Biliyorum çok oldum ama lütfen kızmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden öyle söyledin sonda
Çok neşelisin. Gebelik belirtilerindendir neşe. Genelde zevk suyuyla hamile kalanlarda olur. Bir de merak, sorgulama ve tersleme var ki belki farkında bile değilsin, karnındaki çocuk yüzünden bunlar da. Çocuklarda hep bir öğrenme merakı olur ya hani. Bence dikkat et kendine artık ilk üç ay bitmiş yani, beslenmeni falan ihmal etme. Bulantin da kesilmistir artık. Gebeliğin en rahat dönemi derler, ohhhh.. Tadını çıkar.
 
Ne bu madem rahatlamıyorsun bende yangına körükle giderim mi eğer öyleyse hiç hoş değil benim çektiklerimi bilmiyorsunuz
 
Hamile olmadığınız kesin, keske o kadar kolay olsa zevk suyuyla falan, herkes 3er 5er doğurur istemeden. Ama takıntılarınız için Bi uzman desteği almanız şart. Yargılamak için değil iyiliğiniz için söylüyorum. O takıntıların insanın elinde olmadığını gayet iyi biliyorum, içiniz rahat olsun hamilelik yok.
 
Ya Allah razı olsun dalga geçmeyen insanlar da varmış sayenizde anladim ve bundan sonrası daha dikkatli ve rahat olacak inşallah dikkat edecem teşekkür ederim
 
Teşekkür ederim yorumlarıniz için siz imkansız diyorsunuz keske kırmadan diyip içimi rahatlatsaydınız ama saolun yinede
Kirmadan dedik. İnanmadınız. Kaç kişi dedi mümkün değil diye. Tutturmuşsunuz bir rüya. Mümkün değil diyene ama rüya gördüm diyorsunuz. Ayni soruyu sorup duruyorsunuz. Bizi cildirtmak mı istiyorsunuz?
 
İnşallah. Ama mutlaka bir destek alın, bu kadar takintiyla yaşanmaz, mantıklı gerçeklere ve bilime göz kapıyorsunuz çünkü.
Çok haklısınız bunu kendime kabul ettirmem lazım iyice kabak tadı verdi zaten hayattan zevk alamaz konuya geliyorum herhangi bir takintida ama bütün yorumlarınız için teşekkür ederim zahmet verdim bu sondu
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…