canım bende 2 saattir ilkayı bekledim ama hala 1 kişi var diyor..
o yüzden sezene yolladım onunda yüzdesi iyi umarım memnun kalırım..
Sekerim, ben hem Ilkay'a hem Nesibe'ye baktirdim ama is degil ask hayatim icin. Ilkay cok guzel durum analizi yapiyor, Nesibe'nin de anla ilgili sezgileri cok guclu ama ikisinin de gelecekle ilgili soyledigi seyler bana cikmadi.
yumyum buradan cevaplayabilirsin mesajımı:)
aslına bakarsan ben bu sitede de yeniyim dolayısıyla nasıl cevaplayacağımı tam olarak bilmiyorum =)))
canım sana özel mesaj attımda sen bana atamıyorsun yeni olduğun için..
benim sana sorduğum soruyla ilgili bilgin varsa buraya yaz demek istedim;:)
hımm tamam anladım =) sanırım e-posta adresine gönderecekler binnaz abla adlı sitede öyleymiş duyduğuma göre bunda da öyledir diye düşünüyorum =) bir de şimdi ben telefondan ödeme yapmak istiyorum paket almak istedim telefonuma mesaj geldi evet dedim onayla dedim sonra bir daha mesaj gelmedi ama ödeme işlemlerinde onay mesajını gönderdikten sonra size olup olmadığı ile ilgili geln mesajdan sonra bitire tıkla diyor ama 25 dakikadır o mesaj gelmedi tekrar gönder tuşuna bastım yeniden aynı işlemler yine gelmedi ne yapmalıyım bilginiz var mı ayrıca hattım faturalı :S
bende onayladım bir daha mesaj gelmedi..
bidaha gelmez bence..
Doymadım bi de tarot baktırayım diyorum. Ama karar veremedim Nesibe mi, İlkay mı derken bi de haleh çıktı. Önerisi olan?
Nesibe ile İlkay binnazabla da değil miydi neden göremiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?