• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bimciler

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
az önceki bim konusundan aklıma geldi. asgari ücrete yakın para giriyor eve o yüzden bimden alışveriş yapıyoruz. bimden aldığınız ve kaliteli beğendiğiniz ürünleri yazar mısınız. bu devirde malum tasarruf yapmak lazım. bu arada ben de bime çantayla giderim

az önceki bim konusundan aklıma geldi. asgari ücrete yakın para giriyor eve o yüzden bimden alışveriş yapıyoruz. bimden aldığınız ve kaliteli beğendiğiniz ürünleri yazar mısınız. bu devirde malum tasarruf yapmak lazım. bu arada ben de bime çantayla giderim
Bim eskiden sanki cok iyi değildi simdi baya kaliteli ürünler geliyor, hasir bir çanta vardi cok hoştu, 180 tl ydi, emsan tencere , kek kalibi getiriyolar. Gida olarak cok almıyorum ordan ama armutu, muzu güzel oluyor. Kaliteli baska neleri bilmiyorum. Daha önce gitmezdim simdi evin cok yakınında mdcbur giriliyor

Burası BDV... yani bu açtığınız konuda dert yok. Kazen yanlış yerde açılan konular için güzel bir paylaşım yapmıştı o geldi aklıma

Back
X