- Konu Sahibi truvahelen
sen de onlar gibi yap esin gidince bam bam soyleMerhaba arkadaşlar 4yıllık evliyim.Eşim askeri personel ben de atanmaya çalışan biriyim.29yaşındayım eşim 33 yaşında.Çocuğumuz yok.Hazır değilim.Evliliğimiz de başta anlaşmazlık oluyordu şimdi ise çok daha nadir kavga ediyoruz.Sorunum şu ki ben Batı da büyümüş bir Türk kızıyım,eşim ise doğuda büyümüş Kürt bir erkek.Severek evlendik 2yıl sevgililik sonunda.Lakin ailesini başta tanısaydım vazgeçebilirdim çünkü eşimin babası nerdeyse Türk düşmanı gibi bir şey ve ben her gittiğim de onlara bu konuyu açıp kardeş değiliz diyor.Üzülüyorum çünkü benim ailem de başta zorluk çekti kabul etmekte ama yüzlerine hiç vurmadılar.Ama eşimin ailesi eşim yokken yanımda çok yapıyor bunu eşim varken daha çok seçerek kuruyor cümlelerini.Bu yaz en sonun da sert yüzümü gösterdim.İmayla dokundurdum direk düşman mısınız diyeceğime.Ve 2senede bir giderim yanlarına böyle yapılıyor bana her defasın da.Ne yapmalıyım? Eşim ben türküm diyor ve babasını da pek sevdiği söylenemez hatta onlar da başta olmaz demiş ama eşim istiyorum demiş bunu yeni öğrendim mesela.Nasıl bir yol izlemeyelim? Çocuk olursa nasıl bir ortam olur ? Kültür farkı gerçekten çok etkiliyor evliliği.Oldurmaya çalışıyoruz gibi hissediyorum bazen.Ama seviyoruz da.