- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
- 333
Çok özel olmazsa hangi ilçede oturduğunuzu merak ettimevet bizim binada şikayet vardı hasarlı diye. üstüne de deprem olunca mühürlendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok özel olmazsa hangi ilçede oturduğunuzu merak ettimevet bizim binada şikayet vardı hasarlı diye. üstüne de deprem olunca mühürlendi.
eve verilen rapor bu 5,8 depreminde hasar gormustur yaziyor mu?bizim binada birinin DASK'ı varmış. "70-80 bin lira para alacağım DASK'tan" dedi ama bilmiyorum
Yarn bizde toplantı var daire daire gezdim soyledim niçin toplanıyoruz diyorlar deprem için diyorum boş boş suratıma bakıyorlar bu gidişle kesin şikayet edeceğim.evet bizim binada şikayet vardı hasarlı diye. üstüne de deprem olunca mühürlendi.
Çok özel olmazsa hangi ilçede oturduğunuzu merak ettim
eve verilen rapor bu 5,8 depreminde hasar gormustur yaziyor mu?
Yarn bizde toplantı var daire daire gezdim soyledim niçin toplanıyoruz diyorlar deprem için diyorum boş boş suratıma bakıyorlar bu gidişle kesin şikayet edeceğim.
Konuyu hortlaticagim da kiracida riskli yapi için basvurabiliyor mu isimsiz olarak?
Nereye basvurucagim? ismim ortaya çıkmaması lazımbasvurur sanirim, kimlik aciklanmiyor muhtemelen. ben kiraci olsam ve oturdugum evden emin olmasam kesinlikle basvururdum.
Nereye basvurucagim? ismim ortaya çıkmaması lazım