Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baktıracam.. pekii hemen aynı gün içerisinde bakılıyormu??
kime baktıracağımı bilemedim 100deleri çok iyi hepsinin..
Ben Haleh hanım'a istemiştim sabah saatiydi,1 saat sürmedi yorum geldi:)ve ben ilk defa internetten baktırdım normalde cafe cafe gezerdim çünkü inanmıyordum net üzerinden bakılan falla..ama bildiğin şok geçirdim..1 senedir cafe cafe geziyorum hep yarım yamalak şeyler dinlemişim ..Bilmiyorum bir tek bu bayan mı böyle iyi ama cafelerde verdiğim paralara cidden çok acıdım![]()
1 saat demek ayyy süpermiş:)
ilkay hanımdan çok bahsedilmiş buarda ama ismi çıkmıyor
bende hale hanıma baktırayım bakalım neler çıkacak..
en kısa zamanda baktırıp buraya yoprumları yazıcam..
ayyy hiç pes etmicen
bende özendim, baktırsam mı ne :)
Kızlar bana da kahvede birini tavsiye edininiz..ama iş hayatı ile ilgili güzel bakan..
canım yorumları okuyunca ilkay diyorum ben:)
Teşekkürler cnm benimde kahve için ilkay ismi vardı aklımda :) birde size danışayım demişttim :)
Neyse ben kahvemi yapıp içmeye gidiyomsizleri de bilgilendiririm..
saol canım.seninde yüzün hep gülsün inş :) burda kimi arkdslar gerek ilkay gerekse diğerlerinde söylediklerini yasamadm gbi yakınanlar olmuş. ben ilkayın söylediği zamanda digerini de ondan biraz daha önce yaşadım. sanırım biraz da pozitiv düşünme de gerek. olmayacağına inanınca zaten kötüyü çğrmış oluyorsun. bilmiyorum ama bnim düşüncem bu yönde
ben içtim kapadım bile ama ilkay tarotta..
resim gönderemiyorum tarotta olduğu için..
yaa bende şimdi acayip heveslendim yaklaşık 1 saattir oturdum fal sepetini açtım ilkay hanım açık ama meşgul 1 saattir bekliyorum hala bekleyen fal sayısı 2 yazıyor hala meşgul baktıramıyorum ama çok çok da merak ediyorum bir de şansıma kahve falı bakmayı bırakmış artık sadece tarot ve horoskop bakıyormuş kahve falı olarak başka bildiğiniz birisi var mı en azından ilkay hanımı beklerken kahve falını baktırayım =))
Insanlar Nesibe'yi de cok begeniyor kuzum, onu da deneyebilirsin.
yaa bende şimdi acayip heveslendim yaklaşık 1 saattir oturdum fal sepetini açtım ilkay hanım açık ama meşgul 1 saattir bekliyorum hala bekleyen fal sayısı 2 yazıyor hala meşgul baktıramıyorum ama çok çok da merak ediyorum bir de şansıma kahve falı bakmayı bırakmış artık sadece tarot ve horoskop bakıyormuş kahve falı olarak başka bildiğiniz birisi var mı en azından ilkay hanımı beklerken kahve falını baktırayım =))
kahve falı için değil mi ? peki siz baktırdınız mı kendisine yorumları nasıl