yani seviyorsun ama o evin karşisından ev bulmak da biraz aşiri bir durum. bence o eve olan sevgin bu eve olan bakışının önüne geçiyor. bilmiyorum ben de sevgilimle kurdugum, yakinda neseyle icinde yasamayi düşündüğüm evi cok seviyorum. onca ilanin arasindan en beğendiğim ev oydu, hayatimda boya yapmazken bozuk duvarlarina siva yapar oldum, her bir köşesini beraber temizledik,boyadik, derz derz kazidik, yabani bahceyi sebze cicek eker hale getirdik. emegimizin degmedigi santimetresi yok. sirf bu yuzden eve kilden yaptigimiz boyadigimiz kapi numarasini taşındığımız tüm evlere koymayi düşünüyoruz. ilk evimizden hatira diye evin alakasiz bir yerinde dursun eski evin numarasi.
yani eve bagliligi cidden anlayabilirim ama yeni de yenidir yani. o evde evet gelin geldin ama belki bu evde bebislerin olacak, dusecek kalkacak her kosesini arsinlayacak. yine guzel hatiralariniz olacak.
bence evine bir sans ver. guzelce dekorlar yap, pinterst harika bir yol gosterici olur.
ne bileyim parkeleri sevmiyorsan temuda pvc yerler satılıyor.
Eki Görüntüle 3487827
300x40 cmsi bu fiyat ama cesit cesitler.beyazi da var ahsap rengi de var. boyle seylere bir sans verebilirsin. bocekler icin dedigim gibi her turlu deligi dedektif gibi arayin sonra köpük ya da alciyla kapatin. ilaclamadan sonra daha da gelmezler. oraya buraya da bocek oldurucu tablet koyarsiniz.