- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Bana fallari cikmistir genelde, ozellikle kariyer konusunda soyledikleri. Ask da tuttu ama baska konulari nokta atisli bilmist, vadesiyle.Aranızda medyum fatimaya fal baktiran var mı ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana fallari cikmistir genelde, ozellikle kariyer konusunda soyledikleri. Ask da tuttu ama baska konulari nokta atisli bilmist, vadesiyle.Aranızda medyum fatimaya fal baktiran var mı ne düşünüyorsunuz
Bende baktırdım Çok fal baktırdım ama artık düşünmüyorum... Dinleyip yorum yapacağım.Aranızda medyum fatimaya fal baktiran var mı ne düşünüyorsunuz
Ya şimdi baktırdım zaten TV eşliğinde bakmış gibi ne dediğini anlayamadim arada da ses gidip geliyor tek kelime anlayamadım hala düşünüyorum ne söylediğiniBana fallari cikmistir genelde, ozellikle kariyer konusunda soyledikleri. Ask da tuttu ama baska konulari nokta atisli bilmist, vadesiyle.
Ben temmuz’da baktırdım. Evet ses çok kötü. İletişim 1 ay içerisinde olacak dedi - patladı, geçmişte kalan biri yazacak 10 gün içinde - patladıYa şimdi baktırdım zaten TV eşliğinde bakmış gibi ne dediğini anlayamadim arada da ses gidip geliyor tek kelime anlayamadım hala düşünüyorum ne söylediğini
Bana da 10 gün icinde gelişme olacak demiş benim ex pişman olacakmış ama aynı zamanda Haziran'da başkasıyla evlenecek mis ama pişman olup da gelecekmiş ama o zaman hayatımda biri olacakmış sanırım bu yaştan sonra eski kocamın metresi olucamBen temmuz’da baktırdım. Evet ses çok kötü. İletişim 1 ay içerisinde olacak dedi - patladı, geçmişte kalan biri yazacak 10 gün içinde - patladı
Asıl konu için vade ekim kasım demiş
Nokta atışları vardı ve buda beni evlendirdi ya Kaderin bu dedi ... Pembeci galiba
Ve defalarca çocukla ilgili sıkıntılar var çocuk var mı bilmiyorum ama demiş ama falda 3 defa çocukla ilgili sıkıntılar yaşıyorsun demişBana da 10 gun
Bana da 10 gün icinde gelişme olacak demiş benim ex pişman olacakmış ama aynı zamanda Haziran'da başkasıyla evlenecek mis ama pişman olup da gelecekmiş ama o zaman hayatımda biri olacakmış sanırım bu yaştan sonra eski kocamın metresi olucam
Kızlar herkese esas konu için ekim kasım vadesi mı veriliyorBen temmuz’da baktırdım. Evet ses çok kötü. İletişim 1 ay içerisinde olacak dedi - patladı, geçmişte kalan biri yazacak 10 gün içinde - patladı
Asıl konu için vade ekim kasım demiş
Nokta atışları vardı ve buda beni evlendirdi ya Kaderin bu dedi ... Pembeci galiba
Genelde öyle . Martta başladım baktırmaya Haziran dediler. Temmuz Ağustosta baktırıyorsan Ekim diyorlar. Yargıc hariç onun vadesi çok spesifikKızlar herkese esas konu için ekim kasım vadesi mı veriliyor
ne fali attn cnm?Kızlar dayanamadım yargıç a yeniden fal attım. Sen naptın görüntünde değişiklik var iyi de hissetmişsin dedi. 2 3 hafta sonra ilk kez bugün makyaj yapmıştım hasta olduğum için iyi gelir belki demiştim. Gerçekten görüyor herhalde ya da denk geldi
Su atmıştım. Belki de salladı tuttu bilemiyorumne fali attn cnm?
İyi bakıyor mu bı de ona mi atsamKızlar dayanamadım yargıç a yeniden fal attım. Sen naptın görüntünde değişiklik var iyi de hissetmişsin dedi. 2 3 hafta sonra ilk kez bugün makyaj yapmıştım hasta olduğum için iyi gelir belki demiştim. Gerçekten görüyor herhalde ya da denk geldi
Böyle şey sallanamaz Gerçekten görüyor o zaman. Bende su baktırdım bana öyle bir şey yazmadıSu atmıştım. Belki de salladı tuttu bilemiyorum
EFSANE. Yine enerji meselesi tek benim de şüphem sonucu pembeye bağlıyor. Hep olumlu konuşuyorİyi bakıyor mu bı de ona mi atsam
eski fallariyla paralel ama dimi? farkli degilSu atmıştım. Belki de salladı tuttu bilemiyorum
400 TL yaziyor dogru muEFSANE. Yine enerji meselesi tek benim de şüphem sonucu pembeye bağlıyor. Hep olumlu konuşuyor
Yıldızname pahalı. En iyisi indirimi beklemek. Şu an çok pahalı.400 TL yaziyor dogru mu
Evet neden ya ? Bence boş ver . Senin falını beğenmedim tutturamamışPis yargıç bi bana olumsuz