Binnaz Abla

Kızlar ben 3 kez İlkaya fal baktırmış biri olarak size şunu diyim geleceği bazen tutturuyo bazen tutturamıyor ilkay ama anı çok iyi biliyor.
Ama artık farklı birine baktırmak istiyorum 😊 rezzan iksire baktırıyım mı kızlar nasıl anı falan biliyor mu?

binnazabla üyelik istemiyor kime gönderdiniz

kesira sireli çok övmüşler bende ona gönderdim,güzel yorumluyor aslında ama tarih veriyor net konusuyor dedikleri için göndermiştim ben tarihte vermedi,sonuçta belirtmedi,falımda olumsuzdu zaten onları anlatıp en son olabilirde dedi ve bitirdi...

şimdide bilge özdoğruya gönderdim aaaaaaaayyyy yine dadandım yav

fal sepeti,binnaz abla ve telwede hemen hemen baktırmadığım çok az falcı kaldı en iyisi hangisi derseniz kesinlikle binnaz abladaki haleh çetiner tarotta dün baktırdım gerçekten çok güzel ve doğru tesbitler

Dün o siteden rezzan iksire baktirdim sok üstüne sok yasadim
bazi seyleri cok iyi bildi mesela fiziki durumum dis görüntümle alakali bicok seyi bilddi hatta fali yollarken keske duygusal durumlarimla ilgili daha cok sey anlatsa diyordum bunu bile bildi
Gelelim gelecege henüz tabiki cok erken söylediklerini yasamadim 1 gün gecti yani ama inanizmaz seylerden bahsetti yani olur mu bilmiyorum ama gercekten cok sasirdigimi söyleyebilirim cikarsa buraya mutlaka yazarim bana cok iyi bir falci gibi geldi benim hislerimde bunu söylüyor yani bu sefer tamam oldu gibi düsünüyorum ama hayirlisi gercekten inanilmaz

Hahahah dün isyerinde bende öyle bi durum yasadim bide yanimda oturan is arkadasim boyuna benom makineme bakar durur napiyosun o nedir vs bende forum gibi bisiy diye salladim artik resimleride emalimden aldim ama alana kdr baya ugrastim tam oldu simdi rezzana atabilirim derken offline oldu bekledim biraz daha tekrar online olunca hemen yükledim halllettim ayy ayy onu bulmakta ne zormu normalde is yerinde öyle bisi yapmazdim ama mecburen ordan halletmek zorunda kaldim rezzan hanim aksamlari girmiyor bulunmuyor öglen saatleri civarinda buralarda belliki yakalamak icin beklemek gerekiyor

Ahahahha, Allahtan fark etmemisler, rezillik yani Is arkadasim bir Hans da ben falsepetine bakarken geldi, merak etmis ne oldugunu sordu Ben de bir seyler uydurdum hizlica

Ben her gun tellwe den 5 liradan bir sey olmaz diye baktiriyorum lakin toplaninca ayda 150tl yapiyor....isin maddi boyutu da beni durdurmuyor , manevi boyutu da. Allah islah etsin yani.

Son düzenleme:
arkadaşlar az önce haleh çetinere fal gönderdim lakin binnaz ablada üyelik yok mu? nasıl ulaşıyor fallar nereden dinliyoruz?

arkadaşlar az önce haleh çetinere fal gönderdim lakin binnaz ablada üyelik yok mu? nasıl ulaşıyor fallar nereden dinliyoruz?

Sen kahve mi gönderdin cnm?ben dün tarot baktırmıştım.14.25tl idi ilişki için baktırmıştım..çok memnun kalınca buğünde iş için baktırayım dedim ama 20tl olmuş bende kahve mi atsam diyorum..Eğer sende de kahve ise yorumlarını yazarmısın?nasıl diye..
Tarot ta muhteşem ötesi..dünden beri mesajı dinleye dinleye kafayı buldum :)5 tane seçtiğim tarot kartından nasıl bu kadar herşeyi yakalayıp anlatmış inanamıyorum...ve ses tonu,falı yorumlayışı çok süper ki bir takım sıkıntılardan bahsetmiş onu bile öyle güzel anlatmış yol göstererek yorumlamış ki inanırmısın sıkıntıları bile yaşayasım geldi :)))

yok canım ben kahve değil senin gibi tarot baktırdım ve evet gayet iyi yorumlamış.kartları tek tek söyledi; anlamı, hayatıma uyarlanmış hallerini,karşımdaki kişinin karakterini.en geç temmuz sonu için dileğimle ilgili bir tarih verdi.olursa yazarım.bu arada sanaldaki falcılar diksiyon eğitimi mi alıyor acaba.nasıl çoğu böyle spikerler gibi düzgün konuşuyorlar ben ona şaşırıyorum

Sagol cnm cevabın için..çok enteresan bana da dileğim için en geç temuz sonu demiş! Acaba herkeze aynı şeyimi söylüyor?
Merak ettim sana temuz sonu dediğinde belli bir tarih kullanmış m?

bana aynen şunu dedi "en en geç Temmuz sonu" daha yakın olma ihtimali daha yüksek anlamında dedi yani.biliyorsun tarot belli bir zaman vermez aslında.yani kartların üzerinde ay,gün felan yazmaz.kartların sırasına ve hislerine göre falcı tahminde bulunabilir ancak.ben tarihe çok takılmıyorum.olsunda dileğim :)

Aynen tatlım olsun da dileğimiz,tarih çok önemli değil :))
Bu arada bana en geç temuz sonu,öncesi pek birşey bekleme demişti.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle dönersin bizlere..

Son düzenleme:
profilindeki yorumları dikkate alarak Hülyayı seçtim gönderdim ama sırada 6 kişi vardı artık bakamaz heralde yarına kaldı. Sonucu paylaşacağım.

Eveet falım geldi ve hakikaten şaşırttı beni. Evliliğimi daha iyi analiz edemezdi. Sanki evimizin içinde yaşıyor! Fakan gelecekle ilgili çok tatmin olmadım sorularımı sordum bakalım ne cevap gelecek.

Cagan Ariman diye bir falci var tarotta, hem yuzdesi yuksek, hem de ne zaman baksam sirada 5-6 kisi oluyor.....bos gorursem denicem kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…