Binnaz Abla

Kizlaaaar geldim ben. Kahvaltıya gittik sabah barıştık barışmadık onlara girmedik o anlattı ben dinledim ilgiliydi ve pişmandı belli. Şuan ben barıştık kabul ediyorum sevdiğini söyledi şükür 💕 haberiniz olsun Yargıcın falı cıkmış oldu ama tarihinden çok çok önce. Inşallah bozulmaz tekrar.
Darısı başımıza 🤗 Bana da küçük bir şey vadeden 3 gün önce gerçekleşti. Asıl konu vadesine çoook az kaldı. Çıkıp çıkmayacağını yazacağım

Kizlaaaar geldim ben. Kahvaltıya gittik sabah barıştık barışmadık onlara girmedik o anlattı ben dinledim ilgiliydi ve pişmandı belli. Şuan ben barıştık kabul ediyorum sevdiğini söyledi şükür 💕 haberiniz olsun Yargıcın falı cıkmış oldu ama tarihinden çok çok önce. Inşallah bozulmaz tekrar.
maşallah diyelim..bende dun yargıca duru goru baktrdim iyiydi tarihte verdi ama su falında aklım kaldı acaba daha mı detaylı olur diye... :) yargıc haricinde bilen oldu mu?

Ayy canım çok sevindim inşallah bozulmaz her şey çok güzel olur

İ

Valla panpa Boğa burcu ama boşanmış biri belki de o yüzden kafası sürekli karışık. Hem iş hem ben konusunda😶ortak arkadaşımız da boşver bunu dinlerken yoruldum dedi
İlginç gerçekten Boğa burçları sabit olur diye biliyorum. Kafası karışık orası kesin, belki düzelir zamanla. Elif sana vade ne verdi? Bana kış ayları ve Şubat dedi bakalım çok zaman yok.

Kızlar yargıç a yıldızname atan var mı? Çok pahalı ama değer mi acaba? Sürekli 100 200 başkalarına bktırıp duruyorum ztn

.
Kızlar yargıç a yıldızname atan var mı? Çok pahalı ama değer mi acaba? Sürekli 100 200 başkalarına bktırıp duruyorum ztn
ben yıldızname attım. Evlilik sormak için ben artık dönüş varmı arıcakmıyı geçtim çünkü 😂 bana kader yolumda bu kişinin değil baska kişinin oldugunu söyledi. Kasımda gircekmiş hayatıma. Kasıma kadar beklersen haber ederim sana cıkıp cıkmadığını yani önerip önermeme konusunda bilemiyom cünkü ben bana cıkmamasını istiyom 😂 400 asla verme bence ama indirime girdiğinde 200 e baktırın. Yani pekte değmez gibi niye dersen bana öyle woww diceğim pek bşy demedi evlilik sorduğum için her ilişkide problem olabilecek bi kaç sıkıntı saydı bundan ötürü sizinki olmaz gelecek ile ilgili hayatına kasımda söyle bi kiiişi gircek dedi bu yani 400 tl ye biçtiği fal. Hani çıkarsa kasımda hayatıma biri girerse o zaman helal olsun derim ama suan geleceği bilmiyom o yüzden sallıyorda olabilir öneremem ondan canım

.

ben yıldızname attım. Evlilik sormak için ben artık dönüş varmı arıcakmıyı geçtim çünkü 😂 bana kader yolumda bu kişinin değil baska kişinin oldugunu söyledi. Kasımda gircekmiş hayatıma. Kasıma kadar beklersen haber ederim sana cıkıp cıkmadığını yani önerip önermeme konusunda bilemiyom cünkü ben bana cıkmamasını istiyom 😂 400 asla verme bence ama indirime girdiğinde 200 e baktırın a
Ahahah inşallah kasım kadar beklemek zorunda kalmam :KK70:

maşallah diyelim..bende dun yargıca duru goru baktrdim iyiydi tarihte verdi ama su falında aklım kaldı acaba daha mı detaylı olur diye... :) yargıc haricinde bilen oldu mu?
Durumu anlatan sehrazatti ama sonucu olumsuz baglamisti.. semabi biseyler söyledi benzer ama detay vermemisti boş zamanda hepsini yazcm çıkan çıkmayan cnm.

Durumu anlatan sehrazatti ama sonucu olumsuz baglamisti.. semabi biseyler söyledi benzer ama detay vermemisti boş zamanda hepsini yazcm çıkan çıkmayan cnm.
Sehrazat bende de anlıkta muhteşemdi. Evet, Yargıca göre daha olumsuz bakıyor. Vade olarak Ocak demişti. Yargıc Eylül. BYV’da bir kaç falcıyı denedim. Tek bu ikisi en iyileri , hatta tüm online bakanlardan en iyileri

Sehrazat bende de anlıkta muhteşemdi. Evet, Yargıca göre daha olumsuz bakıyor. Vade olarak Ocak demişti. Yargıc Eylül. BYV’da bir kaç falcıyı denedim. Tek bu ikisi en iyileri , hatta tüm online bakanlardan en iyileri
Evet sadece çok pahalı online fallar. Bir de bu sene böyle oldu gecen sene 30 40 olanlar bu sene 100 150. 600 olan bile var şaşırıyorum.

X