Binnaz Abla

ben bilgeyi çok beğendim yorumları çok isabetliydi sende aynı fikirdemisin canım

ben bilgeyi çok beğendim yorumları çok isabetliydi sende aynı fikirdemisin canım

Canım aslında tek soru sordum ona da olmayacağını söyledi ve dediği gibi de olmadı tek soru sorduğumdan başka bir şey söylemedi
sadece dileğime yoğunlaştı ve memnun kaldım olmayacağını söylese de... Anlatımı çok güzeldi tekrar baktırabilirim

Kızlar aranızda Binnaz'a baktıran oldu mu bir senedir fal baktırıyorum ama hiç online görmedim.
Yorumlarında okudum birinin sevgilisinin 6 kardeş olduğunu bile bilmiş benim baktırdıklarım anca isminin ya da soyisminin içinde a var b var senden biraz uzun diyorlar, yok kısa olcak

Sorularımın cevaplarını Binnaz ile bulabilirim belki , ne zamanlar online oluyor genelde bilen var mı ?

Canım ben binnaza baktırmıştım belki çok yoğunluktan belki başka bir şeyden ben pek memnun kalmamıştım diğerlerinden bir farkı yoktu bana göre. Ama dediğim gibi sadece bir kere baktırdım belki o gün gününde değildi bilemiyorum.

Hımm ben yorumları okuyunca biraz etkilendim ama online bulmak gerçekten zor bana hiç denk gelmedi hep bilgisayarın başında oturup kontrol etmek lazım... olabilir

Binnaz a ne zaman baktirdin sekerim, cok oldu mu? Ben onu daha hic online gormedim.

aslında karar vermiştim fal baktırmayacağım diye yine dayanamadım deniz beye tarot baktırdım konuşması pek akıcı değil biraz tutuk konuşuyor ama nokta atışlar yaptı özellikle bir konuda şimdiyi bildiği kesin ama geleceği yaşayıp göreceğiz :)

binnaz ablaya fal gönderdim ama üyelik falan istemedi anlamadım,üye olunacak bi yeri yokmu bunun

Deniz e ben de baktırdım, bana çıkma olasılığı %0.000001 olan şeyler söyledi. Yine de sesi ve yorumu hoşuma gitti, ara sıra açıp dinliyorum

meral saydama baktıran varmı arkadaşlar binnaz ablada puanıda gayet iyi bilgilendirirsniz sevinierim

3 kahve falı bir de katina baktırdım daha geçen hafta
kahve falında kişiliğimi düşüncelerimi birbir söyledi hatta ben demeden eski sevgilimden de bahsetti
onun düşünce yapısına kadar değindi çokta doğruydu söyledikleri geleceğe dair söyledikleri oldu daha yaşamadım,son kahve falında bana karşına birisi çıkacak ondan evlenme teklifi alacaksın bu sene içinde dedi bende buna pek inanmadım soru bölümüne ne zaman çıkacak dedim şubat ortası sonu dedi tam dediği zamanda da karşıma biri çıktı ama kendisinden hiç mi hiç hoşlanmıyorum
katina baktırdım geçen hafta bana günü gününe tarih verdi o tarihten sonra bir şeyler olacak mı bakalım ben gelişmeleri buradan haberdar ederim katina da söyledikleri çok hoşuma gitti ama çıkar mı çıkmaz mı bilemem gönül ister ki çıksın

Rezzan İksire kahve mi baktırmıştın kuzum? ben de baktırmıştım ne zaman çıktı sana?herkese çıkıyor mu bu kadının dedikleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…