Hani oda Hz. Yusuf falan olmalıRüyaların hep gerçek mi oluyor? Sence sen gaipten haber mi alıyorsun? Bilim sana hamile değilsin diyor ve sen rüya mı diyorsun? Biraz mantıklı düşünmeye başlaman gerekmiyor mu sence de?
Sizin derdiniz jinekoloji değil psikoloji bölümü canım
Ya dalga geçmek zorunda mısınız benim psikolojimde değilsiniz suan lutfen anlayis gösterinHani oda Hz. Yusuf falan olmalı
Ama biraz önceki hanımefendinin testleri negatif çıkmamış. Testin negatif çıkması demek gebelik yok demek. Daha adet olmadan bile pozitif çıkıyor o testler gebelik varsa. Ben mesela adetten üç gün önce öğrendim hep. Yani gebelik olup da testin negatif çıkması imkansız. Sence rüya mı dogruyu söyler testler mi? Sence testler değilsin derken sen yine de hamile misin?Haklısınız ama işte biraz önceki hanımefendi de öyle olmuş mesela onun gibi örnekleri okuyunca korkuyorum da siz hakkınızı helal edin ya yaziyorsunuz sürekli Allah razı olsun
Ahahha artemiss yorumlar süperHayır yani inanacaksan bu gece rüyana girip hamile değilsin de derim.
Hic böyle düşünemedim işte korku sadece bir yere odaklıyor insanı ayrıca ben 4 test yaptım hepsi de hatalı olamaz değil mi artık rahatlayayım şu kabak tadı veren konuyu silmeliyim hayatımdanAma biraz önceki hanımefendinin testleri negatif çıkmamış. Testin negatif çıkması demek gebelik yok demek. Daha adet olmadan bile pozitif çıkıyor o testler gebelik varsa. Ben mesela adetten üç gün önce öğrendim hep. Yani gebelik olup da testin negatif çıkması imkansız. Sence rüya mı dogruyu söyler testler mi? Sence testler değilsin derken sen yine de hamile misin?
Ahahha artemiss yorumlar süpero degilde bide hamile çıkiyormus
Bak artemis bu insanlar yüzünden konuyu çıkartamadım hayatımdan sırf bu zihniyet beni bitirdiAma biraz önceki hanımefendinin testleri negatif çıkmamış. Testin negatif çıkması demek gebelik yok demek. Daha adet olmadan bile pozitif çıkıyor o testler gebelik varsa. Ben mesela adetten üç gün önce öğrendim hep. Yani gebelik olup da testin negatif çıkması imkansız. Sence rüya mı dogruyu söyler testler mi? Sence testler değilsin derken sen yine de hamile misin?
Şu an üç aylık olması lazım anlattığına göre. Mümkün değil. Mümkünse ben daha da uğraşmam hamile kalacağım doğuracağım diye.Ahahha artemiss yorumlar süpero degilde bide hamile çıkiyormus
Sayende gülüyorumŞu an üç aylık olması lazım anlattığına göre. Mümkün değil. Mümkünse ben daha da uğraşmam hamile kalacağım doğuracağım diye.Gider mis gibi geri çekilme yöntemiyle korunur testler negatif çıksa da hamileyim diye gezerim ortalarda.
Bu insanlar derkenBak artemis bu insanlar yüzünden konuyu çıkartamadım hayatımdan sırf bu zihniyet beni bitirdi
Şey rüyalar doğru çıkmış o zaman kızınız olmuş tek rüya yanlışı cinsiyet mi oldu yani yoksa yine anlayamadım mı benBak canim rüyayla olacak iş değil bu, ben de hep hamile görürdüm kendimi ama hamile değilim. Son hamileligimi planlarken bildigin rüyalarla yaşıyorum, çünkü aklımda Bi tek o vardi. Hergun her hafta görürdüm hamilelik rüyaları. Suan ona taktığın için rüyana girmesi gayet normal çünkü bilinçaltında o var. ben her ay hamileyim rüyalara kalsa. Hatta hep oğlum oluyordu isimler hediyeler dualar havada uçuşuyor, sonuç olarak kizim oldu. Yani rüyalara göre yaşasak düşünsek ohoo. Hic takma artık,hamile değilsin rahat Bi nefes al artık, bu takıntılarla hayatı kendine zehir etme, bundan sonra da biseyler yaşayacaksan lütfen korun ablacim,kimseye güvenme..
Testler hatalı negatif vermez. Hatalı pozitif verebilir bak ama hatalı negatif olmaz. Haa ilişkiden on iki gün geçmeden yapılan testlerde gebelik olsa bile çıkmayabilir. Ama on iki günden sonra çıkmaması imkansız. Öyle olsaydı insanlar gebelik için o testlere itibar etmez, kullanmaz direkt doktora giderdi. Mesela burada erken test yapıp testi negatif çıkanlara birkaç gün bekle yine yap ya da adetini bekle deriz. İnsan hamileyken adet görmez. Sadece birkaç damla akıntı olur o da bebek rahme yerleşirken gerçekleşir. İnsanlar da bunu adet oldum sanabiliyor. Ama adet kanaması lekelenme şeklinde olmaz baya baya ped değiştirmeli kanamalar olur adette. Sen iki defa adet görmüşsün o şüpheli ilişkinin üstüne. Sence hamile misin hala?Hic böyle düşünemedim işte korku sadece bir yere odaklıyor insanı ayrıca ben 4 test yaptım hepsi de hatalı olamaz değil mi artık rahatlayayım şu kabak tadı veren konuyu silmeliyim hayatımdan
11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm 2 gün önce de uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız?
Hah şimdi anladım tamam pardon ve çok teşekkür ederim bu açtığım son konuydu bundan sonra daha rahat olarak hayatıma bakmaya çalışacamBak canim rüyayla olacak iş değil bu, ben de hep hamile görürdüm kendimi ama hamile değilim. Son hamileligimi planlarken bildigin rüyalarla yaşıyorum, çünkü aklımda Bi tek o vardi. Hergun her hafta görürdüm hamilelik rüyaları. Suan ona taktığın için rüyana girmesi gayet normal çünkü bilinçaltında o var. ben her ay hamileyim rüyalara kalsa. Hatta hep oğlum oluyordu isimler hediyeler dualar havada uçuşuyor, sonuç olarak kizim oldu. Yani rüyalara göre yaşasak düşünsek ohoo. Hic takma artık,hamile değilsin rahat Bi nefes al artık, bu takıntılarla hayatı kendine zehir etme, bundan sonra da biseyler yaşayacaksan lütfen korun ablacim,kimseye güvenme..
Hayir yanlış anladın. 9 yıllık evliyim. Rüyalarımda hep hamileyim ayda Bi kaç kez mutlaka görürüm. Hamile olmadığım zamanlarda da hep görüyorum,Şey rüyalar doğru çıkmış o zaman kızınız olmuş tek rüya yanlışı cinsiyet mi oldu yani yoksa yine anlayamadım mı ben
Hayır. Aslında senin bilimi bu kadar görmezden gelmen bu insanları bitirdi. İmkansız bir şeyde diretmen bu insanları bitirdi. Rüyana geleyim dedim, düşün yani. Bitirdin kız bizi.Bak artemis bu insanlar yüzünden konuyu çıkartamadım hayatımdan sırf bu zihniyet beni bitirdi
Anladım çok saolun cidden siz ve artemis di sanırım çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun özellikle siz hiç şaka yapmadınız bu konuda tesekkur ederim ve Rabbım evladınıza anali babalı hayırlı bir ömür versin insallahHayir yanlış anladın. 9 yıllık evliyim. Rüyalarımda hep hamileyim ayda Bi kaç kez mutlaka görürüm. Hamile olmadığım zamanlarda da hep görüyorum,
Sen şaka yapınca kızamıyorum beni güldürüyorsun ya ama teşekkür ederim biraz daha rahatım artık çok saol canımHayır. Aslında senin bilimi bu kadar görmezden gelmen bu insanları bitirdi. İmkansız bir şeyde diretmen bu insanları bitirdi. Rüyana geleyim dedim, düşün yani. Bitirdin kız bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?