Ara ara size fikir vermesi icin yaziyorum ama Binnaz'da ve diger sitelerde 5-6 senedir surekli fal baktirdim ve detayli bir patlayan cikan falci yorumu yazmak istedim. Bilenler tek elin parmagini gecmez. Once az cok bilenleri soyleyeyim,
Elfin Demet Genelde soylediklerini yasadim, cok detay vermez 6 aya kadar genel durumu ozetler arada kucuk soyledigi yemege cikacaksiniz, arayacak, jest yapacak, hediye verecek vs vs tarzi dedigi seyler cikmaz ama genel gidisatta ve karsi tarafin geri donus yapacagi tarihlerde, hislerinde, dusuncelerinde vs hic yanilmadi bende ve nokta atisli ve hisleri olmasa goremeyecegi seyleri de bildi bende hatta hicbir falcinin ongormedigi durumu tek Elfin soylemisti hem de vadesiyle birlikte.. Fiyatindan dolayi 1 senedir baktirmiyorum, indirimden kredi alsam dahi 150 lira soru sormadigim fala cok geldigi icin tekrar baktirmam zor gozukuyor ama Binnaz'da baktirirsam tek tercihim olurdu.
Misirli Talia Bende gecmis, an, cok yakin gelecek (maksimum 1-2 hafta) cok iyi bilir, detayli ve atip da bilemeyecegi seyler biliyor ozellikle benim ve karsi tarafin hisleriyle ve cok yakin gelecekte nasil tepki verecegiyle alakali. Ancak 2 haftadan sonra soyledigi hic bir seyi yasamadim maalesef, Nisan'da attim mesela Mayis'ta iliskiniz duzelecek dediginde tam tersi hic iletisim yasamamistim Mayis ayi boyunca. Yine de online baktirmak istedigimde, anlik ve yakin gelecek icin baktiracagim tek falci su an Misirli Talia.
Banu Dogru: Falalem'de, bir kere falima bakmisti, genel durum onun soyledigi sekilde oldu ama cok detayli ve nokta atisli olmadigi icin hem tarzini cok sevmedim ve hem enerjim dustu biraz o yuzden tekrar baktirmadim.
Medyum Fatima: Falalem'de. 3-4 senedir yorum aldim belirli araliklarla, kriyer ve genel konularda birebir ve detayli bildi, ask konusunda ikinci fali anlik tutsa da gelecek patlamisti ama son iliski fali tuttu, soyledigi sekilde olumsuz oldu. Yine ondan bir yorum almayi dusunebilirim ama cok uzun bakmiyor, sorulari da gecistirdigi icin yeterli gelmiyor bakimi.
Online disinda telde baktirdigim Yeliz ve Elif'ten online fala gore cok daha fazla memnun kaldim, ikisi de 1 saate yakin fal baktilar ve istedigim kadar soru sorabildim. Yeliz'in fiyati daha uygun ve baktirali 2 sene olacak, bir cok seyi bildi gelecek de soyledigi sekilde ilerliyor. Yeni kisi ile tanisma demisti ama vade vermemisti, ortalama 3 sene demisti bakalim soyledigi gibi biriyle tanisirsam neredeyse tamamen bilmis olacak. Gecmis ve anda da fena degildi ama cok sok edecek seyler bilmemisti. Telefonda bakan Elif ise baktirdigim fallar icinde en memnun kaldigim oldu, bundan sonra sadece ona baktirmayi dusunuyorum. Fiyati 250 lira ama 1 saat bakiyor, ozellikle gecmis ve anda beni soka soktu, mumkun olmayan detaylar bildi hatta falda gozlerim doldu bildigi bir seyden dolayi. Gelecek konusunda emin degilim ama konustugum kadariyla maalesef herkesi sordugu kisiyle birlestirmis, biraz pembeye bagiyor ve soyledigi seyin cikma ihtimali de zor gozukuyor su an. Yine de iyi niyetli ve samimi biri, fal baktirmak iyi geldi ve bundan sonra 3-4 ayda bir ondan genel bir yorum almaya karar verdim.
Falsepeti Alex'in yorumu da kisilik analizi olarak cok iyiydi, karsi tarafi birebir tarif etmisti ve olasiliklardan bahsetmisti, onun tarzi aslinda faldan biraz farkli, sordugum herseye olma ihtimali var ya da yok, cok gri acikcasi demisti ve gelecek ongorusunde bulunmamisti o yuzden onu patladi sayamiyorum. Doga Dan da cok yorum aldim, cok genel yorumlar ve olur veya olmaz tarzinda bakar, boyle olunca ondan da hisleri konusunda emin olamiyorum, genel izlenimim birebir kart yorumcusu oldugu yonunde. Bana soylediklerinden %30-40 kadari olmustur maksimum ama nokta atisli herhangi bir sey bilemedigi icin, denk geldi de tuttu diye dusunuyorum. Zumra Lal de aslinda hisli bir falcidir ve ilk iki fali bende nokta atisli ve tamamen cikmisti, onlineda beni sok eden nadir falcilardandir hatta. Yalniz son 3 falinda dedigi hicbir sey cikmadi maalesef, ustelik cok detayli olarak olabilecek seylerden bahsetmisti, bulustugumuzda hava durumundan bana kuracagi cumleye, mekana kadar kesin bir dille olacaklari ve karsi tarafin askini itiraf ettigi sahneyi anlatmisti ne o sahne ne de dedigi diger seyler hic biri olmadi. Ares Levi' de anda bildigi seyler olmustu, bazi seyleri daha sonra ogrendigimde soyledigi gibiymis mesela teyit ettim ama gelecek soyledigi ozellikle 1-2 haftadan uzun vadeli hicbir sey olmadi. Yine de bakim tarzini sevdigim falcilardan, yorum almak iyi gelmisti ve falin amaclarindan biri de bu zaten. Eylem Tuzun ilk geldiginde baktirmistim, o da eh iste biraz bilmis genel durumu, soyledigi sekilde olumsuz oldu, karsi tarafin karakterini de biraz bilmis ve uzulursun diye de uyarmis. Nokta atisli degildi ve konusma tarzi cok sikmisti dinlerken, kotu diyemesem de tekrar baktiracak kadar da iyi bulmamistim. Irem Cerkez de cok olumsuz gelmisti ve tarzini sevmedigim icin tekrar gitmemistim ama o da az cok genel hatlariyla dogru yorumlamis, yine de cok genel bir faldi ve hisli diyemem daha cok kart yorumcusu gibi.
Bilmiyorum hala sitedeler mi yorum yapiyorlar mi ama gecmisten bugune patlayanlar ve pek bir sey bilemeyenler;
Binnaz, Sevdar Avaz (bir kac sey tutsa da cok uymadi enerjimiz,bu kadar abartilacak nesi oldugunu hic anlamadigim falcilardan) Engin Gumus, Elif Hanzade, Eyup Deniz, Fahriye Isiksacan, Selin Imer, Nehir Atesoglu, Eylul Acar, Acelya Tugra, Biray Demir, Hazar Erbab, Mert Gokturk (cok once baska konu icin baktirmistim, hic bilememisti) Sedef Celik (1-2 sey tuttu ama cok genel oldugu icin patladi sayiyorum) Efsun Yildiz (bir falci hicbir sey mi tutturamaz, bende tamamen bombosmus cikan veya tutan bir nokta bile yok) Nil Gunes (yakin gelecek birkac sey tuttu gibi ama denk geldi diye dusunuyorum, gelecek hic bir sey de olmadi)
Meral Saydam (yillar once farkli bir konu icin, tamamen uydurma bir senaryo gibi fal bakmis hic bir sey tutmamis tabi ki) Bahar Yagiz, Yalena Aydan, Sevval Erdal, Haleh Cetiner, Rezzan Abla (simdi Falalem'de) Nehir Atesoglu
Telwe'yi hic onermiyorum zaten hicbir falci hicbir sey bilemedi,Kehanettin diye bir yorumcu birazcik tutturmus gibi ama denk gelmis olabilir. Tek Yesil Cingene sevdigim bir yorumcu orada, yaklasimini seviyorum. Fal bakim tarzini cok sevmiyorum, o da bende ongorude cok bulunmaz, Alex'in tarzina benzetiyorum genel olabilecek seylerden bahseder ve ihtimallerini verir. Genel olarak biliyor aslinda ama hem faldan sonra biraz moralim bozuluyor hem de ben biraz falcinin olasilik yerine daha net ne hissettigini soylemesini seviyorum gelecekte tutmasa da cunku olasiliklari zaten ben de biliyorum, bunun icin fal baktirmama gerek yok. Bir de Uyumsuzz cok ilginctir ilk Yildiznamesi birebir tarihleriyle cikmisti, tamamen cikan ender falalrimdan biriydi ama sonraki fallarinda ilk soyledigi seylerle celisti, ilk soyledigi seyin zittini soyleyince ben oyle bir sey demedim falan . Kotu diyemem ama sadece Yildizname atmak ve cok soru sormak gerekiyor ona. Fal bakim tarzindan degil fallarinin celismesi ve soyledigi seyi kabul etmemesinden dolayi yeniden baktirmayi dusunmem.
Falsepeti patlayanlar, Dennis, Bugra, Utku Inanc, Ahmet Cansoy. Su Mutlu'yu tekrar dinlemem gerekiyor ama tam patlamadi sanirim, daha ileriye donuk bakmis vadesine daha vardi ve bir iki seyi dogru tahmin etmisti diye hatirliyorum ama patlama ihtimali yuksek, pembeci bir falci bana gore.
BirYolunvar: Medyum Cem, Serkan Tek (cok cok kisa bakar, bir iki sey tutmustu ama genelde olmadi) Fama( ayni sekilde degisik ve olumsuz bir tarzi var, bir falinda baska konusur, bir falinda tamamen baska vboyle olunca bazi seyler tutabiliyor yine de genelde cikmadi) Asiye (Bir fali cikmisti, iliski konulari disinda daha iyi sanirim, iliskiyle alakali dedigi hicbir sey cikmadi)
Cok uzun yazmisim, arada atladiklarim olabilir hatirlarsam yazarim. Ozetle artik bundan sonra sadece telefonda bakan Elif'ten yorum almayi dusunuyorum. Online fal baktirirsam da yalnizca Misirli Talia'ya baktiririm.