Öyle galiba canım.600 mü? Yuh! Napıyorlar o paraya, alın yazını mı siliyorlar
Kuzum zeyder iyi mii ???Daha önce söylemiştim fal alemde zeyder var Ocak ayında haziranda olacak kızı bilmişti yoktu ne zamandır şimdi online olmuş hemen attım
İnşallah dediği cikmazzzz bana baktığında aglatmisti beni sağolsunBu Yeşilçingenenin olumsuz falları genelde çıkıyor sanırım forumda baya yazıyorlarUmarım bana çıkmaz. Ben Nisan ayında baktırmıştım. Falını tekrardan okudum. Bu yaz başka biri ile tanışacaksın evlilik yolun açık demişti. Söylediği tarife uyan hiç birisi yoluma çıkmadı Daha yaz bitmedi belki tanışırım .
Ben 2 gün ağladım zaten . Çok sert ve acımasızdı .İnşallah dediği cikmazzzz bana baktığında aglatmisti beni sağolsun
yazi bitti say sonbahar geliyo artikBu Yeşilçingenenin olumsuz falları genelde çıkıyor sanırım forumda baya yazıyorlarUmarım bana çıkmaz. Ben Nisan ayında baktırmıştım. Falını tekrardan okudum. Bu yaz başka biri ile tanışacaksın evlilik yolun açık demişti. Söylediği tarife uyan birisi hiç yoluma çıkmadı Daha yaz bitmedi belki tanışırım .
Ben 2 gün ağladım zaten . Çok sert ve acımasızdı .
Size peki falı çıktı mı ?
O zaman o kısım patladı arkadaşlaryazi bitti say sonbahar geliyo artik
Zeyderi kaç defa şikayet ettik ben ve arkadaşım. Bana gönderdigi fal eksikti arkadaşıma gönderdiğinde ise ses kaydı açılmıyordu. Kimse ilgilenmedi bile kaç kere mail yazdı arkadaşım. Para verdi falını dinleyemedi :)Kuzum zeyder iyi mii ???
Bana onerebilecegin biri var mı pekiZeyderi kaç defa şikayet ettik ben ve arkadaşım. Bana gönderdigi fal eksikti arkadaşıma gönderdiğinde ise ses kaydı açılmıyordu. Kimse ilgilenmedi bile kaç kere mail yazdı arkadaşım. Para verdi falını dinleyemedi :)
Yeşilcingene'nin olumlu falına küçük bir örnek veriyim :) Arkadaşıma 3 harf vermişti isminde bunlar olabilir diye. Yaklaşık 1 ay sonra felan tanıştı o kişiyleAma devamında ki beterini söyliyim bu tanıştığın kişiyle olmaz çok sinsi çapkınları olur anlamazsın, sana iyi davranır mutlu hissedersin ama herkese öyledir, böyle bir erkeği neden tercih edesin ki dedi şimdi kız diken üstünde :) Yeşilcingene işini çok iyi yapıyor ama daha önce belirttiğim gibi çok strese sokuyor insanı enerjisi çok çok ağır.
Ya bebeğim ben begeniyorum fakat baktıran bi kaç kişi hiç begenmediKuzum zeyder iyi mii ???
Ya gerçekten hani diyorlar işte biriyle tanışcaksın sen de seviniyorsun sonra pat kursağında bırakıyor ama çapkın şöyle böylee... ne anladım ben bu faldan. Ben de mesela exin dönecek ama evlilik yok diyorlar insan bir duraklıyor o zaman dönmesin ne gereği var !Zeyderi kaç defa şikayet ettik ben ve arkadaşım. Bana gönderdigi fal eksikti arkadaşıma gönderdiğinde ise ses kaydı açılmıyordu. Kimse ilgilenmedi bile kaç kere mail yazdı arkadaşım. Para verdi falını dinleyemedi :)
Yeşilcingene'nin olumlu falına küçük bir örnek veriyim :) Arkadaşıma 3 harf vermişti isminde bunlar olabilir diye. Yaklaşık 1 ay sonra felan tanıştı o kişiyleAma devamında ki beterini söyliyim bu tanıştığın kişiyle olmaz çok sinsi çapkınları olur anlamazsın, sana iyi davranır mutlu hissedersin ama herkese öyledir, böyle bir erkeği neden tercih edesin ki dedi şimdi kız diken üstünde :) Yeşilcingene işini çok iyi yapıyor ama daha önce belirttiğim gibi çok strese sokuyor insanı enerjisi çok çok ağır.
Tellwe ye çok hakim değilim ya :) Orası çok karışık mutlaka baktırmadan önce isimleri buradan sor bence baktırdığımız birileri varsa yorum yapabiliriz.Bana onerebilecegin biri var mı peki
Ya gerçekten hani diyorlar işte biriyle tanışcaksın sen de seviniyorsun sonra pat kursağında bırakıyor ama çapkın şöyle böylee... ne anladım ben bu faldan. Ben de mesela exin dönecek ama evlilik yok diyorlar insan bir duraklıyor o zaman dönmesin ne gereği var !
e sonra diyorum bunlar aşa Allah değil ki bilsinler? sen pinnos ex dönerse devam et belki evlilik olur? bazen fal işi insanın kafasını allak bullak ediyor yaaa ... ben suan öyleyim. Ex dönse bir dert dönmese bir dert..
Yeşilcingene bir bana olumlu konuşuyor herhalde fallarında. Olumlu derken eski sevgilimin sevgisi bakımından. Yoksa dönecek ama aynı problemleri yaşamanız muhtemel de dediği oldu. Ben her fal gönderirken klasik olarak sorularımı sorarım bunların arasında sizce etkilendiği ya da görüştüğü birileri olabilir mi diye de eklerim öyle alışkanlıktan. En son falında neden kabul etmek istemiyorsunuz adamın kalbinde sizden başka birisi yok görsem zaten söylerim dediZeyderi kaç defa şikayet ettik ben ve arkadaşım. Bana gönderdigi fal eksikti arkadaşıma gönderdiğinde ise ses kaydı açılmıyordu. Kimse ilgilenmedi bile kaç kere mail yazdı arkadaşım. Para verdi falını dinleyemedi :)
Taraca baya övülüyordu. Ben baktırdım . Çok olumlu gördü evlilik kesinlikle var kaderin bu dedi . İnşallahTaraca ve Ayeviii'ye baktıran var mı aramızda acaba? Tellwe de kredim kaldı gözüme çarptı şimdi onu mu denesem diye