• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum çok oldum ama lütfen kızmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dejavu oluyorum yineee, son 3 aydır aynı içerikli okuduğum kaçıncı konu sayamadım. 😅 kızlar ne yapıyorsunuz siz böyle ya? Sevişmeniz problem değil de, biraz bedeninizi tanıyın, anatomi öğrenin. döllenme nedir nasıl gerçekleşir, hamilelik nasıl ilerler bunları bilin biraz yahu. Vallahi bu cahillik öldürecek bizi.
İnternette yazanlar birbirlerini tutmuyor ki sizden ricam benim durumum hakkında yorum yapar misiniz

Hasta mısınız 🤔 2 sefer regl olmuş ve testte yapmışsınız daha me hamileliği aman niye yaziyorsam anlıyor sanki

Zevk suyu tehlikeli diye biliyorum ya ben cidden bu konuda bilgisizim
Aynen aynen. Hatta zevk suyuyla hamile kalanların gebelik testi hep negatif çıkar. Ruhun bile duymaz hatta hamile olduğunu. Karnın büyümeden bir bakmışsın doğurmuşsun. Sancı falan var mı? Rüyalarını sıkı takip et bence, doğum falan görürsen kesin hamilesin. Bilim anlamaz bu işlerden. Mucizene sahip çık.

Aynen aynen. Hatta zevk suyuyla hamile kalanların gebelik testi hep negatif çıkar. Ruhun bile duymaz hatta hamile olduğunu. Karnın büyümeden bir bakmışsın doğurmuşsun. Sancı falan var mı? Rüyalarını sıkı takip et bence, doğum falan görürsen kesin hamilesin. Bilim anlamaz bu işlerden. Mucizene sahip çık.
Ya buna gülsem mi kendime mi kızsam anlamadım ama teşekkür ederim yorumunuz için

Benim için önemli bir konu lütfen dalga geçmeyin bilgim olmadığı için bu durumdayım
Tamam o zaman şöyle yapalım. Sen bir aydır yeterince sordun aynı soruyu. Ve hamile değilsin cevabî aldın. Testlerin de negatif. Ama rüyaların öyle demiyor. Bence biz anlamıyoruz bu konudan. Rüyaların hamilesin diyorsa bence rüyaya yat ve ak saçlı ak sakallı dedeye sor bir de. Sonra gelip bize dersin bakın hamileymişim hayalet doğuracağım ben işte, çatlayın diye.

Tamam o zaman şöyle yapalım. Sen bir aydır yeterince sordun aynı soruyu. Ve hamile değilsin cevabî aldın. Testlerin de negatif. Ama rüyaların öyle demiyor. Bence biz anlamıyoruz bu konudan. Rüyaların hamilesin diyorsa bence rüyaya yat ve ak saçlı ak sakallı dedeye sor bir de. Sonra gelip bize dersin bakın hamileymişim hayalet doğuracağım ben işte, çatlayın diye.
Bu mesajın beni rahatlatacagini düşünmezdim sitem etmişsiniz ama tesekkur ederim 🥰

Bu mesajın beni rahatlatacagini düşünmezdim sitem etmişsiniz ama tesekkur ederim 🥰
Rica ederim tatlım. Hadi bir konu daha aç, buraya yeterince cevap geldi. Yeni konudan devam edelim hamile olmadığını söylemeye.
Yalnız ben ikna oldum gibi. Sen hamile olabilirsin.

Kaç tane daha bu konuyla ilgili başlık açacaksınız acaba ? Hamile değilsiniz diyorlar anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back