Bilmiyorum ya korkuyorum ve emin olmak istiyorum artıkTestler negatif cikmis, 2 kere adet görmüşsün. Daha neyin şuphesi bu?
O zaman dalga geçiyorsunBilmiyorum ya korkuyorum ve emin olmak istiyorum artık
tamamSisteme düşüyormuş ve ben bunu istemiyorum
Rüya korkumu çok arttırdı dediğim gibi geçen de midem bulandıTestler negatif cikmis, 2 kere adet görmüşsün. Daha neyin şuphesi bu?
Ya ne ruyası kendine gel. Bıktım bu bilimsizlikten. Test yaptım negatif adet de oldum ama ruyam şüphemi arttırdıRüya korkumu çok arttırdı dediğim gibi geçen de midem bulandı
Ya inşallah değilimdir çok teşekkür ederim takintimın sebebi internette yazanlar ve gördüğüm rüya%100 hamile değilsiniz, rahatlayın artık. Normalde de bu kadar takıntılıysanız hayat sizin için çok zor olmalı. Mutlaka psikiyatriye gidin.
Bu konuda hiçbir bilgim yok ama ne yapabilirim ki ancak sormak geliyor elimdenYa ne ruyası kendine gel. Bıktım bu bilimsizlikten. Test yaptım negatif adet de oldum ama ruyam şüphemi arttırdı
Elinden ancak korunmak gelir.Bu konuda hiçbir bilgim yok ama ne yapabilirim ki ancak sormak geliyor elimden
Bu zaten büyük bir ders olduElinden ancak korunmak gelir.
Beyefendi ne yapiyor bu surecte? Yeaa bişey yoktur deyip kıçını devirip yatıyor dimi?Bu zaten büyük bir ders oldu
Ona söylemedim bile içime boşalmadigi için eminBeyefendi ne yapiyor bu surecte? Yeaa bişey yoktur deyip kıçını devirip yatıyor dimi?
Bilinç altı rüyasına giriyorYa ne ruyası kendine gel. Bıktım bu bilimsizlikten. Test yaptım negatif adet de oldum ama ruyam şüphemi arttırdı
Hem de icine bosalmadi mi? Hamile olmadigina ikna olman icin ne olması gerek başka?Ona söylemedim bile içime boşalmadigi için emin
Bilinçaltı ve rüyalar arasındaki ilişkiyi araştırın. Demek istediğimizi anlayacaksınız.Ya inşallah değilimdir çok teşekkür ederim takintimın sebebi internette yazanlar ve gördüğüm rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?