Binnaz Abla

Bana fallari cikmistir genelde, ozellikle kariyer konusunda soyledikleri. Ask da tuttu ama baska konulari nokta atisli bilmist, vadesiyle.
Ya şimdi baktırdım zaten TV eşliğinde bakmış gibi ne dediğini anlayamadim arada da ses gidip geliyor tek kelime anlayamadım hala düşünüyorum ne söylediğini

Ya şimdi baktırdım zaten TV eşliğinde bakmış gibi ne dediğini anlayamadim arada da ses gidip geliyor tek kelime anlayamadım hala düşünüyorum ne söylediğini
Ben temmuz’da baktırdım. Evet ses çok kötü. İletişim 1 ay içerisinde olacak dedi - patladı, geçmişte kalan biri yazacak 10 gün içinde - patladı

Asıl konu için vade ekim kasım demiş

Nokta atışları vardı ve buda beni evlendirdi ya Kaderin bu dedi ... Pembeci galiba

Bana da 10 gun
Bana da 10 gün icinde gelişme olacak demiş benim ex pişman olacakmış ama aynı zamanda Haziran'da başkasıyla evlenecek mis ama pişman olup da gelecekmiş ama o zaman hayatımda biri olacakmış sanırım bu yaştan sonra eski kocamın metresi olucam

Ve defalarca çocukla ilgili sıkıntılar var çocuk var mı bilmiyorum ama demiş ama falda 3 defa çocukla ilgili sıkıntılar yaşıyorsun demiş

Kızlar herkese esas konu için ekim kasım vadesi mı veriliyor

Kızlar dayanamadım yargıç a yeniden fal attım. Sen naptın görüntünde değişiklik var iyi de hissetmişsin dedi. 2 3 hafta sonra ilk kez bugün makyaj yapmıştım hasta olduğum için iyi gelir belki demiştim. Gerçekten görüyor herhalde ya da denk geldi

ne fali attn cnm?

Bu arada eklemeyi unutmusum. Yargic'a ben de baktırdım ama bana çok pembeci geldi :) Genel anlamda çok iyi fakat sonucu hep pembeye bağlıyor gibi. Sevgilisi olduğunu düşündüğüm, sosyal medyada çiçekler böcekler kalpler malpler gördüğüm exim için ilişkisi yok seni düşünüyor dedi özellikle ilişkisi var diye belirtmiştim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…