binnazabla üyelik istemiyor kime gönderdiniz
Ben fotolari cektim, yazacaklarimi da bir ms word dosyasina yazip hazir etmistimbaktim rezzan online, copy-paste le 1 dk da gonderivemistim Iyice zivanadan ciktim, bilgisayarimin masaustunde fal diye bir klasor var, resimleri de yazilarini da onda tutuyorum. Allahtan Hanslar anlamadi ne oldugunu yoksa rezil olmustum Rezillik dizboyu yani
Hahahah dün isyerinde bende öyle bi durum yasadim bide yanimda oturan is arkadasim boyuna benom makineme bakar durur napiyosun o nedir vs bende forum gibi bisiy diye salladim artik resimleride emalimden aldim ama alana kdr baya ugrastim tam oldu simdi rezzana atabilirim derken offline oldu bekledim biraz daha tekrar online olunca hemen yükledim halllettim ayy ayy onu bulmakta ne zormu normalde is yerinde öyle bisi yapmazdim ama mecburen ordan halletmek zorunda kaldim rezzan hanim aksamlari girmiyor bulunmuyor öglen saatleri civarinda buralarda belliki yakalamak icin beklemek gerekiyor
arkadaşlar az önce haleh çetinere fal gönderdim lakin binnaz ablada üyelik yok mu? nasıl ulaşıyor fallar nereden dinliyoruz?
arkadaşlar az önce haleh çetinere fal gönderdim lakin binnaz ablada üyelik yok mu? nasıl ulaşıyor fallar nereden dinliyoruz?
yok canım ben kahve değil senin gibi tarot baktırdım ve evet gayet iyi yorumlamış.kartları tek tek söyledi; anlamı, hayatıma uyarlanmış hallerini,karşımdaki kişinin karakterini.en geç temmuz sonu için dileğimle ilgili bir tarih verdi.olursa yazarım.bu arada sanaldaki falcılar diksiyon eğitimi mi alıyor acaba.nasıl çoğu böyle spikerler gibi düzgün konuşuyorlar ben ona şaşırıyorum
bana aynen şunu dedi "en en geç Temmuz sonu" daha yakın olma ihtimali daha yüksek anlamında dedi yani.biliyorsun tarot belli bir zaman vermez aslında.yani kartların üzerinde ay,gün felan yazmaz.kartların sırasına ve hislerine göre falcı tahminde bulunabilir ancak.ben tarihe çok takılmıyorum.olsunda dileğim :)
Cagan Ariman diye bir falci var tarotta, hem yuzdesi yuksek, hem de ne zaman baksam sirada 5-6 kisi oluyor.....bos gorursem denicem kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?