Paralel, yani genelde iletişim an meselesi diyordu, 2 gün sonra nasılsın vs şeklinde konuşuyoduk, yine öyle dedi inşallah konusuruzeski fallariyla paralel ama dimi? farkli degil
Nasiiiiilll?? Iletisim an meselesi dedi ve 2 gün sonra konuşmaya mı başladınız vovParalel, yani genelde iletişim an meselesi diyordu, 2 gün sonra nasılsın vs şeklinde konuşuyoduk, yine öyle dedi inşallah konusuruz
Kız bendeki şansla tek bunu tutturur belkide hayırlısı olsunEvet neden ya ? Bence boş ver . Senin falını beğenmedim tutturamamış
Ne dedi ki sana?Pis yargıç bi bana olumsuz
Yani Yargıc patladı ? Tuh , son umudumuzduKızlar yargıc in falına baktım da tekrar burda adı geçince. Gerçekten çok pembe. İmkansız bir olayı pembeye bağlamış ki sorularda imkansız diye belirtmisim. Bana olumlu konuşanların hepsi patladı gerçi.
falalem de cnmMedyum fatima neredeydi ya ben ona baktırmıştım ama bulamıyorum
Fal AlemMedyum fatima neredeydi ya ben ona baktırmıştım ama bulamıyorum
Herkesin exle gelecek görmüş, benim exle dönüş var ama evlilik yok baska birisi cıkcak karsına onla evlilik var dedi. Hani açıkcası falından cok etkilenmedim ama herkes cıktı cıkıyor yzınca kafaya takmamak elde değilNe dedi ki sana?
Konuşmaya başladık derken, bi süredir ayrıyız, başıma gelmeyen kalmadı, hal hatır sormuyordu. Anlık iletişim demişti, ben pek ihtimal vermemiştim ama halimi hatrimi sordu duruma üzüldüğünü söyledi.Nasiiiiilll?? Iletisim an meselesi dedi ve 2 gün sonra konuşmaya mı başladınız vov
Bana 20 yıldır bu işi yapıyorum demiş, sanırım dışarıda bakıyordu, Koronadan online a geçti, öyle düşündüm yaniHerkesin exle gelecek görmüş, benim exle dönüş var ama evlilik yok baska birisi cıkcak karsına onla evlilik var dedi. Hani açıkcası falından cok etkilenmedim ama herkes cıktı cıkıyor yzınca kafaya takmamak elde değilbenimki herkesden farklı ben yıldızname attım bu yüzden de tırsıyom bu tür falda daha cok kesin oluyormuş
Ben hic sesli yorum almadim ondan hep yazili bakti, cok uzun bakmaz, sorulara da net cevap vermez sonunda o yuzden tekrar baktirmadim ama yazisi anlasiliyordu ve cikti fallari.Ya şimdi baktırdım zaten TV eşliğinde bakmış gibi ne dediğini anlayamadim arada da ses gidip geliyor tek kelime anlayamadım hala düşünüyorum ne söylediğini
Olabilir canım belkide çıkar bana da iyi bir falcıdırBana 20 yıldır bu işi yapıyorum demiş, sanırım dışarıda bakıyordu, Koronadan online a geçti, öyle düşündüm yani
inşallah her şey çok güzel olur cnm bu batağa düşen hepimiz içinOlabilir canım belkide çıkar bana da iyi bir falcıdır
o kadar cok fal baktırdımki artık böyle boşvermişlik geldi bana olacak diyen de var olmayacak diyende artık akışına bırakıyorum kafam allak bullak yaşayarak göreceğim...
Sende tutturuyor mu canimya batuya bir baktırıyım dedim sesini özlemişkenBakalım neler diyecek hani arada çıkıp '' öyle düşün '' diyor ya bayılıyorum hahaha
Tüm fallarımı açıkladığım konuda yazmıştım zaten :) Bana verdiği vadeler ve dedikleri çıkmadı. İlk baktırdığımda çok garip bir detayı bilmişti sadece ben hiç çıtlatmadığım halde. Ama çok pembe bakıyor benim olaya ama sorsan çok ciddiyim tek falı çıksın istediğim kişiSende tutturuyor mu canim
vallahi bende okuyunca merak ettim sence baktırsam mı yaTüm fallarımı açıkladığım konuda yazmıştım zaten :) Bana verdiği vadeler ve dedikleri çıkmadı. İlk baktırdığımda çok garip bir detayı bilmişti sadece ben hiç çıtlatmadığım halde. Ama çok pembe bakıyor benim olaya ama sorsan çok ciddiyim tek falı çıksın istediğim kişiÇok seviyorum pozitifliğini bile
Batu bi tanedirvallahi bende okuyunca merak ettim sence baktırsam mı ya