• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bindalının altına nasıl bir ayakkabı giyilir?

$adsız11.JPG

ayakkabım kızlar. Aslında çok daha güzel normalde. fakat fotoğraf makinam arızalı, bulanık çekmiş.

birde bindallının altına çok güzel oluyor.

Son düzenleme:
teşekkürler canım favorim 1 numara :49:

Evet ikincinin de modeli hoş görünüyo (ön kısmı ve tabanı hariç) ama rahat olucağını sanmıyorum. 1 numara hoş evet bencede 80tl fiyatı yanlış değilsem. Rahat bi ayakkabıya benziyor :12: Nerde olucak kına geceniz canım evde mi salonda mı? :26:

Evet ikincinin de modeli hoş görünüyo (ön kısmı ve tabanı hariç) ama rahat olucağını sanmıyorum. 1 numara hoş evet bencede 80tl fiyatı yanlış değilsem. Rahat bi ayakkabıya benziyor :12: Nerde olucak kına geceniz canım evde mi salonda mı? :26:

evde canım bahçe gibi bi yerde olacak aslında rahat olsun istiyorum ama boy farkımız çok :1:

$DSC01228...jpg canım benim bindallı senin ne renkti bilmiyorum ama ben gelinlik ayakkabımı giymiştim tek bulabildiğim foto bu malesef

canım, ben ege geliniyim. eşimin memleketinde düğünlerde genelde bindallı, şalvar takımı, taka giyerler. kırmızının altına sarı abiye ayakkabı çok güzel duruyor.

Back