- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
bende çok memnun kaldım durumu çok iyi analıiz ediyor gelecek ile ilgili söylediklerine zaman içinden bakacağız birde çok samimi bir tarzı var çok kritik bir soru sordum bakalım cvp gelmedi henüz
Derin bugün online.
Siradaki fal sayisinin 1're düstügü anda, fal alimini acacak mis.
Bu arada Nesibe'yi bende begeniyorum, aklimi okuyor sanki
sene tutturduğu şeyler varmı canım bana gerçekten hisleri çok kuvvetli geldi hislerine göre yorumluyo daha çok
Ben Nesibeye 2 kere baktirdim, ilk dedigi seyler cikmadi, ama yinede begendim.
tühh çok heveslenmiştim bendeee
Bana tutmadi, ama belki sana tutar.
Herkeze tutacak diye birsey yok.
Mesala herkez Rezzani yada falsepetindeki Melih'i begeniyormus, amaonlar bana hic tuttaramadim..
Herkez olumu, olumu konustu, bir tek Melek ve Derin olumsuz konustu ve onlarin dedikeri oldu zaten.
Derin hep erken saatlerde giriyor.
9 -14 arasi falan ondan sonra girmiyor zaten, 3-4 tane fal aliyor onlari yorumluyor ve gidiyor, onu yakalamak biraz zor
Rezzan tek kelimeyle mukemmeldi...hatun yuregime dokundu resmen, gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim.
ya kızlar, ben binnaz abla'da rezzan ve kesira'ya baktırdım ama bir kişiye daha baktırmak istiyorum.
paket almıştım elimde puan var yani.
kimi önerebilirsiniz bunlardan başka?
ya kızlar, ben binnaz abla'da rezzan ve kesira'ya baktırdım ama bir kişiye daha baktırmak istiyorum.
paket almıştım elimde puan var yani.
kimi önerebilirsiniz bunlardan başka?
Canım Kesira mı Rezzan mı sen nediyorsun?
kızlar ben şimdi arnisa bahadır'a baktırdım. bu son bu sitede. bakalım dinleyeceğim ve hemen yorum yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?