Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Türkçe ile olabilirsiniz, evet.Ama en azından birşey ler yaptım hâla ilköğretim mezunu da olabilir dim .yorumunuz diliniz kaba gerek varmı bilmiyorum
Konuyu yorumlamadan önce üni okuduğunuz bölümleri rica edeyim.
Saçmasapan bölümler mi,adam gibi meslek edinilebilecek bölümler mi yani? Ayar oluyorum böyle konulara. 3 üni mezunusunuz hala kpss peşindeyseniz bir cacık olmaz o bölümlerden
Yazık günah emeğe. 3 tanesini okutacağına bir tane eğitim fakültesi bölümü oku, öğretmen desinler bari ismine.Açıköğretimdir iki tanesi. Hatta belki hepsi.
Kestirmeden bir yere girip orada yükselmeye ugrassaydiniz o bölümde iş anlaminda dil öğrenip etkin yetkin olup bir orta düzey yönetici olma şansınız daha çoktu.İnsanin okuması güzel kendini geliştirmesi daha da güzel lakin hedef şart 3 üniversite bitirme hedefi kpss olmasa idi mantıklı gelirdi bana kpss için bı tanede yeterdiKonuyu yorumlamadan önce üni okuduğunuz bölümleri rica edeyim.
Saçmasapan bölümler mi,adam gibi meslek edinilebilecek bölümler mi yani? Ayar oluyorum böyle konulara. 3 üni mezunusunuz hala kpss peşindeyseniz bir cacık olmaz o bölümlerden
AÖF okumuş herhalde. Ama boşa okumuş. Ne gelirse önüme diyerek çıkmış yola. Bir amaç belli bir hedefi yokBiri şu üç üniversiteyi bana yazsın sevabına
Ben şeyi merak ediyorum. Ben üniveriste okurken sayfalarca makale, kitap vs okur ve seminer peşinde koşardım. Bu kadının iletişimi ve Türkçesi bu kadar kötü nasıl olabiliyor? Hiçbir şey okumadan nasıl mezun oluyor. Kendini hiç geliştirmemiş kiKendinizi ifade edemeyişinize bakılırsa kocanız haklı. Apartman üniversitelerinde saçma sapan şeyler okuyup üç üni bitirdim diye geriniyorsunuz. Keşke azcık kitap okusaydınız onun yerine.
Şimdi potansiyelinizi bilmeden ne desek yalan olurBen lise ve ünv lerimi ünv lerimi diyorum 3 ünv okudum ve bu sene kpss ye girdim.
Aşırı heyecan yaptım panik atak anksiyete hepsi bastirdi bir türlü istediğim sonucu alamadım ve aşırı çalışmıştim çok çalışmıştim.
Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor. Bundan çok daha düşük puan almıştim falan dedi ama.potansiyeline göre fazla ne dmeek ya
İnsan üstü calismissin demek. Her lafa takılmayın. Ben sozelciyim 10 net matematik yapınca potansiyelimin üstünde diyorum ,çünkü üstünde.Ben lise ve ünv lerimi ünv lerimi diyorum 3 ünv okudum ve bu sene kpss ye girdim.
Aşırı heyecan yaptım panik atak anksiyete hepsi bastirdi bir türlü istediğim sonucu alamadım ve aşırı çalışmıştim çok çalışmıştim.
Eşim bir şey olmaz çok iyi yinede diye telkin etti bilmiyorum iyi niyetle mi söyledi potansiyeline göre fazla gibi bir şey söyledi güya beni teselli ediyor. Bundan çok daha düşük puan almıştim falan dedi ama.potansiyeline göre fazla ne dmeek ya
Evlilikten sonra kpss olayına çok inanmıyorum. Çok çalıştım kısmına da inanmıyorum. nadirdir atanan. Temeli vardır öyle olur. Matematik Türkçe yok bişi yok, olmaz o iş...
Kapasite kısmı rencide edici ama haklı da olabilir
Bazı bayanlardan, Çalışıyor musun sorusuna hayır kpssye hazırlanıyorum, cevabı alıyoruz. Laf edilmesin maksat. Temeli de yok çoğunun, yazılarından da belli oluyor. Benim atandığım dönemde alım çok olmuştu. 10 kişi içinden sadece 1 tanesi evliydi. Eşi öğretmendi, çocuklarıda çok küçük değildi, eşinin ders saatleri azmış ve destek olmuş.Tam da evlendikten sonra iki cocukla kpss çalışmaya başladım. 4 kere hazırlandım. 3 bölüm bitirdim. Çok ders çalıştım.
Şükür atandım. (yeni)
Şuan alımlar da az puanlar da yüksek kapatıyor.Bazı bayanlardan, Çalışıyor musun sorusuna hayır kpssye hazırlanıyorum, cevabı alıyoruz. Laf edilmesin maksat. Temeli de yok çoğunun, yazılarından da belli oluyor. Benim atandığım dönemde alım çok olmuştu. 10 kişi içinden sadece 1 tanesi evliydi. Eşi öğretmendi, çocuklarıda çok küçük değildi, eşinin ders saatleri azmış ve destek olmuş.