ya acti fali ,sistemsel bi hata olustu ya da boyle de atiliyo :)Aa bunu fark etmemisim
Diğer fallar 200 görünüyo ya binnazda melek yıldıza baktırdım şimdi, bakalım çıkacak mıcnm kahve falini tiklarsan o zmn kahve fali cikiyo 70 lira o.kahvesi kapali gozukuyo ama oyle yapinca cikiyo.bi de bzn indirim oluyo yari fiyata dusuyo.
yukari kisimdan kahve falini tikladn mi cikiyo ya da iskambil baktirablrsn 50 lira..Diğer fallar 200 görünüyo ya binnazda melek yıldıza baktırdım şimdi, bakalım çıkacak mı
Ay bana da çok kısa vade, anlık iletişim ama hemen dönüş olmayacak demişti. 2 3 gün sonra iletişim olmuştu. Inşallah sende de olur.Belirtmeyi unutmusum yine koşturmacadan :) Falsepeti Yağız Okur ve Yargıç'dan fallarım gelmişti. Yağız Okur'dan hiçbir şey anlamadım vallaÇok hızlı konuşuyordu ve numerolojik v.s bir şeyler dedi. Nokta atışı veya geçmişte dediği şeyler olmadı. Bunaltmışsın v.s tarzında konuştu. 3 ay sonraya vade verdi. Yargıç açıkcası fena değil gibi ama bana belki de olay eski diye çok genelleme yaptı. Hayatında birisi olduğunu söylediğim ex için seni düşünüyor dedi bu biraz garip ve komik geldi Çok kısa vadede iletişim olucak dedi(dua edin olsun lütfeeeen ) bekleyelim bakalım.
Kahve içmedim de iskambile falan bakayım bi, çok duydum adını baktırmak istiyorumyukari kisimdan kahve falini tikladn mi cikiyo ya da iskambil baktirablrsn 50 lira..
anasayfadan iskambile tiklayinca cikarKahve içmedim de iskambile falan bakayım bi, çok duydum adını baktırmak istiyorum
Gönderilmiyo ama, sadece çıkıyoanasayfadan iskambile tiklayinca cikar
Elif hanımın numarasını ben de alabilir miyimmTelefonda bakan Elife baktırdım akşam hatun efso öyle böyle değiyani onlinedakiler bu hatuna kıyasla falcı bile değil. 100tl online vericeğime bu hatuna verdim 250mutluyum
anladm cnm heralde aktiflestirmedi diyeGönderilmiyo ama, sadece çıkıyo(
aa canım nerde kimle olduğunu sana da mı söyledi? bana da o tarz bi şey söylemişti, sallıyor mu acaba dedim.Çok yazan olmuş tek tek cevaplayamadim. Durum aynı bende kızlar iyiyiz şükür (maşallah diyn)
Tek düşüncem verdiği tarihten önce oldu okadar. Onu sormak için fal aticam bende. Şuan dediği gibi ilerliyor hepimizin güzel falları çıksın inşallah. Pembeci diyenler haklılar ama yerden yere vurduğu cümlelerde var. Ben bu kadar detaycı online kimseyi görmedim. Boş değil hisleri. Ben bir de öyle kahveyi fallari yorumladığını düşünmüyorum kendi hisleri açık bence. Kişinin nerde kiminle olduğunu yazıyor bunlar normal değil.
cnm bize de haber verir misin :))Çok yazan olmuş tek tek cevaplayamadim. Durum aynı bende kızlar iyiyiz şükür (maşallah diyn)
Tek düşüncem verdiği tarihten önce oldu okadar. Onu sormak için fal aticam bende. Şuan dediği gibi ilerliyor hepimizin güzel falları çıksın inşallah. Pembeci diyenler haklılar ama yerden yere vurduğu cümlelerde var. Ben bu kadar detaycı online kimseyi görmedim. Boş değil hisleri. Ben bir de öyle kahveyi fallari yorumladığını düşünmüyorum kendi hisleri açık bence. Kişinin nerde kiminle olduğunu yazıyor bunlar normal değil.
O hangisiiiiÇok yazan olmuş tek tek cevaplayamadim. Durum aynı bende kızlar iyiyiz şükür (maşallah diyn)
Hangi falciiiiÇok yazan olmuş tek tek cevaplayamadim. Durum aynı bende kızlar iyiyiz şükür (maşallah diyn)
byv yargıç diye bir falcıHangi falciiii
Karışmak gibi olmasın lütfen de hayatında biri varsa dönse bile nasıl kabul ediceksinBelirtmeyi unutmusum yine koşturmacadan :) Falsepeti Yağız Okur ve Yargıç'dan fallarım gelmişti. Yağız Okur'dan hiçbir şey anlamadım vallaÇok hızlı konuşuyordu ve numerolojik v.s bir şeyler dedi. Nokta atışı veya geçmişte dediği şeyler olmadı. Bunaltmışsın v.s tarzında konuştu. 3 ay sonraya vade verdi. Yargıç açıkcası fena değil gibi ama bana belki de olay eski diye çok genelleme yaptı. Hayatında birisi olduğunu söylediğim ex için seni düşünüyor dedi bu biraz garip ve komik geldi Çok kısa vadede iletişim olucak dedi(dua edin olsun lütfeeeen ) bekleyelim bakalım.
valla canım insan bazen ona bile razı oluyor, yani kızdan ayrılıp dönse ben kabul ederdim mesela. etmişliğim de var daha önceKarışmak gibi olmasın lütfen de hayatında biri varsa dönse bile nasıl kabul ediceksin
1 kere kabul edince alışıyorlar bende yaptım o hatayı daha tövbevalla canım insan bazen ona bile razı oluyor, yani kızdan ayrılıp dönse ben kabul ederdim mesela. etmişliğim de var daha önce