Internete iyi falci bulmak sor, cok fal baktirdim ve gercekten begendigim ve tutturan falcilarin sayisi cok az..
sana söyledikleri şeylerden tutturduğu oldumu tatlım..rezzan ablanın söylediği şeylere yakın şeyler söyledi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internete iyi falci bulmak sor, cok fal baktirdim ve gercekten begendigim ve tutturan falcilarin sayisi cok az..
kızlar siz ciddimisiniz ya..internetten fal baktırmak kulağa ne kadar mantıklı geliyor,gözünüzü sevem inanmayın böyle şeylere..
sana söyledikleri şeylerden tutturduğu oldumu tatlım..rezzan ablanın söylediği şeylere yakın şeyler söyledi bana
Kahinvanga'nin dedikleri cikar mi, bilmem, ama mevcut durumu cok iyi bildi.
Bu zamana kadar sadece Derin'in ve Melek'in dedikleri oldu.
Tellwedeki gonulgozu'nun da bir dedigi olmustu ama
gonulgozu artik iyi fal bakmiyor, önceden oda iyidi.
internettekilerin bazıları ortada medyumum diye dolaşan bi dünya para alanların biçoğundan daha iyi
valla benimkini baya bi tutturdu genel durumu tatlım banada verdiği zaman ilkay kahinvanga ile aynı zamanlara denk geliyo bende gelecekm gibi sormuştum yani ona yönelik olarak uzaktan gelir dediğini düşünmüyorum biçoğua göre iyiydi yada belkide pozitif konuştuğu için öyle geldi ama bana anlattıkları benim hayatıma baya uyuyodu tabi işte ne de olsa fal aşırı beklenti içine girmemek lazım ama bende artık birini bulsakta tak tak konuşsun istiorum yaaben zaten internetten baktırdığım için şu an, beklentimi minimumda tutuyorum öncelikle onu söyleyeyim.
rezzan'ın falının başında herkesin yaşayabileceği, herkese uyacak şeyler var.
işte ruhun kararmış bu sıralar, biraz sıkıntı yaşamışsın ama geçecek falan.
ki çok da kötü bir dönemim değil aslında. ama uyar yine de dediğim gibi.
sorduğum sorunun yanıtında detay bir şeyi bilmiş. erkek arkadaşın yaşadığı şehri bilmiş yani. ama soruda ne zaman gelecek demiştim. bu yüzden başka şehirde olduğunu tahmin etmiş olabilir.
kesira ile aynı tarihleri vermiş. ankara'da da baktırdığım bir falcı vardı, onunla da aynı tarihler.
yani çok da uzun süre vermiyor. bekle en geç haziran diyor. kesira da öyle dedi. bu hazirana kadar bile olabilir dedi.
umutlu bir fal olduğunu söyledi, olumlu konuştu.
isimler konusunda ama çok kötüydü. harfler kesinlikle uymadı.
iki insanın ismini bilmeye çalıştı. iki kişi arasında kalmışsın diyerek, tamamen alakasız gitti. (ki bence isim bilmese de olur ama ilginç geldi. isminde y f ö a olan biri falan diyor. bu harfler kaç insanın isminde var acaba:))
hani kısaca bana o beklediğin şey şu tarihte olacak deseydi fal aslında buydu. 9 dakika sürmüş.
bir de bir yakınının bebeği olacak falan dedi, işin iyi olacak falan. genel genel :)
"ortada dolaşanlar daha iyi demedim zaten fal baktırmak ve buna umut bağlamak bile garipken bunu sanal alemde yapmak gapgarip geldi sadece,tercih meselesi..saygı duyarım.."
sen beğendinmi tatlım
Denenebilir diye Sahra hanım için dedim.
Nesibe için değil.. Nesibeyi zaten çok beğeniyorum.. en azından bana enerjisi tuttu.
İlişkim için siz çok ayrılır barışırsınız diyen tek kişidir ve o falın üstüne 2 defa ayrıldık :)
rezzan a baktırmak için çektim fotoları bekle bekle sıkıldım nesiibe dediniz nesibeye gönderdim bakalım ne olacak :)
bende çok memnun kaldım durumu çok iyi analıiz ediyor gelecek ile ilgili söylediklerine zaman içinden bakacağız birde çok samimi bir tarzı var çok kritik bir soru sordum bakalım cvp gelmedi henüz