- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöle bişi nası olur acaba?
bence bındalının altına rengıne göre simli bır babet gıyılmelı..çünkü o gun senın gecen ve delı gıbı oynayacaksın..ayakların dugunden once agrımasın topuklunun tepesınde..ama yok ben alıskınım dıyorsan topuklu-simli birşeyde olabılır tabı..şimdiden ii eğlenceleeer![]()
acanım valla hiç sevmem topuklu ayakkabıyı ve hiçte rahat edememama nişanlım uzun biraz onun yanında küçücük kalmakta istemem
o yüzden topuklu tercih ediyorum bu gösterilen türde bi ayakkabı bulursam alabilirim kırmızının altında çok sırıtmaz sanırım
![]()
Eklediğiniz bindallının altına arkadaşların eklediği renklerde yani altın sarısı dore rengi uygun olur, ayakkabının modelini siz kendi rahatınıza ve göz sevkinize göre seçersiniz açık orta topuklu bir ayakkabı da olabilir.Ben de olsam sarı sim kaplamalı babet seçerdim çünkü topukluya tahammül edemiyorum.
Eki Görüntüle 410704
Eki Görüntüle 410703
Eki Görüntüle 410702
Son iki marka Nine West in![]()
bencede babet gıy kınanın dugunude var :)))
kızlar bindallımı aldım ben ama altına nasıl bi ayakkabı giyecem bilemedim bindallının kendi ayakkabısını sevmiyorum o yüzden onu almadım bindallım kırmızı bu arada içi elbise dışı tülden.. hadi fikirlerinzi bekliyorum kızlarr şimdiden teşekkürlerr![]()
bende bindallının kendi ayakkabısını sevmediğim için dore ayakkabı giymiştim
Eki Görüntüle 418107
çok güzel durmus canım bende dore ye karar verdim bakmaya başladım bile inş. bulabilirim içime sinen bişey.teşekkür ederim paylaşım için![]()
kızlar ayaklarımda nasır var. Burnumdan geleceğini düşünerek bindallımın altına bindallı babati aldım. Çok rahat. Çokta güzel duruyor. Hatta normalde bile giyilebilecek şıklıkta. 47 tl dedi. 40 tl ye aldım. harika bişey tavsiye ederim.