Binnaz Abla

ya kızlar, ben binnaz abla'da rezzan ve kesira'ya baktırdım ama bir kişiye daha baktırmak istiyorum.
paket almıştım elimde puan var yani.
kimi önerebilirsiniz bunlardan başka?

elif ışık olabilir ben o sitede en çok kesira ve elifi beğendim :)
selma aydın , meral saydam ,diyar demir , esra hepsine baktırdım...

selam kızlar, arnisa bahadır'a da baktırdım şimdi.

genel olarak rezzan ve kesira ile aynı şeyleri söyledi. karşı tarafın düşüncesi vs tamamen aynı. hatta para kaybetmiş falan dedi (bu ilginç, yani benim bilgim yok böyle bir şeyden ama üçü de aynı şeyi söylüyor.)
yine olumlu faldı, hepsi olumlu zaten (bu da tuhaf geldi, acaba herkese olumlu mu konusuyorlar?)
totalde 6 dakika bakmış, umutlu anlatmış.

tarih olarak rezzan hazirana kadar, belki temmuz diyor;
kesira yaz aylarında, bu iki ayda diyor (rezzan ve kesira aynı tarih)
arnisa ise yaz aylarında ama dört ay içinde dedi. yani nispeten süreyi uzattı.
ama hepsinin başı sonu aynı.
ilginç.

kartlara güven, yalan söylemez vs dediler. uslu uslu bekle diyorlar kısacası.

ya bir şey diyeceğim... size de genelde olumlu mu konuştular? hani pembe tablo

Melek öz hakkıında ne düşünüyorsunuz?i? bana imkansız olan birşey için çok olumlu konuştu ama mevcut durumdanda öyle bir şeyi bildiki ne düşünsem bilemedim :S

Melek öz hakkıında ne düşünüyorsunuz?i? bana imkansız olan birşey için çok olumlu konuştu ama mevcut durumdanda öyle bir şeyi bildiki ne düşünsem bilemedim :S

Bana dedikleri cikti, cok tatli sesi var ya :)
Bir kiside buraya imkansiz birseyin ciktigini söyledi.
yani baya biliyor bu isi.

selam kızlar, arnisa bahadır'a da baktırdım şimdi.

genel olarak rezzan ve kesira ile aynı şeyleri söyledi. karşı tarafın düşüncesi vs tamamen aynı. hatta para kaybetmiş falan dedi (bu ilginç, yani benim bilgim yok böyle bir şeyden ama üçü de aynı şeyi söylüyor.)
yine olumlu faldı, hepsi olumlu zaten (bu da tuhaf geldi, acaba herkese olumlu mu konusuyorlar?)
totalde 6 dakika bakmış, umutlu anlatmış.

tarih olarak rezzan hazirana kadar, belki temmuz diyor;
kesira yaz aylarında, bu iki ayda diyor (rezzan ve kesira aynı tarih)
arnisa ise yaz aylarında ama dört ay içinde dedi. yani nispeten süreyi uzattı.
ama hepsinin başı sonu aynı.
ilginç.

kartlara güven, yalan söylemez vs dediler. uslu uslu bekle diyorlar kısacası.
Canım bana da olumlu konuştu rezzan da kahve falım bembeyazdı normal yani bir de ben evlilikle ilgili bir şey göremedim ama ilişkin sürer dedi rezzan tam olumlu değil zaten...

Ben hic begenmedim acikcasi, Nesibe ve Ilkay olma olasiligi olan seyler soyledi Melek bana gerceklerle hic alakasi olmayan seyler soylemisti. Ayni sekilde Taha ve Sezeni de begenmedim, onlar da ucmuslardi.

Nesibenin dedikleri cikan var mi kizlar?

Son düzenleme:
Ben hic begenmedim acikcasi, Nesibe ve Ilkay olma olasiligi olan seyler soyledi Melek bana gerceklerle hic alakasi olmayan seyler soylemisti. Ayni sekilde Taha ve Sezeni de begenmedim, onlar da ucmuslardi.

Nesibenin dedikleri cikan var mi kizlar?

Açıkçası Melek Öz'ü bende çok iyi bulmadım. Tutturdukları evet var ama çok iyi diyemem.
Nesibe'ye iki fal baktırdım. İlk falını tekrar tekrar dinliyorum ,her dinleyişimde pes diyorum.
O an önemsemediğim şeyler, mesela erkek arkadaşımın hayatı ile ilgili bilmediğimi söylediği şeyler..
Haklıymış yeni yeni öğreniyorum ve aynen konu da Nesibe'nin dediği konu çıkıyor.
Biz barıştık diyorum, canım siz yine ayrılır barışırsınız diyor.. İkinci falda...
Yok artık derken, biz yine ayrıldık...
Diğer dediklerini merakla bekliyorum...

Yakalarsam bu akşam yine Rezzan hanıma baktıracağım, onunda işle ilgili söylediği
her şey çıkmıştı..

ve hala Derin'i yakalayamadım :)

Açıkçası Melek Öz'ü bende çok iyi bulmadım. Tutturdukları evet var ama çok iyi diyemem.
Nesibe'ye iki fal baktırdım. İlk falını tekrar tekrar dinliyorum ,her dinleyişimde pes diyorum.
O an önemsemediğim şeyler, mesela erkek arkadaşımın hayatı ile ilgili bilmediğimi söylediği şeyler..
Haklıymış yeni yeni öğreniyorum ve aynen konu da Nesibe'nin dediği konu çıkıyor.
Biz barıştık diyorum, canım siz yine ayrılır barışırsınız diyor.. İkinci falda...
Yok artık derken, biz yine ayrıldık...
Diğer dediklerini merakla bekliyorum...

Yakalarsam bu akşam yine Rezzan hanıma baktıracağım, onunda işle ilgili söylediği
her şey çıkmıştı..

ve hala Derin'i yakalayamadım :)

Derin e ne baktircaksin sekerim? Kahve mi, horoskop mu?

;) cikanlar oldumu. Derin bana herkezin aksine bir konuda baska birsey dedi yani olmayacak dedi. Bakalim ne olacak??

Oldu, ben hoslandigim kisi ile ilgili baktirmistim ona,
oda bu kisinin bana uygun olmadigini ve bu isin olmayacagini söyledi, öyle de oldu.
Herkez olumlu konusmustu bu konuda.
Birtek Derin ve Melek olumsuz konustular, ve dedikleri oldu :))
Iyi ki de öyle olmus , gercekten bana göre birisi degil mis

Ben Derin'e Tarot ve Horoskop baktirdim.
Horoskopta benim baska bir kisi ile tanisacagimi söyledi, bakalim buda cikacak mi.

Son düzenleme:
Oldu, ben hoslandigim kisi ile ilgili baktirmistim ona,
oda bu kisinin bana uygun olmadigini ve bu isin olmayacagini söyledi, öyle de oldu.
Herkez olumlu konusmustu bu konuda.
Birtek Derin ve Melek olumsuz konustular, ve dedikleri oldu :))
Iyi ki de öyle olmus , gercekten bana göre birisi degil mis

Ben Derin'e Tarot ve Horoskop baktirdim.
Horoskopta benim baska bir kisi ile tanisacagimi söyledi, bakalim buda cikacak mi.

Ben yalnizca Horoskop baktirabildim. Banada bir konuda olmayacak dedi ama bu konu beni ilgilendiren bir konu degil merak ediyorum dogrusu. Gelecek icin söyledikleri icin ise daha zaman var bakalim.

bende deneyimleri paylaşayım arkadaşlar benim hepsinde sorum aynıydı malum sıkıntılı bir gönül meselem var şimdi gelelim yorumlara

ilk baktırdğım fal aralık ayında Diyar Demire ( tarot ) oldu ilk okuduğumda vay süper dedim ama şimdi okuduğumda pek beğenmiyorum .kişilkik analizleri güzel ama verdiği tarih tutmadı birde o anı iyi yorumlayamadı.

esra binnaz abla : onada tarot baktırdım kartları tek tek yorumladı sanki fal değilde kart yorumu gibiydi verdiği tarihler yine uymadı.hatta o anla ilgili durum açıklaması bile tutmadı.

meral saydam binnaz abla : katina baktırdım onunda verdiği tarihler olmadı kişilik analizleri iyiydi ama durumla ilgili çok yuvarlak konuştu.

kesira sirel : tarot baktırdım ses tonunu çok beğendim durumu iyi analiz etti verdiği tarihi bekliyorum kısaca beğendim.

ilkay fal sepeti : tarot baktırdım onu hiç ama hiç beğenmedim diğer baktırdığım fallarda en azından bir noktadan tutar tarafı vardı ama bunda hiç tutmadı beni bile yanlış analiz etti

elif ışık :ilk baktırdığım falda beğenmedim aralık ayında baktırdım.daha sonra nisan ayında falı tekrar dinleyince ne kadar tutarlı yorum yaptığını gördüm.daha sonra 3 kere daha fal baktırdım ve hepsinde bana çok tutarlı yorumlar yaptı açıkcası çok beğendim çok pozitif bir ses tonu ve yaklaşımı var.

bir fincan kahve içip aynı falı 4 kişiye gönderdim.

nesibe : fal değilde daha çok nasihat etmiş arkadaş muhabbeti gibi olmuş çok hoş bir yaklaşımı var ama baktığı fal beni tatmin etmedi sorularımın cevabını alamadım. buradaki yorumları okuyunca birkaç gün içerisinde tekrar baktırmayı düşünüyorum.

melek öz :onu da pek beğendiğim söylenemz durumu anlatamadı gelecekle ilgili verdiği tarihi bekliyorum

melih : ben çok beğendim içinde bulunduğum durumu çok iyi analiz etti ve nokta atışlar yaptı doğal olarak atışları etkiledi.

rezzan : çok umutla baktırmıştım ama malesef beklediğim gibi olmadı çok yuvarlak konuştu falı dinledikten sonra eee sonuç ne diye sordum kendime yani pek birşey anlamadım....

arkadaşlar bnm yorumlarım bu kadar özetle ELİF IŞIK,KESİRA SİREL VE MELİH diyorum :)

1 yıldır fal baktırıyorum binnazablada ilk Sevgi Yıldız'a baktırdım genel bir yorum istedim içinde bulunduğum durumu,düşüncelerimi herşeyi bildi karakter analizi de birebir tuttu arkadaşlarımdan bahsetti doğru tespitler yaptı ama olacak dedikleri olmadı...İkinciye baktırdığımda memnun kalmadım belki gününde değildi çünkü ilk baktığı falda birebir söyledi yaşadıklarımı ikincide hayal kırıklığına uğradım ve baktırmıyorum artık

Esra Karakuş & Elmas Sezer sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar verdiler ama sırf puan almak için maalesef onlarda da iş yok

Marzuka Yavuz'u kesinlikle tavsiye etmiyorum alakasız bir faldı

Pınar Gökçe aynı şeyleri geveliyor genel yorum yapıyor herkese uyacak şeyler bana da göndersinler ilişki durumunu yaşını daha iyi şeyler söylerim o kadar beklemiştim falım berbattı

Sahra Buhari çok güzel yorumluyor bi keresinde sırada 20 kişi vardı herkes onu beklemiş sanki

Şevval Erdal eski sevgilimi birebir tarif etti bi konuşma yaşanacak aranızda bu ayın sonunda dedi olmadı o konuşma:37: doktor ziyareti yapacaksın kendin için iki kez dedi, ilkini fal baktırdığım gün yaptım :1: ikinciyi hatırlamıyorum geleceğe dair dediklerini yaşayıp göreceğiz

Ata Diyar 'a soru sormayın bence genel yorum isteyin ne sorarsanız olacak diyor olmuyor

Ayevi'ye baktırdım süperdi... Keşke çıksa açıkçası ondan öyle fal beklemiyordum yorumlardan okuduğum kadarıyla...mükemmel bir fal keşke çıksa :D Laf arasında aklımdan bir şey geçirmiştim o düşündüğüm şeyi bile birebir söyledi ya helal valla :D :16: Açıp okuyayım yine şimdi :1:

Bilge Özdoğru'ya tek soru sordum olmayacak dedi olmadı :)

ve Meral........

Meral Saydam'a baktırdım üç kez, doğru tespitler yaptı ileriye yönelik olanları yaşayıp göreceğiz. İlk falında birşey söylemişti aklımda yoktu ihtimal vermiyordum sonra kendim kafaya koydum ama asla fala takılı kalıp değil... Son falında bana dedi ki :
Hayatına birisi girecek adının içinde "S" harfi var, bu kişiden bu sene içinde evlenme teklifi alacaksın önceki falında da çıkmıştı bu (ama söylemedi) hatta tabağında da tek taş çıkmış bunu sende görebilirsin dedi işte olgun aklı başında dürüst bir kişi dedi, soru olarakta ne zaman bu kişi karşıma çıkacak dedim şubat ortası veya sonu dedi tabi ihtimal vermiyorum...
Falı baktırdıktan bir hafta sonra rüyamda bu karşıma çıkacak kişiyi gördüm :37: önceden asla görmedim kendisini ilk rüyamda sonra aynen Meral Hanım'ın dediği gibi karşıma çıktı şubatın ortasında... Aman Allah'ım çıkmaz olsaydı :47: Ben bu kadar yapışık biri görmedim hayatımda bir hafta kadar konuştuk sonra ben istemedikçe ısrar ediyor, peşimi bırakmıyor son günlerde biraz duruldu ama kurtuldum diyemem pek aklı başında olgun biri değil anlayacağınız :19: adının içinde "s" yok,soyadında da yok ama bu dediği evlenme teklifi doğru olabilir ki Allah korusun, ortada bir şey yokken kendi kendine yüzük almalar falan iyice abarttı inşallah gerisi gelmez Meral 'i yakalayamıyorum pek online, göreyim sorcam hemen

bunlar benim deneyimlerim işte fikir olur belki baktırmak isteyenlere :34:

Son düzenleme:
Back
X