- 25 Temmuz 2013
- 12.900
- 52.824
- 798
Yapma. Başa dönecek her şey. Tam ikna etmiştim. Etme nolur.Bende ruyamda hamile oldugumu gördüğüm ay hamile kalmistim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma. Başa dönecek her şey. Tam ikna etmiştim. Etme nolur.Bende ruyamda hamile oldugumu gördüğüm ay hamile kalmistim.
Ciddi misinizBende ruyamda hamile oldugumu gördüğüm ay hamile kalmistim.
Ama neden böyle söylüyorsunuz ya dalga geçmeyin lütfenYapma. Başa dönecek her şey. Tam ikna etmiştim. Etme nolur.![]()
Ciddi misiniz
He ciddi he. Ben bir beyaz peruk ayarliyorum, gece ak saçlı nine olarak rüyana geleceğim. Konuyu kökünden çözmek kaldı geriye sadece. Bana başka seçenek bırakmadın.Ama neden böyle söylüyorsunuz ya dalga geçmeyin lütfen
Ya ama güldürmeyin o yorumu yapan kişi ciddi söyledi canım yaHe ciddi he. Ben bir beyaz peruk ayarliyorum, gece ak saçlı nine olarak rüyana geleceğim. Konuyu kökünden çözmek kaldı geriye sadece. Bana başka seçenek bırakmadın.
Aynen.Ya ama güldürmeyin o yorumu yapan kişi ciddi söyledi canım ya
Evet. Cok ciddiyim. Kizim olacagini görmüştüm. Adini melina koymustum. Kizim oldu ama adini efsun koydum.Ciddi misiniz
Anlamadim sende mi dalga geçiyorsun ya lütfen şaka yapmayın artıkEvet. Cok ciddiyim. Kizim olacagini görmüştüm. Adini mrlina koymustum. Kizim oldu ama adini efsun koydum.
Valla ciddiyim. Gerci be hamile kalmak icin ugrasip korunmuyordum ama olsun ruyasini gördüm mu gördüm.Yapma. Başa dönecek her şey. Tam ikna etmiştim. Etme nolur.![]()
Öyle ama baksanaAynen.
Peki teşekkür ederimValla ciddiyim. Gerci be hamile kalmak icin ugrasip korunmuyordum ama olsun ruyasini gördüm mu gördüm.
Allah bağışlasın. ❤Valla ciddiyim. Gerci be hamile kalmak icin ugrasip korunmuyordum ama olsun ruyasini gördüm mu gördüm.
Rabbım hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallahAllah bağışlasın. ❤
Ben de gördüm çok. Bir keresinde doğurdum, bir keresinde emziriyordum. Umarım sadece rüyalarda tatmam bu duyguyu.
Peki sence sen hamile misin?Öyle ama baksana
Peki teşekkür ederim
Amin inşallah.Rabbım hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah
Olmadığımı düşünmek istiyorum ama korku iştePeki sence sen hamile misin?
Korkuyu bir kenara bırakıp düşün. Sence sen hamile misin?Olmadığımı düşünmek istiyorum ama korku işte
Değilim galiba eğer rüya beni korkutmasaydı rahatlıkla değilim derdim korkmadan şüphesizKorkuyu bir kenara bırakıp düşün. Sence sen hamile misin?
Allah bağışlasın. ❤
Ben de gördüm çok. Bir keresinde doğurdum, bir keresinde emziriyordum. Umarım sadece rüyalarda tatmam bu duyguyu.
Rüyaların hep gerçek mi oluyor? Sence sen gaipten haber mi alıyorsun? Bilim sana hamile değilsin diyor ve sen rüya mı diyorsun? Biraz mantıklı düşünmeye başlaman gerekmiyor mu sence de?Değilim galiba eğer rüya beni korkutmasaydı rahatlıkla değilim derdim korkmadan şüphesiz
Haklısınız ama işte biraz önceki hanımefendi de öyle olmuş mesela onun gibi örnekleri okuyunca korkuyorum da siz hakkınızı helal edin ya yaziyorsunuz sürekli Allah razı olsunRüyaların hep gerçek mi oluyor? Sence sen gaipten haber mi alıyorsun? Bilim sana hamile değilsin diyor ve sen rüya mı diyorsun? Biraz mantıklı düşünmeye başlaman gerekmiyor mu sence de?