1 yıldır fal baktırıyorum binnazablada ilk Sevgi Yıldız'a baktırdım genel bir yorum istedim içinde bulunduğum durumu,düşüncelerimi herşeyi bildi karakter analizi de birebir tuttu arkadaşlarımdan bahsetti doğru tespitler yaptı ama olacak dedikleri olmadı...İkinciye baktırdığımda memnun kalmadım belki gününde değildi çünkü ilk baktığı falda birebir söyledi yaşadıklarımı ikincide hayal kırıklığına uğradım ve baktırmıyorum artık
Esra Karakuş & Elmas Sezer sorduğum sorulara tatmin edici cevaplar verdiler ama sırf puan almak için maalesef onlarda da iş yok
Marzuka Yavuz'u kesinlikle tavsiye etmiyorum alakasız bir faldı
Pınar Gökçe aynı şeyleri geveliyor genel yorum yapıyor herkese uyacak şeyler bana da göndersinler ilişki durumunu yaşını daha iyi şeyler söylerim o kadar beklemiştim falım berbattı
Sahra Buhari çok güzel yorumluyor bi keresinde sırada 20 kişi vardı herkes onu beklemiş sanki
Şevval Erdal eski sevgilimi birebir tarif etti bi konuşma yaşanacak aranızda bu ayın sonunda dedi olmadı o konuşma

doktor ziyareti yapacaksın kendin için iki kez dedi, ilkini fal baktırdığım gün yaptım

ikinciyi hatırlamıyorum geleceğe dair dediklerini yaşayıp göreceğiz
Ata Diyar 'a soru sormayın bence genel yorum isteyin ne sorarsanız olacak diyor olmuyor
Ayevi'ye baktırdım süperdi... Keşke çıksa açıkçası ondan öyle fal beklemiyordum yorumlardan okuduğum kadarıyla...mükemmel bir fal keşke çıksa

Laf arasında aklımdan bir şey geçirmiştim o düşündüğüm şeyi bile birebir söyledi ya helal valla

Açıp okuyayım yine şimdi
Bilge Özdoğru'ya tek soru sordum olmayacak dedi olmadı :)
ve Meral........
Meral Saydam'a baktırdım üç kez, doğru tespitler yaptı ileriye yönelik olanları yaşayıp göreceğiz. İlk falında birşey söylemişti aklımda yoktu ihtimal vermiyordum sonra kendim kafaya koydum ama asla fala takılı kalıp değil... Son falında bana dedi ki :
Hayatına birisi girecek adının içinde "S" harfi var, bu kişiden bu sene içinde evlenme teklifi alacaksın önceki falında da çıkmıştı bu (ama söylemedi) hatta tabağında da tek taş çıkmış bunu sende görebilirsin dedi işte olgun aklı başında dürüst bir kişi dedi, soru olarakta ne zaman bu kişi karşıma çıkacak dedim şubat ortası veya sonu dedi tabi ihtimal vermiyorum...
Falı baktırdıktan bir hafta sonra rüyamda bu karşıma çıkacak kişiyi gördüm

önceden asla görmedim kendisini ilk rüyamda sonra aynen Meral Hanım'ın dediği gibi karşıma çıktı şubatın ortasında... Aman Allah'ım çıkmaz olsaydı

Ben bu kadar yapışık biri görmedim hayatımda bir hafta kadar konuştuk sonra ben istemedikçe ısrar ediyor, peşimi bırakmıyor son günlerde biraz duruldu ama kurtuldum diyemem pek aklı başında olgun biri değil anlayacağınız

adının içinde "s" yok,soyadında da yok ama bu dediği evlenme teklifi doğru olabilir ki Allah korusun, ortada bir şey yokken kendi kendine yüzük almalar falan iyice abarttı inşallah gerisi gelmez Meral 'i yakalayamıyorum pek online, göreyim sorcam hemen
bunlar benim deneyimlerim işte fikir olur belki baktırmak isteyenlere