bazı şeyleri de yaşadım ama maalesef asıl konu söylediği gibi Pembe olmadı. Yine en beğendiğim falcı Yargıc oldu. Umarım hepimiz mutlu oluruz ♥
Faydalı olacak diye sizin için paylaşmak istedim arkadaşlar 👯‍♀️

Yargıc şu tarihte tatile gideceksin işte o zaman durum netlik kazanacak , karşı taraf kahve içme teklifi yapacak demişti. Durum bu arada çok olumsuz . Adımı 2 sene bekliyorum 🤭 ve aslında konuyu kapattım .

Kahve içme teklifi almadım :halay:ama bir sürü paylaşım yaptım yaklaşık 20 yapmışım ve Hepsini karşı taraf izledi kaçırmadan hemde hemen paylaştıktan 10 dakika sonra ( 1 ay önce instagramdan ekledim ) . Bu arada karşı taraf instagramı aktif kullanmıyordu ( gizliden bakmıştım ) şu aralar çok aktif kullanmaya başladı sürekli storyler atıyor. Bir story için yorum yaptım ve beğendi ...

2 sene içinde böyle gelişme olmadı hiç iletişim yoktu. Yargıc yüzünden instagramdan ekledim.

Durum böyle ; merak edenler için paylaştım 😘

Faydalı olacak diye sizin için paylaşmak istedim arkadaşlar 👯‍♀️

Yargıc şu tarihte tatile gideceksin işte o zaman durum netlik kazanacak , karşı taraf kahve içme teklifi yapacak demişti. Durum bu arada çok olumsuz . Adımı 2 sene bekliyorum 🤭 ve aslında konuyu kapattım .

Kahve içme teklifi almadım :halay:ama bir sürü paylaşım yaptım yaklaşık 20 yapmışım ve Hepsini karşı taraf izledi kaçırmadan hemde hemen paylaştıktan 10 dakika sonra ( 1 ay önce instagramdan ekledim ) . Bu arada karşı taraf instagramı aktif kullanmıyordu ( gizliden bakmıştım ) şu aralar çok aktif kullanmaya başladı sürekli storyler atıyor. Bir story için yorum yaptım ve beğendi ...

2 sene içinde böyle gelişme olmadı hiç iletişim yoktu. Yargıc yüzünden instagramdan ekledim.

Durum böyle ; merak edenler için paylaştım 😘
2 senedir mi tanışıyorsunuz? Kız 2 senedir platonik misin?

2 senedir mi tanışıyorsunuz? Kız 2 senedir platonik misin?
Biraz uzun oldu :KK70:Hep aklımdaydı başka biriler ile görüşmeye çalıştım tabii ama bir çekim oldu aklımdan çıkartamadım hislerimi de açık açık söyleyemiyorum durum karışık .Konuyu zaten kapattım fal baktırmıyorum 1 aydır ve düşünmüyorum ; faydalı olacak diye paylaşım yaptım 🙈

Yargıç inatla benim fallarımı geri iade ediyor. Benim durumda buna benzerdi yargıcın tarihinden önce oldu söylediği ama dediği gibi ilerliyor şuan. Yıldızname çok pahalı evet.

Yarın öğlen bir instagram falcısına baktırıyorum kızlar hadi bakalım güzel çıkarsa hemencecik önereceğim :))) ama binnazdali Didem serveti önermiştim dediğiniz gibi 250 kredi olmuş ben baktırdığımda 150 idi ama yine ucuz bence çok sevecen ve bütün anlıklarımı bildi aslında birdaha baktıracaktım 13 dakika az geldi yarım kaldı gibi oldu ama kredim bittiği için baktıramadım

Arkadaşlar bugün bir arkadaşımdan Akasya Kahraman isminde Binnaz'da birini duydum. Arkadaşım baktırmış memnun kalmış. Ben şahsen son fala ayırdığım maddiyatımı harcadığım için deneyip test edemedim :KK70: Ama aklınızda bulunsun kredisi 500 yani binnaza göre gayet uygun. Denemek isteyen olursa baktırdıktan sonra bilgi verirse çok memnun olurum, takibe aldım önümüzde ki haftalarda ben deneyeceğim.

Dün tellwede ücretsiz fal baktırmıştım gnoxis diye bir falcı denk geldi epey uzun detaylı bir yorum yazmış.aileden bir yakınınız rahatsızlancak ama çok korkmayın dedi bugün eniştem kalp krizi geçirdi çok şükür şu an durumu iyi.ama yani çıkan falım hiç ummadığım yerden böyle bir şey😒

X