- 25 Temmuz 2013
- 12.902
- 52.825
- 798
İçine boşalmadı. İki kere adet oldun. Testler hep negatif. Bence kendini biraz sıksan ikiz doğurursun sen. Var o azim sende.Ona söylemedim bile içime boşalmadigi için emin
Zevk suyu tehlikeli diye biliyorum ya ben cidden bu konuda bilgisizimHem de icine bosalmadi mi? Hamile olmadigina ikna olman icin ne olması gerek başka?
Benim için önemli bir konu lütfen dalga geçmeyin bilgim olmadığı için bu durumdayımİçine boşalmadı. İki kere adet oldun. Testler hep negatif. Bence kendini biraz sıksan ikiz doğurursun sen. Var o azim sende.
Bilgisiz oldugunuz işleri bu kadar buyuk cesaretle yapmanıza cok sasiriyorum. Hicbir sey olmaz.Zevk suyu tehlikeli diye biliyorum ya ben cidden bu konuda bilgisizim
İnternette yazanlar birbirlerini tutmuyor ki sizden ricam benim durumum hakkında yorum yapar misinizDejavu oluyorum yineee, son 3 aydır aynı içerikli okuduğum kaçıncı konu sayamadım.kızlar ne yapıyorsunuz siz böyle ya? Sevişmeniz problem değil de, biraz bedeninizi tanıyın, anatomi öğrenin. döllenme nedir nasıl gerçekleşir, hamilelik nasıl ilerler bunları bilin biraz yahu. Vallahi bu cahillik öldürecek bizi.
Peki saolunBilgisiz oldugunuz işleri bu kadar buyuk cesaretle yapmanıza cok sasiriyorum. Hicbir sey olmaz.
Hemen yapacam bunuBilinçaltı ve rüyalar arasındaki ilişkiyi araştırın. Demek istediğimizi anlayacaksınız.
Aynen aynen. Hatta zevk suyuyla hamile kalanların gebelik testi hep negatif çıkar. Ruhun bile duymaz hatta hamile olduğunu. Karnın büyümeden bir bakmışsın doğurmuşsun. Sancı falan var mı? Rüyalarını sıkı takip et bence, doğum falan görürsen kesin hamilesin. Bilim anlamaz bu işlerden. Mucizene sahip çık.Zevk suyu tehlikeli diye biliyorum ya ben cidden bu konuda bilgisizim
Bu konuda bir bilgim yok ama neden öyle söylüyorsunuzHasta mısınız2 sefer regl olmuş ve testte yapmışsınız daha me hamileliği aman niye yaziyorsam anlıyor sanki
benim her allahın günü midem bulanıyor kusma raddesine geliyorum ama hamile değilim olmak içinde uğraşıyorumRüya korkumu çok arttırdı dediğim gibi geçen de midem bulandı
Ya buna gülsem mi kendime mi kızsam anlamadım ama teşekkür ederim yorumunuz içinAynen aynen. Hatta zevk suyuyla hamile kalanların gebelik testi hep negatif çıkar. Ruhun bile duymaz hatta hamile olduğunu. Karnın büyümeden bir bakmışsın doğurmuşsun. Sancı falan var mı? Rüyalarını sıkı takip et bence, doğum falan görürsen kesin hamilesin. Bilim anlamaz bu işlerden. Mucizene sahip çık.
Rabbim size istediğinizi en kısa zamanda versin inşallah bu hayırlı ramazan ayındabenim her allahın günü midem bulanıyor kusma raddesine geliyorum ama hamile değilim olmak içinde uğraşıyorum
Sevişecek kadar bilgin var benceBu konuda bir bilgim yok ama neden öyle söylüyorsunuz
Yargılayamazsınız bu sizi ilgilendirmezSevişecek kadar bilgin var bence
Tamam o zaman şöyle yapalım. Sen bir aydır yeterince sordun aynı soruyu. Ve hamile değilsin cevabî aldın. Testlerin de negatif. Ama rüyaların öyle demiyor. Bence biz anlamıyoruz bu konudan. Rüyaların hamilesin diyorsa bence rüyaya yat ve ak saçlı ak sakallı dedeye sor bir de. Sonra gelip bize dersin bakın hamileymişim hayalet doğuracağım ben işte, çatlayın diye.Benim için önemli bir konu lütfen dalga geçmeyin bilgim olmadığı için bu durumdayım
Bu mesajın beni rahatlatacagini düşünmezdim sitem etmişsiniz ama tesekkur ederimTamam o zaman şöyle yapalım. Sen bir aydır yeterince sordun aynı soruyu. Ve hamile değilsin cevabî aldın. Testlerin de negatif. Ama rüyaların öyle demiyor. Bence biz anlamıyoruz bu konudan. Rüyaların hamilesin diyorsa bence rüyaya yat ve ak saçlı ak sakallı dedeye sor bir de. Sonra gelip bize dersin bakın hamileymişim hayalet doğuracağım ben işte, çatlayın diye.
Rica ederim tatlım. Hadi bir konu daha aç, buraya yeterince cevap geldi. Yeni konudan devam edelim hamile olmadığını söylemeye.Bu mesajın beni rahatlatacagini düşünmezdim sitem etmişsiniz ama tesekkur ederim
Neden öyle söyledin sondaRica ederim tatlım. Hadi bir konu daha aç, buraya yeterince cevap geldi. Yeni konudan devam edelim hamile olmadığını söylemeye.
Yalnız ben ikna oldum gibi. Sen hamile olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?