Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarn bizde toplantı var daire daire gezdim soyledim niçin toplanıyoruz diyorlar deprem için diyorum boş boş suratıma bakıyorlar bu gidişle kesin şikayet edeceğim.
Yarn bizde toplantı var daire daire gezdim soyledim niçin toplanıyoruz diyorlar deprem için diyorum boş boş suratıma bakıyorlar bu gidişle kesin şikayet edeceğim.
çok tepki alabilirsiniz, şu an biz şikayet etmediğimiz halde üstümüze kaldı :) insanlar böyle zamanlarda can kurtarmaktan ziyade para pul peşinde olabiliyorlar. biz de ilk çıkarıldığımızda söylendik sokakta kaldığımız için ama şimdi iyiki diyorum. evi boşalttıktan sonra kolonlara tekrar baktım, bacaklarım uyuştu bakarken. hala binadakilere anlatamıyoruz. belki yıkılmaz diye ümitliler
Aşırı çürük binalar evet boşaltmalı evlerini.Ama sakin olmak zorundayız çünkü bu korkuyla yaşanmaz.99 depreminde evden çıkıp parkta ölen olmuş mesela.Eğer kaderimizde varsa içerisi dışarısı farketmez.
Binde fotoğraflara bakınca merak ettim yine de.bizim kirişte de var o da boya çatlağı gibi duruyor.Hasar tespiti için arasam mı?Ama Web sitesinde büyük hasarlar için vs yazıyor?Nerden bilebiliriz ki?
Bizim kendi evimiz ve ben bulunduğumuz ilçenin beyaz masasını aramıştım. İsmimi vermiştim ama keşke vermeseydim işte ama bilemedim böyle olacağını. Sen arayıp isimsiz ihbarda bulunmak istiyorum diye bir sor istersen.