Kına Gecesi Bindalının altına nasıl bir ayakkabı giyilir?

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
kızlar bindallımı aldım ben ama altına nasıl bi ayakkabı giyecem bilemedim bindallının kendi ayakkabısını sevmiyorum o yüzden onu almadım bindallım kırmızı bu arada içi elbise dışı tülden.. hadi fikirlerinzi bekliyorum kızlarr şimdiden teşekkürlerr

resim koyabilseydin keşke..bn siyah açık bi ayakkabı giymiştim...kırmızı da ojelerim vardı:) elbisem uzun olduğu için ööle göze batmadı hiç.

resim koyabilseydin keşke..bn siyah açık bi ayakkabı giymiştim...kırmızı da ojelerim vardı:) elbisem uzun olduğu için ööle göze batmadı hiç.

koyayım canım benim elbisem çok uzun değil yani ayakkabım gözükür muhtemelen o yüzden bilemedim ne giyeceğimi :26:

şöle bişi nası olur acaba?

Eklentiler

• $S5001699.JPG
    17,5 KB · Görüntüleme: 936
bence bındalının altına rengıne göre simli bır babet gıyılmelı..çünkü o gun senın gecen ve delı gıbı oynayacaksın..ayakların dugunden once agrımasın topuklunun tepesınde..ama yok ben alıskınım dıyorsan topuklu-simli birşeyde olabılır tabı..şimdiden ii eğlenceleeer

acanım valla hiç sevmem topuklu ayakkabıyı ve hiçte rahat edemem ama nişanlım uzun biraz onun yanında küçücük kalmakta istemem o yüzden topuklu tercih ediyorum bu gösterilen türde bi ayakkabı bulursam alabilirim kırmızının altında çok sırıtmaz sanırım

yanı bındalılının ıcınde sarı sımler varsa sırıtmaz tabı..ama dırek kırmızı da nasıl olur kestıremedım şimdi..yanlız şu var aynı ayakkabının kırmızı sımlısı bıle olabılır gıbı geldı bence ıkısını uzerıne tutmak lazım

Eklediğiniz bindallının altına arkadaşların eklediği renklerde yani altın sarısı dore rengi uygun olur, ayakkabının modelini siz kendi rahatınıza ve göz sevkinize göre seçersiniz açık orta topuklu bir ayakkabı da olabilir.Ben de olsam sarı sim kaplamalı babet seçerdim çünkü topukluya tahammül edemiyorum.

Son iki marka Nine West in

çok teşekkür ederim canım fikirlerin için altın sarısı benimde kafama yattı hafta sonu bakmaya başlayacağım hemen inş.

bende bindallının kendi ayakkabısını sevmediğim için dore ayakkabı giymiştim

Eklentiler

• $DSCI0223.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 414
çok güzel durmus canım bende dore ye karar verdim bakmaya başladım bile inş. bulabilirim içime sinen bişey.teşekkür ederim paylaşım için

parmaklar kapalı bir model daha iyi olurdu kırmızı ojeler sırıtıyor o şekilde . illada önü açık giyilecekse de frenç oje olmalı :106:

. aynı tonda önü kapalı model veya kırmızı simli önü kapalı bir model olabilir bende kına gecemde bu şekilde alıcam

Son düzenleme:
kızlar ayaklarımda nasır var. Burnumdan geleceğini düşünerek bindallımın altına bindallı babati aldım. Çok rahat. Çokta güzel duruyor. Hatta normalde bile giyilebilecek şıklıkta. 47 tl dedi. 40 tl ye aldım. harika bişey tavsiye ederim.

canım bi foto koysanda baksak keşke

tatlım, şu anda şirketteyim akşam eve gidince koyarım. gören çok beğeniyor, bindallının altına süper oldu. eve gidince çekip yüklerim resmini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…