Darısı başımızaKizlaaaar geldim ben. Kahvaltıya gittik sabah barıştık barışmadık onlara girmedik o anlattı ben dinledim ilgiliydi ve pişmandı belli. Şuan ben barıştık kabul ediyorum sevdiğini söyledi şükürhaberiniz olsun Yargıcın falı cıkmış oldu ama tarihinden çok çok önce. Inşallah bozulmaz tekrar.
maşallah diyelim..bende dun yargıca duru goru baktrdim iyiydi tarihte verdi ama su falında aklım kaldı acaba daha mı detaylı olur diye... :) yargıc haricinde bilen oldu mu?Kizlaaaar geldim ben. Kahvaltıya gittik sabah barıştık barışmadık onlara girmedik o anlattı ben dinledim ilgiliydi ve pişmandı belli. Şuan ben barıştık kabul ediyorum sevdiğini söyledi şükürhaberiniz olsun Yargıcın falı cıkmış oldu ama tarihinden çok çok önce. Inşallah bozulmaz tekrar.
bu erkeklerin hep kafası karısık ztn :)İ
Valla panpa Boğa burcu ama boşanmış biri belki de o yüzden kafası sürekli karışık. Hem iş hem ben konusundaortak arkadaşımız da boşver bunu dinlerken yoruldum dedi
Ayy canım çok sevindim inşallah bozulmaz her şey çok güzel olurKizlaaaar geldim ben. Kahvaltıya gittik sabah barıştık barışmadık onlara girmedik o anlattı ben dinledim ilgiliydi ve pişmandı belli. Şuan ben barıştık kabul ediyorum sevdiğini söyledi şükürhaberiniz olsun Yargıcın falı cıkmış oldu ama tarihinden çok çok önce. Inşallah bozulmaz tekrar.
İlginç gerçekten Boğa burçları sabit olur diye biliyorum. Kafası karışık orası kesin, belki düzelir zamanla. Elif sana vade ne verdi? Bana kış ayları ve Şubat dedi bakalım çok zaman yok.İ
Valla panpa Boğa burcu ama boşanmış biri belki de o yüzden kafası sürekli karışık. Hem iş hem ben konusundaortak arkadaşımız da boşver bunu dinlerken yoruldum dedi
bi daha ki indirimi bekle.400 cok en azndan 200e duserKızlar yargıç a yıldızname atan var mı? Çok pahalı ama değer mi acaba? Sürekli 100 200 başkalarına bktırıp duruyorum ztn
P Poncik12345 baktırmıştı ve olumsuz konuşmuş. Bence indirimi bekle .Kızlar yargıç a yıldızname atan var mı? Çok pahalı ama değer mi acaba? Sürekli 100 200 başkalarına bktırıp duruyorum ztn
ben yıldızname attım. Evlilik sormak için ben artık dönüş varmı arıcakmıyı geçtim çünküKızlar yargıç a yıldızname atan var mı? Çok pahalı ama değer mi acaba? Sürekli 100 200 başkalarına bktırıp duruyorum ztn
Ahahah inşallah kasım kadar beklemek zorunda kalmam.
ben yıldızname attım. Evlilik sormak için ben artık dönüş varmı arıcakmıyı geçtim çünkübana kader yolumda bu kişinin değil baska kişinin oldugunu söyledi. Kasımda gircekmiş hayatıma. Kasıma kadar beklersen haber ederim sana cıkıp cıkmadığını yani önerip önermeme konusunda bilemiyom cünkü ben bana cıkmamasını istiyom 400 asla verme bence ama indirime girdiğinde 200 e baktırın a
Ay inşallah kısa zamanda sıkıntıların düzelir fal batağından kurtulursun vallahiAhahah inşallah kasım kadar beklemek zorunda kalmam
Sana özelden yazarım zaten yazışıyoruz . Vadem çıkarsa atarsınAhahah inşallah kasım kadar beklemek zorunda kalmam
Yargıc patlarsa HİÇ baktırmam . Çok kararlıyım . Son umudum ondaAy inşallah kısa zamanda sıkıntıların düzelir fal batağından kurtulursun vallahi
Kız bana patlasın inşallah ama size çıksın çok isterimYargıc patlarsa HİÇ baktırmam . Çok kararlıyım . Son umudum onda
Sana çıkmaz bence çünkü nokta atışları yoktu. Bilememiş pekKız bana patlasın inşallah ama size çıksın çok isterim
Inş istediğin gibi olur her şey cnmSana özelden yazarım zaten yazışıyoruz . Vadem çıkarsa atarsın
Durumu anlatan sehrazatti ama sonucu olumsuz baglamisti.. semabi biseyler söyledi benzer ama detay vermemisti boş zamanda hepsini yazcm çıkan çıkmayan cnm.maşallah diyelim..bende dun yargıca duru goru baktrdim iyiydi tarihte verdi ama su falında aklım kaldı acaba daha mı detaylı olur diye... :) yargıc haricinde bilen oldu mu?
Sehrazat bende de anlıkta muhteşemdi. Evet, Yargıca göre daha olumsuz bakıyor. Vade olarak Ocak demişti. Yargıc Eylül. BYV’da bir kaç falcıyı denedim. Tek bu ikisi en iyileri , hatta tüm online bakanlardan en iyileriDurumu anlatan sehrazatti ama sonucu olumsuz baglamisti.. semabi biseyler söyledi benzer ama detay vermemisti boş zamanda hepsini yazcm çıkan çıkmayan cnm.
Evet sadece çok pahalı online fallar. Bir de bu sene böyle oldu gecen sene 30 40 olanlar bu sene 100 150. 600 olan bile var şaşırıyorum.Sehrazat bende de anlıkta muhteşemdi. Evet, Yargıca göre daha olumsuz bakıyor. Vade olarak Ocak demişti. Yargıc Eylül. BYV’da bir kaç falcıyı denedim. Tek bu ikisi en iyileri , hatta tüm online bakanlardan en iyileri