Bu son konuydu sizlerden de özur dilerim çok sıktım biliyorumKaç tane daha bu konuyla ilgili başlık açacaksınız acaba ? Hamile değilsiniz diyorlar anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz
Çok neşelisin. Gebelik belirtilerindendir neşe. Genelde zevk suyuyla hamile kalanlarda olur. Bir de merak, sorgulama ve tersleme var ki belki farkında bile değilsin, karnındaki çocuk yüzünden bunlar da. Çocuklarda hep bir öğrenme merakı olur ya hani. Bence dikkat et kendine artık ilk üç ay bitmiş yani, beslenmeni falan ihmal etme. Bulantin da kesilmistir artık. Gebeliğin en rahat dönemi derler, ohhhh.. Tadını çıkar.Neden öyle söyledin sonda
Evet çok tezatYa ne ruyası kendine gel. Bıktım bu bilimsizlikten. Test yaptım negatif adet de oldum ama ruyam şüphemi arttırdı
Ne bu madem rahatlamıyorsun bende yangına körükle giderim mi eğer öyleyse hiç hoş değil benim çektiklerimi bilmiyorsunuzÇok neşelisin. Gebelik belirtilerindendir neşe. Genelde zevk suyuyla hamile kalanlarda olur. Bir de merak, sorgulama ve tersleme var ki belki farkında bile değilsin, karnındaki çocuk yüzünden bunlar da. Çocuklarda hep bir öğrenme merakı olur ya hani. Bence dikkat et kendine artık ilk üç ay bitmiş yani, beslenmeni falan ihmal etme. Bulantin da kesilmistir artık. Gebeliğin en rahat dönemi derler, ohhhh.. Tadını çıkar.
Demeyin öyle. İnsan boşu boşuna rüya görecek değil. Bilimle göz boyamaya çalışıyorsunuz farketmedim sanmayın.Evet çok tezatTeşhisiniz süper
E okuduğunu anlamada bir sorun yokmuş?Ne bu madem rahatlamıyorsun bende yangına körükle giderim mi eğer öyleyse hiç hoş değil benim çektiklerimi bilmiyorsunuz
Ya Allah razı olsun dalga geçmeyen insanlar da varmış sayenizde anladim ve bundan sonrası daha dikkatli ve rahat olacak inşallah dikkat edecem teşekkür ederimHamile olmadığınız kesin, keske o kadar kolay olsa zevk suyuyla falan, herkes 3er 5er doğurur istemeden. Ama takıntılarınız için Bi uzman desteği almanız şart. Yargılamak için değil iyiliğiniz için söylüyorum. O takıntıların insanın elinde olmadığını gayet iyi biliyorum, içiniz rahat olsun hamilelik yok.
Dalga geçiyorsun ama bir de benim halimi düşünE okuduğunu anlamada bir sorun yokmuş?
Rica ederim ne demekYa Allah razı olsun dalga geçmeyen insanlar da varmış sayenizde anladim ve bundan sonrası daha dikkatli ve rahat olacak inşallah dikkat edecem teşekkür ederim
Düşündüm ve üzüldüm. Psikolojik destek alman şart.Cidden komik değil canım sen
Dalga geçiyorsun ama bir de benim halimi düşün
Teşekkür ederim yorumlarıniz için siz imkansız diyorsunuz keske kırmadan diyip içimi rahatlatsaydınız ama saolun yinedeDüşündüm ve üzüldüm. Psikolojik destek alman şart.
Kirmadan dedik. İnanmadınız. Kaç kişi dedi mümkün değil diye. Tutturmuşsunuz bir rüya. Mümkün değil diyene ama rüya gördüm diyorsunuz. Ayni soruyu sorup duruyorsunuz. Bizi cildirtmak mı istiyorsunuz?Teşekkür ederim yorumlarıniz için siz imkansız diyorsunuz keske kırmadan diyip içimi rahatlatsaydınız ama saolun yinede
Bu sondu zatenKirmadan dedik. İnanmadınız. Kaç kişi dedi mümkün değil diye. Tutturmuşsunuz bir rüya. Mümkün değil diyene ama rüya gördüm diyorsunuz. Ayni soruyu sorup duruyorsunuz. Bizi cildirtmak mı istiyorsunuz?
Bu sefer ikna oldumHayır yani inanacaksan bu gece rüyana girip hamile değilsin de derim.
İnşallah. Ama mutlaka bir destek alın, bu kadar takintiyla yaşanmaz, mantıklı gerçeklere ve bilime göz kapıyorsunuz çünkü.Bu sondu zaten
Çok haklısınız bunu kendime kabul ettirmem lazım iyice kabak tadı verdi zaten hayattan zevk alamaz konuya geliyorum herhangi bir takintida ama bütün yorumlarınız için teşekkür ederim zahmet verdim bu sonduİnşallah. Ama mutlaka bir destek alın, bu kadar takintiyla yaşanmaz, mantıklı gerçeklere ve bilime göz kapıyorsunuz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?