Bilemedim Ki şimdi ?

yani sen arasanda aramasanda aranizin iyi veya kötü olmasi sevgilinin elinde..
annesi seni niye kavga mi ettiniz diye ariyor ki? sizin tartismalarinizi anlatti herhalde sevgilin..bu cürreti oglundan aliyor

Arkadaşlar merhaba. Yine ben :)
Ağustos ta sevgilim askere gidecek. Annesiyle aramız pek iyi değil. Fakat sevgilim çok üzülüyo. Ve diyor ki ben askerdeyken en aqzından ara sor diyo. Bilemedim ne yapmalıyım sizce kızlar.
:KK43::KK43:
Sevgili... Nişanlın değil, kocan değil aramak zorunda değilsin. Ayrıca aranız kötüyse bu iki taraflıdır o da seni arayabilir nasılsın diye. Bence fazla yüz göz olma, demediğin laflar dmeişsin gibi gider askerdeki kişiye zaten asker psikolojisi başka bir şey.. Bence uzak dur derim.

Sevgilimin annesini kesinlikle aramazdim.

Araman icin bir sebep yok. Notr kal.

Simdi evliyim. Kayinvalidemle hicbir zaman negatif bir durumumuz olmadi. Ben beni kizlariyla bir tuttugunu zannediyordum ama beni emanet gibi gorup ustun tutuyor, yeni fark ettim. Sevgiliyken oyle sik konusmazdik. Ha allah icin hicbir zaman slim beni aramiyi demez, kendi arar. Uzatmaz bu tarz muhabbetleri. Dun aksam basim agriyodu biraz suratim dusuktu diyeesimi sikistiriyordu mesela "bu kizi uzersen bizim evimize gelemezsin, adam ol" falan diyordu.Ama mesela en yakin arkadasimla kaynim sevgili olmustu. Kisa dugun dusunuyorlardi. Henuz sevgiliyken ayrildilar. Ki arkadasim esimin ailesine her hafta giderdi, temizliklerini yapardi, her gun arardi vs. Ama bitti, kimse de arkasindan "arada bir sey yokken bunu bunu yaptı oglum sen boyle yapma" demedi. Gorumcem onunla konustu da, yuz verme bu kadar kotu olur diye. Ise yaramadi. E ayni kv ayni kb ayni gorumce.

Sevgiliyken yaranmaya calisan malesef mutsuz oluyor. Senin yaranmaya calisma halin yok ama en ufak ters durumda böyle algilanacak bu.

Arama.

Doğru söylüyosun da annesi öyle biri ki her anı fırsata ceviriyo aramız bozulsun diye. Gecen gün erkek kardeşiyle tartışmıs kadın beni arıyo çocuğumla kavga mı ettin falan diye.

upppppssss çoookk sakıncalı işler bunlar
Şimdi böyleyse bu ilişkiyi hiç ilerletme, evlenince çok uğraşırsın

Yani o zaman senin neden aramanı istiyor yanlış anlama ilişkini en iyi sen bilirsin ama böyle taviz vere vere bir bakmışsın evlenmişsin annene gidemezsin demeye başlamış burda çok okuyoruz örnekleri.
Sevgilimin annesini kesinlikle aramazdim.

Araman icin bir sebep yok. Notr kal.

Simdi evliyim. Kayinvalidemle hicbir zaman negatif bir durumumuz olmadi. Ben beni kizlariyla bir tuttugunu zannediyordum ama beni emanet gibi gorup ustun tutuyor, yeni fark ettim. Sevgiliyken oyle sik konusmazdik. Ha allah icin hicbir zaman slim beni aramiyi demez, kendi arar. Uzatmaz bu tarz muhabbetleri. Dun aksam basim agriyodu biraz suratim dusuktu diyeesimi sikistiriyordu mesela "bu kizi uzersen bizim evimize gelemezsin, adam ol" falan diyordu.Ama mesela en yakin arkadasimla kaynim sevgili olmustu. Kisa dugun dusunuyorlardi. Henuz sevgiliyken ayrildilar. Ki arkadasim esimin ailesine her hafta giderdi, temizliklerini yapardi, her gun arardi vs. Ama bitti, kimse de arkasindan "arada bir sey yokken bunu bunu yaptı oglum sen boyle yapma" demedi. Gorumcem onunla konustu da, yuz verme bu kadar kotu olur diye. Ise yaramadi. E ayni kv ayni kb ayni gorumce.

Sevgiliyken yaranmaya calisan malesef mutsuz oluyor. Senin yaranmaya calisma halin yok ama en ufak ters durumda böyle algilanacak bu.

Arama.
Hmm.. İşte aynen bende öyle her zman gider temizlik yapardım ameliyat oldu basında durdum. Sorna kadın geldi ugurla aramızdaki probleme bodoslama girip oğlumla görüşmen i istemyorum artık evime bidaha gelme falan dedi deli karı

Ağustos ta sevgilim askere gidecek. Annesiyle aramız pek iyi değil. Fakat sevgilim çok üzülüyo. Ve diyor ki ben askerdeyken en aqzından ara sor diyo. Bilemedim ne yapmalıyım sizce kızlar.
Arayıp sormayı bile bu derece dert ediyorsanız ileride gelin- kaynana olarak yüz yüze nasıl bakacaksınız merak ettim doğrusu.. O zaman işler arayıp sormakla kalmayacak biliyorsunuz değil mi ?

arama yaa cok gerekırse alalh kavustursun demek ıcın ara yeterli, ben evlıyım nısanlandıgımdan berı toplasan ayda 2 kere ancak ararım, onun dısında kandıl bayram vs olursa ne gerek var zırt pırt aramaya, herkes arasın kendı anasını gereksız samımıyete lüzum yok.. :KK66:

hayır arama tabiki.
ya böyle içli dışlı olmayın.
ortak noktanız olan sevgilin askerde sen neden annesini arayasın.

Ben en baştan başlayım konuya böyle çok bölük bölçük oldu.
Annesiyle tanıştık ilk zamanlar iyiydik. Sonra başladı bıdı bıdılanmaya. Her konumuza bodoslama girmeye çalışmalar falan çok ileri gitmeye başladı. Bana "sen yokken oğlusumla beni sevgili sanıyorlardı"demelere başladı. Ayol kadın bildiğin aştı kendini. Yine bende ses yok. En sonunda sevgilimle tartısmamıza girdi bende açtım ağzımı dedim ki ben senin yaptığın herşeye eyvallah dedim susarsın diye ama yeter dedim. bizim konularımıza dahil olma dedm bana mesaj atmıs sakın bida benim evime gelme yok bilmemne diye sank çok meraklıyım ya. Daha sonrası işte yine dedim bende kalsın erdemlik (salağız ya) gittim gene özel günlerde aradım sordum en son yaptığıysa kardeşiyle kavgasının benim yüzümden olduğumu söyleyip beni iğneliyodu bende dedim ki bu sizin aile içi muhabbetleriniz benden ehrşeyi bilmeni çok çocuksu buluyorum. Neymişim ben bu kadar seni üzmüşüm. Komikleşmeyelim dedim. Şuan askerlikte neler olacak .ok merak ediyorum
Benim ona yaptığımı kimse yapmamıştır insanda bi vefa denen utanma dednen olay olması lazım. Öyle uçarı öyle nalet biri ki. off geene sinirlendim :KK43:

kocam gitti 12 ay, annesiyle aramız iyi değil ne o beni aradı ne ben onu.
nişanlı olsan evli olsan anlarım da daha sevgililikten girmeyin şu ailelerin içlerine, sonra cılkı çıkıyor!
Çok haklısın valla. Bana önceleri böyle diyorlardı inanmıyordum. Umarım bitmeyiz. Çok seviyorum onu :KK43: Tabi Bu ara aramız pek iyi değil o da ayrı bi sorun of :KK43:

X