ya kızlar, ben binnaz abla'da rezzan ve kesira'ya baktırdım ama bir kişiye daha baktırmak istiyorum.
paket almıştım elimde puan var yani.
kimi önerebilirsiniz bunlardan başka?
Melek öz hakkıında ne düşünüyorsunuz?i? bana imkansız olan birşey için çok olumlu konuştu ama mevcut durumdanda öyle bir şeyi bildiki ne düşünsem bilemedim :S
Canım bana da olumlu konuştu rezzan da kahve falım bembeyazdı normal yani bir de ben evlilikle ilgili bir şey göremedim ama ilişkin sürer dedi rezzan tam olumlu değil zaten...selam kızlar, arnisa bahadır'a da baktırdım şimdi.
genel olarak rezzan ve kesira ile aynı şeyleri söyledi. karşı tarafın düşüncesi vs tamamen aynı. hatta para kaybetmiş falan dedi (bu ilginç, yani benim bilgim yok böyle bir şeyden ama üçü de aynı şeyi söylüyor.)
yine olumlu faldı, hepsi olumlu zaten (bu da tuhaf geldi, acaba herkese olumlu mu konusuyorlar?)
totalde 6 dakika bakmış, umutlu anlatmış.
tarih olarak rezzan hazirana kadar, belki temmuz diyor;
kesira yaz aylarında, bu iki ayda diyor (rezzan ve kesira aynı tarih)
arnisa ise yaz aylarında ama dört ay içinde dedi. yani nispeten süreyi uzattı.
ama hepsinin başı sonu aynı.
ilginç.
kartlara güven, yalan söylemez vs dediler. uslu uslu bekle diyorlar kısacası.
söyledikleri çıkacak gibi mi sence?
Melek öz hakkıında ne düşünüyorsunuz?i? bana imkansız olan birşey için çok olumlu konuştu ama mevcut durumdanda öyle bir şeyi bildiki ne düşünsem bilemedim :S
Ben hic begenmedim acikcasi, Nesibe ve Ilkay olma olasiligi olan seyler soyledi Melek bana gerceklerle hic alakasi olmayan seyler soylemisti. Ayni sekilde Taha ve Sezeni de begenmedim, onlar da ucmuslardi.
Nesibenin dedikleri cikan var mi kizlar?
Açıkçası Melek Öz'ü bende çok iyi bulmadım. Tutturdukları evet var ama çok iyi diyemem.
Nesibe'ye iki fal baktırdım. İlk falını tekrar tekrar dinliyorum ,her dinleyişimde pes diyorum.
O an önemsemediğim şeyler, mesela erkek arkadaşımın hayatı ile ilgili bilmediğimi söylediği şeyler..
Haklıymış yeni yeni öğreniyorum ve aynen konu da Nesibe'nin dediği konu çıkıyor.
Biz barıştık diyorum, canım siz yine ayrılır barışırsınız diyor.. İkinci falda...
Yok artık derken, biz yine ayrıldık...
Diğer dediklerini merakla bekliyorum...
Yakalarsam bu akşam yine Rezzan hanıma baktıracağım, onunda işle ilgili söylediği
her şey çıkmıştı..
ve hala Derin'i yakalayamadım :)
Derin e ne baktircaksin sekerim? Kahve mi, horoskop mu?
kahve baktıracağım ama sayfasına küçük bir operasyon geçireceğini
ve bir süre olmayacağını yazmış...
bekleyeceğim yani :)
kahve baktıracağım ama sayfasına küçük bir operasyon geçireceğini
ve bir süre olmayacağını yazmış...
bekleyeceğim yani :)
Derin geri döndü galiba
evet döndü sanirim ama yakalamak zor kovalamaya devam edin birde genelde erken saatlerde giriyormus...ama kesinlikle deger
haha, herkez Derin avına çıktı
Ben baktirmistim zaten ona, biraz zaman gecsin, yine fal yollarim ona
cikanlar oldumu. Derin bana herkezin aksine bir konuda baska birsey dedi yani olmayacak dedi. Bakalim ne olacak??
Oldu, ben hoslandigim kisi ile ilgili baktirmistim ona,
oda bu kisinin bana uygun olmadigini ve bu isin olmayacagini söyledi, öyle de oldu.
Herkez olumlu konusmustu bu konuda.
Birtek Derin ve Melek olumsuz konustular, ve dedikleri oldu :))
Iyi ki de öyle olmus , gercekten bana göre birisi degil mis
Ben Derin'e Tarot ve Horoskop baktirdim.
Horoskopta benim baska bir kisi ile tanisacagimi söyledi, bakalim buda cikacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?