Binnaz Abla

Derin bugün online.
Siradaki fal sayisinin 1're düstügü anda, fal alimini acacak mis.

Bu arada Nesibe'yi bende begeniyorum, aklimi okuyor sanki

kızlar günlerdir fal baktırıyorum derini de merak ediyorum baktırayımmı sizce yoksa bekleyimmi biraz yaa kredi kartı ekstrem fallarla doldu :9

tühh çok heveslenmiştim bendeee

Bana tutmadi, ama belki sana tutar.
Herkeze tutacak diye birsey yok.

Mesala herkez Rezzani yada falsepetindeki Melih'i begeniyormus, amaonlar bana hic tuttaramadim..
Herkez olumu, olumu konustu, bir tek Melek ve Derin olumsuz konustu ve onlarin dedikeri oldu zaten.

derinede baktırıp jübile yapim diorum gerçi hep diorum bu son olcak diye ama :) ama derin girmiyo heralde hep çevrimdışı

Derin hep erken saatlerde giriyor.

9 -14 arasi falan ondan sonra girmiyor zaten, 3-4 tane fal aliyor onlari yorumluyor ve gidiyor, onu yakalamak biraz zor

benim merak ettiğim bir yorumcu daha önce başka birinin yorumladığı falı soruları filan görebiliyomu acaba eğer öyleyse herşeyi gayet güzel görüp istediği şekilde yorum yapabilir..sizce nasıldır kızlar

Ben Binnaz Abla'da daha önce farklı şeyler için baktırmıştım hatta baktırdım mı bile bilmiyorum.Yani ya 1 ya 2 çok geçmiş falları siliyorlar diye biliyorum çünkü falsepetindeki sesli fallar silinmiş.Ayrıca binnaz ablada 1 hafta sonra siliyor sesli falları...O yüzden o ihtimal pek yok 1 hafta içinde sürekli baktırmadığınız sürece...Rezzan'a sorduğum soruya baktım ona sadece ilişki sorusu sorduğum halde diğer problemlerimi de bana söylemiş ve neler yapacağımı söyleyip zaman vermiş.İş,yer değişimi ve sağlık hakkında.Bunları nasıl bildi diyeceksiniz bilmiyorum...

ya kızlar, ben binnaz abla'da rezzan ve kesira'ya baktırdım ama bir kişiye daha baktırmak istiyorum.
paket almıştım elimde puan var yani.
kimi önerebilirsiniz bunlardan başka?

Kızlar Binnaz Abla'da önceden baktırdığım fallara ve sorduğum sorulara da baktım.Hani oradan baktıysa Rezzan İksir diye...Hayır yok bakmamış.Çünkü sormamışım o konularla alakalı.Kesinlikle sormadığım ama benim için sorun teşkil eden bir çok şeyi Rezzan İksir son falında söylemiş.Söylediklerinde genel şeyler de var ama sormadan hayatımdaki sorunları bilmesi çok tuhaf burada da yazmıyorum ben onları.Rezzan İksiri tavsiye ediyorum kısaca...

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi arnisa bahadır'a baktırdım. bu son bu sitede. bakalım dinleyeceğim ve hemen yorum yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…